کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظرتون راجه به این رپر؟
مثبت
منفی
نمیشه گفت !

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی
۱:۲۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1

سلام خسته نباشید

من عضو جدیدم خلاصه اشتباهی دیدین ببخشین

یه خواننده ی جدیدی اومده به اسم حمید صفت که یه سری اهنگ داده به اسم "چ" و "نگو شهید" و "خط آخر" که یکمی تم اینوری داره و یا اینا یکم مذهبی میزنه وبه گفته ی طرفداراش واقعا عقاید مذهبی ای داره
و حتی تو صفحه ی اینستاگرامشونم پیجی که برای شهید چمرانه رو فالو کرده
[تصویر: fcb6ef1b3cc8563.jpg]
اما چیزی که باعث شد من خودم درموردش کنجکاو بشم قیافش بود! :|
خیلی شبیه شاهین نجفیه حتی عینکش
درسته هر گردی گردو نیست
اما مگ نداریم ک نباید خودمونو شبیه هر گروهی درست کنیم؟

[تصویر: 1424337970423293.jpg]
[تصویر: 1410312619018061.jpg]

[تصویر: 91832101123607994609.png]

خب اینم از عکساشون
واقعا ما الان باید به خاطر سبکشون طرفدارشون باشیم؟
یا به خاطر قیافش شک کنیم و مخالف؟
من اهنگای شاهین نجفیو گوش ندادم خداروشکر تا الان ولی یه حسی میگه شبیه اون میخونه! من حسس شیشم یکم قویه
به گفته طرفداراش ازونجایی ک ه همه رپرا میان از غم و غصه های خیالی و وهمی خودشون میخونن
ایشون میخوان بگن نه ما از خوبیا میخونیم
من خودمم یکی از موزیک ویدئو هاشو که همون چ بود دیدم اره اولش همه چیز خیلی خوب نبود و اخرش همه چیز بر وقف مراد شد یهویی! Smile)
ضمنا نکته مهم تر ایشون به طرفدارای خودشون میگن چریکی ها
فک کنم به شهید چمران علاقه داره Smile
نظرتونو بگین لطفا!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۳:۲۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
اول باید بگم کلا حساب شاهین نجفی رو از رپ جدا کنید. حتی رپرها هم ابراز انزجار کردن، نمونه هاش هم زیاده مثلا رضا پیشرو علیه شاهین یه صحبت هایی کرد و کلیپش هم موجوده.

نقل قول:چون حتی رپ هم میتونه اگه فرد درستی بخونه و تمام شرایط رعایت بشه و در نهایت متن خود اهنگ چیز خوبی باشه و پوچگرا نباشه و ازین مسایل ، یه چیز خوب از اب در بیاد
بنظر من نظام اشتباه کرد که جلوی رپ رو گرفت ، باید مثل همه مشکلاتی که براش پیش میومد این رو هم می گرفت و به یک فرصت طلایی تبدیل می کرد.از اول اومدن بایکوتش کردن و زدن تو سرش ... خب معلومه از موزیک زیرزمینی بیش ازین نباید انتظار داشت. ( البته استثناهایی داره مثل سروش و یاسر )

مثلا آهنگ ما یه مشت سربازیم:
حاضريم واسه چهار چيز جون قابلو بديم خدا ، وطن ، خونواده و رفيق ، ...... ، آخري يكم عشقيه ، برگاي پاييز

خب این بشر رو اگه اذیتش نمی کردن چرا باید به زور بره لندن تو مملکت اون شیادها به کارش ادامه بده؟

نقل قول:واقعا ما الان باید به خاطر سبکشون طرفدارشون باشیم؟
مجبور که نیستید طرفدارش باشید.

مثلا من از تتلو بدم میاد با کسی ام تعارف ندارم چون اولا اصلا قرآن رو یک دزدی هنری میدونه نه یک معجزه.
لینک
و دوما چون افتضاح شده.

نقل قول:اما یه جایی دیدم ک طرفدارای شاهین نجفی عکس اینو گذاشتن و گفتن:« که فک نکن با ریش و اینات مث ما شر میشی شر شدن برا بچه مسلمونی مثل تو نیست»
یه عده کلا غربال شدن سر قضیه شاهین. آدم های متعصب ، مغرورو منافقی که بینمون مخفی شدن رو برامون آشکار کرد.

چند وقت پیش فهمیدم یکی دوستان طرفدارشه ، گفتم آقا این روی صحنه لخت شده ، این همه تابو ها رو شکسته .... با تعصب قبول نکرد !
هیچی دیگه به قول هیچکس رفاقت تعطیل Smile

نقل قول:اینات مث ما شر میشی
هه! چه افتخار بزرگی Undecided
خدا خوب بیچارشون کرده ، خودشون قبول دارن که 'شر'ن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، قاتل مرگ
۱۵:۰۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۳۳ توسط raha77.)
شماره ارسال: #12

(۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۴۲)تسنیـم نوشته است:  سلام

من با اين قيافه ياد فيدل كاسترو ميفتمSmile
اينا بيشتر طرفدار چريك ها هستن. شايد علاقشون هم به شهيد چمران به اين علت باشه كه اين شهيد عزيزHeart يه چريك بودن نه از جنبه ي شهيد بودن ايشون

اصولا من از كساني كه به مقدسات و شعائر دين احترام نمي ذارن ولي براي پيشبرد كارهاشون، ازش استفاده مي كنن، خوشم نمياد
اين آقا هم يكي از اونهاست : چادر سر نهال سلطاني كردن برا كليپشون!!!!
يا چادر سر نهال نمي كردن، يا ار نهال استفاده نمي كردن كه چادر انقدر بي ارزش نشه تو دست اينا
كلا اينكه از رپ و مپ خوشم نميادWink

احتمالا حق با شماست
من که خداروشکر ازینا خوشم نیومده چون اگرم بر طبق گفته های دوستاشون ایشون مذهبی باشن یکم از نظر اعتقادات ولی از خیلی جنبه ها زیادم همچین مثبت نیستن!
حالا ایشالا که فقط برای معروف شدن اینطوری نشده باشه و واقعی باشع حرفاشون
دقیقا ! نهال سلطانی با عکسایی که ازشون موجود بود من همیشه فکر میکردم خارج زندگی میکنه که یهو با چادر تو کلیپ دیدمشون ک کل معادلاتم بهم خورد!
خداروشکر منم جذب رپ نشدم یکی دوبارم ک سمتش رفتم دیدم از خود رپرا بدم میاد بازم گذاشتمش کنار!
به نظر من مشکل بیشتر رپ خواننده هاشن! خودمم اوایل خیلی بدم میومد اما حالا یکم کمتر به بی تفاوتی رسیدم Big Grin
ممنون از نظرتونBlush

(۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۳:۲۵)سدرة المنتهی نوشته است:  سلام
اول باید بگم کلا حساب شاهین نجفی رو از رپ جدا کنید. حتی رپرها هم ابراز انزجار کردن، نمونه هاش هم زیاده مثلا رضا پیشرو علیه شاهین یه صحبت هایی کرد و کلیپش هم موجوده.

بنظر من نظام اشتباه کرد که جلوی رپ رو گرفت ، باید مثل همه مشکلاتی که براش پیش میومد این رو هم می گرفت و به یک فرصت طلایی تبدیل می کرد.از اول اومدن بایکوتش کردن و زدن تو سرش ... خب معلومه از موزیک زیرزمینی بیش ازین نباید انتظار داشت. ( البته استثناهایی داره مثل سروش و یاسر )

مثلا آهنگ ما یه مشت سربازیم:
حاضريم واسه چهار چيز جون قابلو بديم خدا ، وطن ، خونواده و رفيق ، ...... ، آخري يكم عشقيه ، برگاي پاييز

خب این بشر رو اگه اذیتش نمی کردن چرا باید به زور بره لندن تو مملکت اون شیادها به کارش ادامه بده؟
موافقم نسبتا! اره نباید جلوشو میگیره ولی خداییش ببینین رپرای خوبمون کمن خیلی
مثل رضا پیشرو و یاس و هیچکس و بهرام و شاید باشن بازم ولی همینا رو هم ببینین این چنتایی ک گفتم واقعا مثبتشون یاس و هیچکسه اون بقیه فقط از لحاظ سبک و شعراشون خوبن از لحاظ شخصیتی که پیشرو همش فحش میده (اهنگ اثر منفی! که اصلا شنیدشو توصیه نمیکنم! :| ) بهرامم در کودکی به راه های خلاف کشیده شده اکثرنشون اینطوری یکمی جرم سبک هرچند ولی دارن ینی ادم و اون فرد مشکل داره و بین نزدیکاشون فک نکنم ادم مثبتی تلقی بشن
در مورد هیچکسم به گفته خودش برمیگرده حالا خدا داند ! هیچکس میگن با شهید لشگری فامیله اسم خودشم سروش لشگریه خودشم گفته تو مصاحبه هاش ک ادم باید در هر صورت یه طوری به وطنش خدمت کنه
و اولین بار بود ک دیدم رپری با انقلاب مشکل نداشت!!!!!!
یاسم که فقط مشکل اجتماعی میخوند
اونایی هم ک خیلی خوب میخونن مشکل دارن مثل حصین و صادق
زد بازی هم ک از لحاظ وطنی اوکی هستن کاملا و فقط شعراشون مشکل اخلاقی داره !
تازه اهنگایی هم برای فلسطین(شهر تاریک) و ایران خوندن اهنگ ایران که اسمش اماده باشه (لینک) داره برا امریکا کری میخونه
الان خیلیا انتقاد میکنن که رپ نباید حالت عاشقانه بگیره و اینا ولی حس میکنم اگه اونشکلی بشه بهتر از حالت اعتراضیشه
ببینین اینکه جوونا تو فکر مشکلات جامعن دقیقا از اهداف دشمن و اثرات جنگ نرمشونه که به ملت القا کنن شما کلا مشکل دارین و کشورتون غمگینه و کلا شاد نیستین و از همه کمتر میخندین! و اینا یکی از دلایلش دینه! مردم ساده هم ک چیزی نمیدونن و قبول میکنن
در حالی که بعد حمله ی مغول ایران 300 سال کلا جو مغموم و بدی داشت و اون دوران کل جشنا کنار گذاشته بود
و اینکه الان عید و شب یلدا داریم اثرات این نظام جدیده خود پدر و مادرا میگن تا 20 30 سال پیش کسی اصلا دنبال اینا نبود!
شاید همین غم القا کردنش مشکل داشت ک جلوشو گرفتن
ولی الانسان حریص الی ما منع!
نقل قول:مجبور که نیستید طرفدارش باشید.

مثلا من از تتلو بدم میاد با کسی ام تعارف ندارم چون اولا اصلا قرآن رو یک دزدی هنری میدونه نه یک معجزه.
لینک
و دوما چون افتضاح شده.
من منظورم از طرفدارش شدن اون نبود منظورم این بود که به نظرتون داره واقعیت میگه و ادم خوبیه عایا!
تتلو ک کلا ادم خزیه! من یکی از دوستام میگفت فامیلشون اینو دیده و افتضاح ادم خز و لاتی بود و اصلا از سر و روش معتاد بودن میباریده ! ما که از دور خز بودنشو حس میکنیم دیگه واقعیتش بماند

نقل قول:یه عده کلا غربال شدن سر قضیه شاهین. آدم های متعصب ، مغرورو منافقی که بینمون مخفی شدن رو برامون آشکار کرد.

چند وقت پیش فهمیدم یکی دوستان طرفدارشه ، گفتم آقا این روی صحنه لخت شده ، این همه تابو ها رو شکسته .... با تعصب قبول نکرد !
هیچی دیگه به قول هیچکس رفاقت تعطیل Smile
هه! چه افتخار بزرگی Undecided
خدا خوب بیچارشون کرده ، خودشون قبول دارن که 'شر'ن.
اینم از حسنات پدیدار شدن شاهین
من نمیدونم دوست شما چی بگم ولی من افرادی که میشناسم و طرفدار ایشونن کلا از همه ی اینا خبر دارن و ب خاطر همین بی شخصیتیای شاهین عاشقشن و خودشونم کلا با همه چی مخصوصا اسلام و ایران و بعضا خدا (نعوذ بالله) مشکل دارن Smile و به همین دلیل با طرفدارای شاهین هم مشکل دارم و باعث شد از خیلی از افرادی که واقعا دوسشون داشتم دوری کنم :|

در کل هیچکس مثبت ترین فرد تا این لحظه در دنیای رپ بود (اینم برای فاسطین اهنگ خوند)
من کس دیگه ایو نمیشناسم ولی اگ هستن بگین بدونیم Smile
۱۶:۱۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:چیز عادی ایه ولی به خاطر این ویژگی خداروشکر کنین تو سمپاد نیست دختر خالتون تو سمپاد نیست! سمپاد واقعا اوضاع بدی داره اگه بخوای مث اکثریت بشی اصن با ارزشای جامعه تا حد زیادی مخالف میشی!
بابا به جان خودم ما لولو خورخوره نیستیم چرا جو الکی درست میکنینMat
یه سره کنین قضیه رو بگین قاتل و جانی هم هستیم دیگه...والا Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: raha77
۱۶:۴۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۴۹ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۱:۴۰)ahmbove نوشته است:  به نظر من اصلا این جکو جونورا ارزش صرف وقت ندارن چه برسه بخایم روشون زوم کنیم
و نظر بدیم اینم یکی مثه همه اون به اصطلاح هنرمندان

البته از شما دوست عزیز تشکر
اتفاقا فرهنگ مقوله مهمی است که باید بهش پرداخت و تشکر از رها بابت ایجاد تایپک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: raha77
۱۸:۲۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
(۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۰۲)raha77 نوشته است:  دخترخالتون زود تحت جو بچه ها در میاد Smile چیز عادی ایه ولی به خاطر این ویژگی خداروشکر کنین تو سمپاد نیست دختر خالتون تو سمپاد نیست! سمپاد واقعا اوضاع بدی داره اگه بخوای مث اکثریت بشی اصن با ارزشای جامعه تا حد زیادی مخالف میشی! مخصوصا مدارس دخترونه ی سمپاد!Confused

احتمالا حق با شماست
من که خداروشکر ازینا خوشم نیومده چون اگرم بر طبق گفته های دوستاشون ایشون مذهبی باشن یکم از نظر اعتقادات ولی از خیلی جنبه ها زیادم همچین مثبت نیستن!
حالا ایشالا که فقط برای معروف شدن اینطوری نشده باشه و واقعی باشع حرفاشون
دقیقا ! نهال سلطانی با عکسایی که ازشون موجود بود من همیشه فکر میکردم خارج زندگی میکنه که یهو با چادر تو کلیپ دیدمشون ک کل معادلاتم بهم خورد!
خداروشکر منم جذب رپ نشدم یکی دوبارم ک سمتش رفتم دیدم از خود رپرا بدم میاد بازم گذاشتمش کنار!
به نظر من مشکل بیشتر رپ خواننده هاشن! خودمم اوایل خیلی بدم میومد اما حالا یکم کمتر به بی تفاوتی رسیدم Big Grin
ممنون از نظرتونBlush

موافقم نسبتا! اره نباید جلوشو میگیره ولی خداییش ببینین رپرای خوبمون کمن خیلی
مثل رضا پیشرو و یاس و هیچکس و بهرام و شاید باشن بازم ولی همینا رو هم ببینین این چنتایی ک گفتم واقعا مثبتشون یاس و هیچکسه اون بقیه فقط از لحاظ سبک و شعراشون خوبن از لحاظ شخصیتی که پیشرو همش فحش میده (اهنگ اثر منفی! که اصلا شنیدشو توصیه نمیکنم! :| ) بهرامم در کودکی به راه های خلاف کشیده شده اکثرنشون اینطوری یکمی جرم سبک هرچند ولی دارن ینی ادم و اون فرد مشکل داره و بین نزدیکاشون فک نکنم ادم مثبتی تلقی بشن
در مورد هیچکسم به گفته خودش برمیگرده حالا خدا داند ! هیچکس میگن با شهید لشگری فامیله اسم خودشم سروش لشگریه خودشم گفته تو مصاحبه هاش ک ادم باید در هر صورت یه طوری به وطنش خدمت کنه
و اولین بار بود ک دیدم رپری با انقلاب مشکل نداشت!!!!!!
یاسم که فقط مشکل اجتماعی میخوند
اونایی هم ک خیلی خوب میخونن مشکل دارن مثل حصین و صادق
زد بازی هم ک از لحاظ وطنی اوکی هستن کاملا و فقط شعراشون مشکل اخلاقی داره !
تازه اهنگایی هم برای فلسطین(شهر تاریک) و ایران خوندن اهنگ ایران که اسمش اماده باشه (لینک) داره برا امریکا کری میخونه
الان خیلیا انتقاد میکنن که رپ نباید حالت عاشقانه بگیره و اینا ولی حس میکنم اگه اونشکلی بشه بهتر از حالت اعتراضیشه
ببینین اینکه جوونا تو فکر مشکلات جامعن دقیقا از اهداف دشمن و اثرات جنگ نرمشونه که به ملت القا کنن شما کلا مشکل دارین و کشورتون غمگینه و کلا شاد نیستین و از همه کمتر میخندین! و اینا یکی از دلایلش دینه! مردم ساده هم ک چیزی نمیدونن و قبول میکنن
در حالی که بعد حمله ی مغول ایران 300 سال کلا جو مغموم و بدی داشت و اون دوران کل جشنا کنار گذاشته بود
و اینکه الان عید و شب یلدا داریم اثرات این نظام جدیده خود پدر و مادرا میگن تا 20 30 سال پیش کسی اصلا دنبال اینا نبود!
شاید همین غم القا کردنش مشکل داشت ک جلوشو گرفتن
ولی الانسان حریص الی ما منع!
من منظورم از طرفدارش شدن اون نبود منظورم این بود که به نظرتون داره واقعیت میگه و ادم خوبیه عایا!
تتلو ک کلا ادم خزیه! من یکی از دوستام میگفت فامیلشون اینو دیده و افتضاح ادم خز و لاتی بود و اصلا از سر و روش معتاد بودن میباریده ! ما که از دور خز بودنشو حس میکنیم دیگه واقعیتش بماند

اینم از حسنات پدیدار شدن شاهین
من نمیدونم دوست شما چی بگم ولی من افرادی که میشناسم و طرفدار ایشونن کلا از همه ی اینا خبر دارن و ب خاطر همین بی شخصیتیای شاهین عاشقشن و خودشونم کلا با همه چی مخصوصا اسلام و ایران و بعضا خدا (نعوذ بالله) مشکل دارن Smile و به همین دلیل با طرفدارای شاهین هم مشکل دارم و باعث شد از خیلی از افرادی که واقعا دوسشون داشتم دوری کنم :|

در کل هیچکس مثبت ترین فرد تا این لحظه در دنیای رپ بود (اینم برای فاسطین اهنگ خوند)
من کس دیگه ایو نمیشناسم ولی اگ هستن بگین بدونیم Smile

به نام خدا

با صحبتهای شما درباره مدارس سمپاد باید گفت : وای به حال جامعه ای اسلامی که تیزهوشان و نخبگان آن، با اصول مذهبی و اخلاقی، مخالف و حتی دشمن باشند.
۱۸:۴۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #16
آواتار
ببخشیدا ، وسط بحث تاپیک ، بحث سمپادو پیش کشیدید منم مجبورم وسط همین بحث جوابتونو بدم!
بچه های فاسد هر جا باشن همونطورن ، یعنی بودن و هستن . ربطی به تیزهوشان و غیر تیزهوشان نداره!
اتفاقا در مدرسه بنده ، بچه درسخونها و نخبه ها همشون اکثرا بچه مثبت و خیلی با اخلاقن . یه عده ای که مورد دار هستن هم درسشون کیلوییه و هرجا باشن همینن! ربطی به خاص مدرسه تیزهوشان نداره!

حالا شما یکی دو تا مدرسه دیدین بسط میدین به کل کشور و جامعه؟!
۱۲:۲۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۳۴ توسط raha77.)
شماره ارسال: #17

نقل قول:با صحبتهای شما درباره مدارس سمپاد باید گفت : وای به حال جامعه ای اسلامی که تیزهوشان و نخبگان آن، با اصول مذهبی و اخلاقی، مخالف و حتی دشمن باشند.
نه در اون حد دیگه! دیگه همشون که دشمن نیستن ولی یکم تعدادشون کم نیست اونجاها

(۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۱۱)فدايي ولايت نوشته است:  بابا به جان خودم ما لولو خورخوره نیستیم چرا جو الکی درست میکنینMat
یه سره کنین قضیه رو بگین قاتل و جانی هم هستیم دیگه...والا Dodgy
من خودمم هستم :|
ولی دوستام لولو خورخوره توشون زیاده
مدارس پسرونه فک کنم بهتره اوضاعشون
دخترا یکم تحت الجو هستن برای همین !
(۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۴۸)فدايي ولايت نوشته است:  ببخشیدا ، وسط بحث تاپیک ، بحث سمپادو پیش کشیدید منم مجبورم وسط همین بحث جوابتونو بدم!
بچه های فاسد هر جا باشن همونطورن ، یعنی بودن و هستن . ربطی به تیزهوشان و غیر تیزهوشان نداره!
اتفاقا در مدرسه بنده ، بچه درسخونها و نخبه ها همشون اکثرا بچه مثبت و خیلی با اخلاقن . یه عده ای که مورد دار هستن هم درسشون کیلوییه و هرجا باشن همینن! ربطی به خاص مدرسه تیزهوشان نداره!

حالا شما یکی دو تا مدرسه دیدین بسط میدین به کل کشور و جامعه؟!
برادر من خودم اونجام! با بچه های سمپادی شهرای دیگه هم در ارتباط بودم که گفتم! نگفتم همه سمپادیا فاسدن!
گفتم تعداد افرادی که باارزشای جامعه مخالفن یکم بیشتر از حالت عادیه! شاید تو مدارس پسرونه بحث فرق کنه!
من معذرت میخوام بازم! اصلا میرم پاک میکنم اون قسمتو
۱۳:۰۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۰۵ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:
تعداد افرادی که باارزشای جامعه مخالفن یکم بیشتر از حالت عادیه!

باید غیر از این باشه؟ دانش‌آموزای اون مدارس معمولاً میانگین ضریب هوشیشون از متوسّط بالاتره و طبیعیه که آدم‌های عاقلی باشند Blush

در ضمن شاهین نجفی چندین ساله که اصلاً رپ کار نمی‌کنه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۳۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #19

بیشتر شبیه چمران تا شاهین نجفی
۱۴:۳۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۴۷ توسط raha77.)
شماره ارسال: #20

(۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۳۳)خاورمیانه نوشته است:  بیشتر شبیه چمران تا شاهین نجفی

شهید چمران انقد ریش داشت؟ عینکشم شبیه شاهین نجفیه بیشتر ،تا اونجا ک من دیدم تو عکسا عینک شهید چمران ازین مربعیا بود (ازینا که جدیدا مد شده بود)عینک شاهین نجفی گرده ایننطوری
مقایسه کنین
عکسشهید چمران

عکس نجفی

(۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۳)Lord_Contemno نوشته است:  باید غیر از این باشه؟ دانش‌آموزای اون مدارس معمولاً میانگین ضریب هوشیشون از متوسّط بالاتره و طبیعیه که آدم‌های عاقلی باشند Blush

در ضمن شاهین نجفی چندین ساله که اصلاً رپ کار نمی‌کنه.

دقیقا همین نوع از انسان های عاقل و با ضریب هوشی بالا اخرش افسردگی گرفتن!
دلیل این طرز نگاهشون اینه که میان بهشون میگن شما باهوین و فکر میکنن ما که باهوش تریم پس بیشتر میفهمیم پس باید با بقیه فرق داشته باشیم مردمم ک هر چیو قبول میکنن چون نمیفهمن پس بیاین این دینو برا ما توضیح بدین
مسئولین محترم اموزش و پرورشم چون از قدیما دارن کارشونو درست انجام میدن با برخوردای خوبشون و پرورش درست بچه ها و بعضا هم اطلاعات ناقص! باعث میشن این بچه ها چنین دیدگاهی پیدا کنن نصف بقیه هم که حذب باد ان و چون این بچه ها خودشونو بیشتر نشون میدن ، فکر میکنن همه اینطورین ما هم برای اینکه کم نیاریم باید مثل اونا شیم در نتیجه اینطوری میشن
وگرنه خیلیامون اونجا بودیم چرا هممون اینطوری نشدیم؟!

سبکشون نگفتم عین همه ! قیافه هاشونو گفتم!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]