کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
۲۳:۳۵, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #91

بنده یک موضوع رو کلی خدمت دوستان عرض کنم.
اینکه این سریال رو چه کسانی و با چه اهدافی ساخته اند شاید چیزی باشد که ذهن همه بینندگان رو به خودش مشغول کنه!اما من یکنظر کلی دارم، دوستان همه ما یا به حقیقت ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزند امام حسن عسکری(علیه السلام) اعتقاد داریم یا خیر.اگر اعتقادی وجود ندارد و دوستان دنبال پیدا کردن راهی برای شناخت آن حضرت و واقعیات ایشان هستند، پس بنده به شدت توصیه می کنم که دیدن چنین فیلمی هیچ کمکی به این عزیزان نخواهد کرد.چون این فیلم به منظور شناخت نسبت به امام دوازدهم نیست.برای شناخت نسبت به ایشان باید اول به شخصیت شناسی و ضرورت حضور امام در تمامی اعصار پرداخت.شاید همه بگویند خوب اینکه معلومه اما آمده برای هدایت و رهبری جامعه!بله این پاسخ تا بخشی صحیح است!اما این هدایت و رهبری به چه صورت است؟همین جمله را بگویم که قلب امام مرکز توحید است.این جمله دارای تفاسیر و معانی فراتر از حد و اندازه های کهکشان است و اگر عزیزانی احساس نیاز دارند به شناخت و ضرورت وجود امام توصیه می کنم که سری 18 جلدی کتاب امام شناسی به تالی حضرت علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی (رحمة الله علیه) را تهیه نمایند که شاید جامع تر از این مکتوب ارزشمند نیابند.برای اطلاعات دقیقتر هم می تونید به سایت http://www.maktabevahy.org مراجعه کنید.
اما عزیزانی که مومن به ظهور هستندف خدمت شما عزیزان هم عرض کنم که مستند ظهور در واقع یک یاد آوریست!شاید به قول برخی دوستان اصلا این فیلم ساخته دست نشانده صهیونیزم باشد!اما سوال اینجاست که آیا توانایی این رو نداریم که از ابزار خود اونها بر علیه ایسان استفاده کنیم؟اگر داعیه ایمان و اعتقاد به ظهور و وجود حضرت هستیم پس حتما تحقیقاتی هم در این زمینه داشتیم، راههای مقابله با خرافه هایی که در این بین پیش می آید، راههایی که بتوان واقعیت ظهور را فهمید، آداب دوران غیبت کبری و بسیاری دیگر از این مطالب که در غیر اینصورت مجددا می توان پیش بینی کرد که اتفاقات سال 1260 هجری و اون جریاناتی که منجر به پدید آمدن فرقه ضاله بهاییت شد پیش بیاید!
رفقا انتظار راه و روش دارد، ایمان و اعتقاد به ظهور خود آدابی دارد، اینکه ظهور را ببینیم و به مسائلی پی ببریم مال منو شمای بچه مسلمان شیعه عثتی عشری نیست، ما می بینیم تا کمی بیشتر پی ببریم وگرنه پایه های ما خیلی محکمتر از آن خواهد بود، ما در کشور متعلق به خود حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) داریم زندگی می کنیم پس خیلی باید جلوتر از دیگران باشیم.مستند ظهور هم به نوعی یک وسیله ایست برای شناسایی بهتر عوامل شرک آمیزی که ممکن است خدای ناکرده هر انسانی دچار آن شود.اما باید هوشیار بود که بدانیم انتظار و آماده شدن برای ظهور تنها منتهی به فرایندهایی که در این فیلم آمده نمی باشد.سخن رو کوتاه می کنم و عرض کنم که برهی جریان هایی که در این فیلم به معرفی آن پرداخته ریشه های علمی و تخصصی دارند که زیاد راجع به آن بحث نشده مثلا جریانی مثل بشقاب پرنده ها و یا انرژی و از این قبیل موضوعات.
خدمت دوستان عرض کنم در مورد مبحث مربوط به بشقاب پرنده و UFO اگر سوالی باشد بنده می تونم پاسخگو باشم یا در واقع موضوعاتی رو طرح کنم که دوستان بهتر به آن پی ببرند چون یکی از حرفه هایی که با آشنایی کامل دارم خلبانی و هوانوردیست.
در مورد مباحث علمی دیگر مثل انرژی و جریانات فیزیکی و حتی معماری هم باز در خدمت رفقا خواهم بود چون در زمینه مهندسی عمران و معماری هم بنده تحصیلات آکادمیک دارم.
به هر حال هر کمکی از دست بنده بر بیاد با جان و دل پذیرا هستمو مطمئنا پاسخگو خواهم بود البته به همه اینها به برکت وجود حضرت حجت بن الحسن العسکری(علیه السلام) خواهد بود.
فقط خدمت همه عزیزان ارجکند عرض کنم که بنده بیش از یک ماه هست که هر شب حداقل 10 قسمت از 50 قسمت این فیلم را نگاه می کنم و و تا با همین لحظه هر قسمت را بیش از 4 مرتبه دیدم و روی تک تک موضوعات مطرح شده تحقیق کرده ام.
نمیگم صحبت ایشان حجت است اما بسیار تکان دهنده بوده و به خوبی می توان از آن ها استفاده کرد.فقط یاد آور بشم که همانطور که در فیلم گفته شد اونهایی که می خوان نظم نوین جهانی رو راه بندازن حتی یک روز رو هم از دست نمیدن!امروز به خیلی از دسیسه های اونها پی برده ایم!اونها هم می دونن پس حتما چیز جدیدی می خوان رو کنن پس ما هم باید آماده باشیم تا ما هم یک چیز جدید رو کنیم.امیدوارم که از شعار خارج شده باشیمو در حال عمل باشیم.
موفق باشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی ، بیداری اندیشه ، islamnab ، mofa
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - hesam7e7 - ۱۶/اسفند/۸۹ ۲۳:۳۵
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - amour - ۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۸:۳۸
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - sual.cevab - ۱۱/اردیبهشت/۹۰, ۲۲:۱۰