|
" سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
|
|
۱۶:۲۷, ۱۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۴ توسط Vblock.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من منظورم هر جرمي نيست كه.
اون شخصي كه اينكارو ميكره چجوريه؟ كيه؟ يه آدم نرماله ؟ يه آدم ديوونس؟ آدمه؟ آدم نيست؟ اينا همه مسئله است، مطمئن باش همين من هم كه دارم ميگم اعدام نبايد باشه و ... اگر خدايي نكرده كسي از افراد فاميل و دوستان نزديك و ... توسط شخصي به طور عمد يا حتي غير عمد طوريش بشه من ترتيب طرف رو ميدم. اما طرف ديگه قضيه ام هست يه نفر ميزنه يه بابايي رو ميكشه... حالا شما اگه قاتل رو بكشي خونواده هاي داغ ديده ميشن 2تا! نميگم به جا نيست ها ولي كاملا دو تا جنبه مختلف از قضيه است. من ميگم اعدام رو آب نشه... همين جوري جون كسي رو نگيرن و گرنه كسي كه بچه مردم رو ميدزده چه ميدونم كليه در ميارن يا ...برا اون ديگه رحم كردن مجاز نيست. (۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۲)علائم ظهور نوشته است:من كه مطلب رو خونده بودم بخش اول نوشته شمارم ميذارم رو حساب مقدمه چيني و مثلا جنگ رواني...(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۶)guided نوشته است: خيلي براي من عجيبه !!!متاسفانه حق با شماست و این امر خیلی رایج شده! شما ميگي اسلاميه و من ميگم انساني نيست. من نه شياطينم نه سكولارم نه .... يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد، در مورد ديني كه ميگيد من در مورد شما چيزي نميدونم برا همين نظر نميدم ولي خودم دست و پا شكسته 2 سال معطل اين قضيه بودم در نهايت يه رفرنس برا خودم جمع كردم. تز كوتاهشم اينه كه دين و مذهب و هر كاري كه شما ميكنيد به خودتون بر ميگرده و به خودتون مربوطه و تا وقتي مزاحمتي براي احدي ايجاد نكرده براي ما فقط محترم خواهد بود. كسي كه تاپيك رو ميخونه خودش قضاوت ميگنه حالا چه حرف من رو صحيح بدونه يا شما رو (; |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,422 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,085 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,793 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| اکران فیلم ضد ایران و اسلام در کشور | mahdy30na | 1 | 1,790 |
۲۶/دی/۹۴ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: amirak |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,921 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 102,826 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,104 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|