کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
" سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
۱۶:۲۷, ۱۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۴ توسط Vblock.)
شماره ارسال: #14

من منظورم هر جرمي نيست كه.
اون شخصي كه اينكارو ميكره چجوريه؟ كيه؟ يه آدم نرماله ؟ يه آدم ديوونس؟ آدمه؟ آدم نيست؟
اينا همه مسئله است، مطمئن باش همين من هم كه دارم ميگم اعدام نبايد باشه و ... اگر خدايي نكرده كسي از افراد فاميل و دوستان نزديك و ... توسط شخصي به طور عمد يا حتي غير عمد طوريش بشه من ترتيب طرف رو ميدم.
اما طرف ديگه قضيه ام هست يه نفر ميزنه يه بابايي رو ميكشه... حالا شما اگه قاتل رو بكشي خونواده هاي داغ ديده ميشن 2تا! نميگم به جا نيست ها ولي كاملا دو تا جنبه مختلف از قضيه است.
من ميگم اعدام رو آب نشه... همين جوري جون كسي رو نگيرن و گرنه كسي كه بچه مردم رو ميدزده چه ميدونم كليه در ميارن يا ...برا اون ديگه رحم كردن مجاز نيست.

(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۲)علائم ظهور نوشته است:  
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۶)guided نوشته است:  خيلي براي من عجيبه !!!
دوستان حتي حوصله خوندن يه مطلب رو هم ندارن!!
به نظر بنده اگه پست شماره 12 رو خوب مطالعه بفرماييد جواب سوالتون رو مي گيريد.
متاسفانه حق با شماست و این امر خیلی رایج شده!
توی یک تاپیکی یک نفر سوالی کرد.من چند تا لینک گذاشتم به عنوان منبع و گفتم قضاوت با شما
چندین نفر در خود تاپیک و پیام خصوصی به من اعتراض کردن که شما متوهمی ، دروغگویی و ...

نکته جالب کجا بود؟! از هر کسی پرسیدم آقا شما از اون مطلب 10 خطش رو خوندی؟ میگفت نه Smile
خیلی جالبه که بسیاری از مخالفتها از روی علم نیست.از روی شنیده ها و حب و بغض انجام میشه

قضیه سنگسارم همینه.این کاملا یک حکم اسلامیست.حالا چون در قرآن نیامده که دلیل نمی شود رد شود
اعدام و قطع دست و پا که آمده را هم سکولارها و شیاطین می خواهند جمع کنند.ما که پیرو و مطیع اونها نیستیم
من كه مطلب رو خونده بودم بخش اول نوشته شمارم ميذارم رو حساب مقدمه چيني و مثلا جنگ رواني...
شما ميگي اسلاميه و من ميگم انساني نيست.
من نه شياطينم نه سكولارم نه .... يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد، در مورد ديني كه ميگيد من در مورد شما چيزي نميدونم برا همين نظر نميدم ولي خودم دست و پا شكسته 2 سال معطل اين قضيه بودم در نهايت يه رفرنس برا خودم جمع كردم.
تز كوتاهشم اينه كه دين و مذهب و هر كاري كه شما ميكنيد به خودتون بر ميگرده و به خودتون مربوطه و تا وقتي مزاحمتي براي احدي ايجاد نكرده براي ما فقط محترم خواهد بود.
كسي كه تاپيك رو ميخونه خودش قضاوت ميگنه حالا چه حرف من رو صحيح بدونه يا شما رو (;
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: " سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم - Vblock - ۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۷
سنگسار - جویای حقیقت - ۱۰/مرداد/۹۰, ۲۳:۳۶

[-]