|
" سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
|
|
۱۹:۱۰, ۱۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۷)Vblock نوشته است: من نه شياطينم نه سكولارم نه .... يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد، در مورد ديني كه ميگيد من در مورد شما چيزي نميدونم برا همين نظر نميدم ولي خودم دست و پا شكسته 2 سال معطل اين قضيه بودم در نهايت يه رفرنس برا خودم جمع كردم.دین یعنی برنامه زندگی انسان . خداوند خالق انسانه و عالم بر تمام عوالم و اسرار آفرینش نه تنها انسان بلکه تمام آنچه که وجود دارد خدا ما رو برای چی آفرید ؟ تا حالا از خودتون پرسیدید؟ اگر ما قراره به درجه انسان کامل بودن برسیم کی باید ما رو هدایت کنه؟ آیا هرکس بگه من با عقل و فکر و احساسم بهش دست پیدا می کنم کافیه ؟ یه مثال: وقتی شما یه کامپیوتر می خرید می تونید بگه من دو شاخش رو میکنم تو دماغ رفیقم باید کار کنه ![]() ![]() ![]() ![]() نحوه عملکرد صحیح هر وسیله ای رو سازندش معین می کنه چون میدونه چی ساخته ، واسه چی ساخته و چگونه کار میکنهانسان ها هم همین طور دینی که خدا برای ما فرستاده برنامه ایه برای اینکه به اونجاییکه باید برسیم ، برسیم دین کامل بدون تحریف .... نقل قول:من نه شياطينم نه سكولارم نه .... يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد،این مطلبی که میخواهم بگم منظورم خدای نکرده "Vblock " نیست ; به طور نوعی عرض میکنم فکر و اندیشه انسان در بنده هزاران چیز میتونه باشه : در بند خود خواهی ،شهوت ،دنیا طلبی ، حب قدرت و خیلی چیزای دیگه همین قذافی و هیتلر فکر میکردن و میکنن که دارند کار اشتباهی میکنن نه خیر . اونا هم مثل من و شما عقل دارند ولی به مرور زمان معیار های زندگیشون تغییر کرده ارزششاشون عوض شده عقل راهنمای انسان هست بهترین ثروت هست بهترین دوست هست ولی اگر هادی نداشته باشه بمب اتم میسازه 30 هزار نفر رو میکشه میشه بل هم عزل انسان شك در معاد ندارد، بلكه او مىخواهد آزاد باشد و بدون ترس از دادگاه قيامت در تمام عمر گناه كند.
سوره قیامت آیه 5 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,421 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,085 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,785 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| اکران فیلم ضد ایران و اسلام در کشور | mahdy30na | 1 | 1,789 |
۲۶/دی/۹۴ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: amirak |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,920 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 102,819 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,099 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|