|
" سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
|
|
۲۲:۰۴, ۱۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۸۹ ۲۲:۰۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۸۹ ۲۰:۴۵)Vblock نوشته است: @ELENORمنم بحثی رو قرآن نکردم برادر تمام حرف من این بود دین یعنی برنامه زندگی انسان که از طرف خدا که برای بشر در نظر گرفته شده تا به هدف غایی انسانیت برسه و ما شیعیان دین رو در سیره زندگی ائمه معصومین و روایات آنها و قرآن درک میکنیم اگر قانونی از این دین رو نتونستیم بفهمیم دلیل نمیشه که به نظر خودمون استناد کنیم و از اون متاسفانه با الفاظ نادرست یاد کنیم برادر کمی دقت کنید (۱۷/اسفند/۸۹ ۲۰:۴۵)Vblock نوشته است: والا ما 19 سال از خدا عمر گرفتيم يه بار مال كسي رو نخورديم يه بار كج دستي نكرديم يه بار دنبال كار... نيوفتاديم يا هرچيزي كه فكر كنيد. چرا يه سري كارا رو كردم و تا اخر عمرم هم ادامه داره مثل دروغ گفتن البته نه به اون شدت.من هم چنین جسارتی نسبت به شما نکردم فقط خواستم عرض کنم ذهن انسان محدود و وابسته به خیلی حجاب هاست و بالطبع خطا زیاد میکنه ولی این کلام امامان معصوم و خداست که ما باید نصب العین قرار بدیم یا علی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,422 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,085 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,791 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| اکران فیلم ضد ایران و اسلام در کشور | mahdy30na | 1 | 1,789 |
۲۶/دی/۹۴ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: amirak |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,920 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 102,820 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,102 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|