|
" سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
|
|
۰:۲۲, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۰ ۱۹:۳۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
جناب Vblock درباره انسانی نبودن و اسلامی بود این موضوع بحث کردند
منظور شما از انسانی بودن احتمالا (مطمئنا) سکولاریسم است و این مکتب شاید به ظاهر هدف رشد بشر را با استفاده از کنار زدن دین داشته باشد. ولی در نهایت انسان را نه تنها به کمال نمی رساند بلکه از راه اصلی کمال یعنی دین دور می کند. البته پیشرفته هایی که در کشورهای غربی سکولاری می بینید مطمئن فقط یک روکش زرورقی و جذاب است. (وارد این بحث نمی شویم) حال اینکه دین خدا معنای کامل کلمه انسانیت است. و خداوند که رَب مخلوقات است هیچگاه بنده ی خویش را وا نمی گذارد که هر کاری که دلش خواست انجام دهد. در ضمن حکمی که از طرف خداوند نازل می شود، ربطی به زمان و مکان ندارد و باید تا انتهای تاریخ، بدون هیچ تغییری اجرا شود حلال محمد حلال الي يوم القيامه وحرامه حرام الي يوم القيامه بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
بگو اى كافران (۱) قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿۱﴾ آنچه مىپرستيد نمىپرستم (۲) لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿۲﴾ و آنچه مىپرستم شما نمىپرستيد (۳) وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۳﴾ و نه آنچه پرستيديد من مىپرستم (۴) وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ ﴿۴﴾ و نه آنچه مىپرستم شما مىپرستيد (۵) وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۵﴾ دين شما براى خودتان و دين من براى خودم (۶) لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ﴿۶﴾ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,422 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,085 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,791 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| اکران فیلم ضد ایران و اسلام در کشور | mahdy30na | 1 | 1,789 |
۲۶/دی/۹۴ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: amirak |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,921 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 102,822 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,102 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|