| نظرسنجی: این بازی در چه حد ماسون است ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| خیلی | ![]() ![]() |
29 | 82.86% |
| اندک | ![]() ![]() |
6 | 17.14% |
| تمام | 35 رأی | 100% | |
|
فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات
|
|
۱:۲۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۵)دل خسته نوشته است:ناراحتی نداره که برادر ...(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۷)FadayeVelayat نوشته است: من تمام نسخه های این سری رو بازی کردم و به معنای واقعی لذت بردم ...سلام بحث پشت سر علی (علیه السلام) نماز خوندن و سر سفره معاویه غذا خوردن خیلی فرق داره! با عرض پوزش مثالی بود بی ربط ... این نوش جون فراماسون ها رو هم من کاملا به کنایه گفتم ... به قول دکتر عباسی اونا رو یه نظریه و هدف (هرچند باطل) شدیدا کار می کنند تا در شیک ترین پوشش ممکن جهانیش کنند ولی ما چی؟! من فقط به خاطر حمایت از بازی سازان ملی 5000 تومن دادم و میرمهنا رو گرفتم ... (باور کنید مسئله اصلا پول نیست .. مسئله چیز دیگریست که میگم) .. از لحاظ گیم پلی و گرافیک خوب انتظار بالایی نداشتم ازش ولی گفتم حداقل داستان که باید داشته باشه! همون داستان هم نداشت!به شدت بی ربط و به معنای واقعی مزخرف ... حالا باز گرشاسپ گام مثبتی بود تو این زمینه ... باید کیفیت همین بازی گرشاسپ تو این نسخه جدید بالا بره و ضعف های قبلی هم برطرف بشه و رو داستان و هدف بازی خیلی کار بشه ... منظور من این بود ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,685 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,737 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| بررسی توهین به بانو فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در یک بازی کامپیوتری | neyestan23 | 10 | 6,611 |
۳۰/تیر/۹۳ ۱۱:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! | احمد شاکر | 34 | 21,027 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۱:۲۵ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| •فراماسونری در بازی • FIFA 13 • | Amir-T | 24 | 17,817 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,857 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| Assassin's Creed | JohnShepard | 21 | 12,555 |
۴/تیر/۹۲ ۱:۲۷ آخرین ارسال: عدالت |
|