| نظرسنجی: این بازی در چه حد ماسون است ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| خیلی | ![]() ![]() |
29 | 82.86% |
| اندک | ![]() ![]() |
6 | 17.14% |
| تمام | 35 رأی | 100% | |
|
فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات
|
|
۸:۴۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
سلام
اطلاعاتي كه هيچكس بهتون نگفت،اما من ميگم گوش كنيد 1-حشاشين اولين سازمان تروريستي جهان است. 2-حسن صباح پس از مدتي خودشرو مهدي موعود معرفي كرد. 3-حسن صباح معاد رو قبول نداشته و ميگفت انسان با مرگ نابود ميشود. 4-به حشاشين(باطني)ميگفتند چون هيچوقت دين خودشونو اشكار نميكردند. 5-قلعه ي حسن (الموت)تو نزديكي قزوين هست و قزوينيها بهش ميگن قلعه حسن(شمال شرقي روستاي گازرخان) 6-حشاشين تو سازمانهاي ايلوميناتي و فراماسونري خيلي محبوبن ولي اونها فراماسون نبودند و اين محبوبيت به دليل دوست داشتن حشاشين و سياست هاي حسن صباح است. 7-وقتي يك بيگانه از فرهنگ و تاريخ تو گيمي درست ميكنه مثل ASSASSINS CREED و ايراني رو قاتل نشون ميده و تو هم يه تومار درست ميكني و بعدش افتخار ميكني كه تو تاريخت اينجور ادمهايي بودن و اسم محقق باسه خودت ميزاري و ... 8-كدوم ديوونه اي ميگه حشاشين قويترين نهضت ايران حساب ميشن،پس اسلام و تشيع و مهدويت قويترين نهضت ايران نيستند،دستت درد نكنه. 9-طبق گفته ي تقويم ماياها 21دسامبر2012پايان تاريخه،نه بودا(درضمن برادر من،اگه قرار بود دنيا نابود بشه خدا انسان رو نمي افريد از اين به بعد بگو قيامت ميشه)و كساني كه زماني براي قيامت ميگويند(ماياها و ...)دروغ گويند و فقط خدا ميداند.و نميدانم چرا در مورد اين روز بحثه خاصي نميشه(روز چله 21 دسامبر) 10-حتما" نظرهاتون رو بزاريد و از من منبع اطلاعات رو نخواهيد و كسي كه ميخواد مطمئن بشه خودش خوب تحقيق كنه و بدونيد در اسلام با كشتن مسلمان بدون پرس و جو انسان به جهنم برده ميشود و بدونيد اسلام دين شمشير نيست به خاطر حرفاي تندم ناراحت نشيد و اگر دنبال افتخار از تاريخ هستيم اينده را با افتخار بسازيم نه اين كه از يگ گروه ادمكش تعريف كنيم. شديدا" منتظر پاسخ ها و نظر هايتان هستم يا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,684 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,700 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| بررسی توهین به بانو فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در یک بازی کامپیوتری | neyestan23 | 10 | 6,606 |
۳۰/تیر/۹۳ ۱۱:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! | احمد شاکر | 34 | 21,016 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۱:۲۵ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| •فراماسونری در بازی • FIFA 13 • | Amir-T | 24 | 17,803 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,851 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| Assassin's Creed | JohnShepard | 21 | 12,545 |
۴/تیر/۹۲ ۱:۲۷ آخرین ارسال: عدالت |
|