کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: این بازی در چه حد ماسون است ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
خیلی 82.86% 29 82.86%
اندک 17.14% 6 17.14%
تمام 35 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 25 رای - 4.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات
۱۶:۰۰, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #195
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۸:۴۱)شهرام نوشته است:  سلام
اطلاعاتي كه هيچكس بهتون نگفت،اما من ميگم گوش كنيد

1-حشاشين اولين سازمان تروريستي جهان است.

2-حسن صباح پس از مدتي خودشرو مهدي موعود معرفي كرد.

3-حسن صباح معاد رو قبول نداشته و ميگفت انسان با مرگ نابود ميشود.

4-به حشاشين(باطني)ميگفتند چون هيچوقت دين خودشونو اشكار نميكردند.

5-قلعه ي حسن (الموت)تو نزديكي قزوين هست و قزوينيها بهش ميگن قلعه حسن(شمال شرقي روستاي گازرخان)

6-حشاشين تو سازمانهاي ايلوميناتي و فراماسونري خيلي محبوبن ولي اونها فراماسون نبودند و اين محبوبيت به دليل دوست داشتن حشاشين و سياست هاي حسن صباح است.

7-وقتي يك بيگانه از فرهنگ و تاريخ تو گيمي درست ميكنه مثل ASSASSINS CREED و ايراني رو قاتل نشون ميده و تو هم يه تومار درست ميكني و بعدش افتخار ميكني كه تو تاريخت اينجور ادمهايي بودن و اسم محقق باسه خودت ميزاري و ...

8-كدوم ديوونه اي ميگه حشاشين قويترين نهضت ايران حساب ميشن،پس اسلام و تشيع و مهدويت قويترين نهضت ايران نيستند،دستت درد نكنه.

9-طبق گفته ي تقويم ماياها 21دسامبر2012پايان تاريخه،نه بودا(درضمن برادر من،اگه قرار بود دنيا نابود بشه خدا انسان رو نمي افريد از اين به بعد بگو قيامت ميشه)و كساني كه زماني براي قيامت ميگويند(ماياها و ...)دروغ گويند و فقط خدا ميداند.و نميدانم چرا در مورد اين روز بحثه خاصي نميشه(روز چله 21 دسامبر)

10-حتما" نظرهاتون رو بزاريد و از من منبع اطلاعات رو نخواهيد و كسي كه ميخواد مطمئن بشه خودش خوب تحقيق كنه و بدونيد در اسلام با كشتن مسلمان بدون پرس و جو انسان به جهنم برده ميشود و بدونيد اسلام دين شمشير نيست به خاطر حرفاي تندم ناراحت نشيد و اگر دنبال افتخار از تاريخ هستيم اينده را با افتخار بسازيم نه اين كه از يگ گروه ادمكش تعريف كنيم.

شديدا" منتظر پاسخ ها و نظر هايتان هستم

يا حق

جواب1-جان من؟Huh
ج2-حسن صباح از اسماعیلیه است که به قول خودشون اون موقع امامشون مستنصر خلیفه ی فاطمی بوده.بعد از مرگ مستنصر بین دو پسرش نزار و مستعلی اختلاف میفته .مستعلی خلیفه میشه و نزارو میکشه.اما حسن به ایران میاد و امامت نزار رو تبلیغ می کنه هیچ جا هم نگفته من مهدی موعودم چون مهدی موعود از نظر اسماعیلیه اولین خلیفه ی فاطمی بوده و کسی که نزاریه انتظار آن را می کشد همین نزار است.البته تکلیف مستعلویه هم روشن است و به اعتقاد آنها امامشان زنده است و نامش آقا خان چهارم است.
ج3-گفته بودی منبع نخواین واسه این بود ها.
ج4و5-جدی؟؟؟؟؟چشم بسته غیب گفتی؟؟؟من که اینا رو نمی دونستم.
ج6-حشاشین به عنوان سربازان تمدن در مقابل صلیبیون بربر محبوب تمام بشریت اند.
ج7-Big Grinما که ادعا مون نشد چیزایی میگیم که هیچکس نگفتBig Grin
ج8-کی گفت؟؟؟؟؟
ج9-راست میگی اما یه وقت دیدی خیال همه راحت شد که 21 دسامبر قیامت نیست بعد خدا همه مونو غافل گیر کرد
ج10-چشم .از بس مطالبت معتبر بود منبع نمی خواست!!!!!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Yaser_h2011 ، FadayeVelayat
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سوء تفاهم - سلمان - ۱۶/آبان/۸۹, ۱۹:۳۳
فراماسونری در assassins creed - یکدوست - ۸/اردیبهشت/۹۰, ۱۳:۲۶
RE: فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات - someone - ۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۰
ASSASSINS و شيعه - DOROOD - ۲۷/فروردین/۹۰, ۱:۴۱
بازی Assassins Creed Revelations - mahanm - ۱۷/آذر/۹۰, ۱۷:۱۷
RE: بازی Assassins Creed Revelations - alinoori2 - ۲۰/آذر/۹۰, ۱۹:۳۳

[-]