کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترفند های چیرگی شیطان بر انسان در قرآن
۲۳:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۱ ۲۳:۴۱ توسط seiied.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[/font]
ترفند های چیرگی شیطان بر انسان در قرآن
اِستزلال:
شیطان به دنبال سست کردن اراده ها و از بین بردن شجاعت انسان است.افراد را از امید به خدا دور می کند و سست عنصر ها می گویند که دیگر نمی توانیم بر دشمنان چیره شویم و شکستمان حتمی است.
نِصیان:
شیطان انسان را به فراموشی می اندازد.راه حل برای گریز از این ترفند شیطان این است که دو عمل را زیاد انجام دهیم.اول،مسئله ای که به وجود می آید را زیاد ذکر کنیم ودوم،ذکر و یاد خداوند را به مدام انجام دهیم.
لامُرَنّهم:
شیطان دعوت و ایجاد شرایط برای انجام گناه ایجاد میکند.در روز قیامت و پرسش و پاسخ نیز با جسارت تمام رو به انسان می کند و می گوید که من فقط تو را به گناه دعوت کردم و هیچ گونه توسل به زوری در مورد تو انجام ندادم و این خود تو بودی که پیامبران را رد و من را اجابت کردی.
هَمز:
به یک چیز خیلی سخت می گویند.همزه نیز از این خانواده است که باید از ناف تلفظ شود که در این رابطه پیامبر می فرماید که اگر همزه در قرآن نبود هرگز آن را تلفظ نمی کردم.در فیلمهای وسترن نیز بارها مشاهده شده است که اشیایی به کفشهای اسب سواران متصل است که به زیر شکم اسب می زنند تا او را بهتر هدایت کنند.با توجه به آیه قرآن که می فرماید «ویل لکل همزه لمزه».منظور کسانی است که با حرف و اداء و شکلک به مردم شُک وارد می کنند و آن ها را مسخره می کنند.خداوند نیز می فرماید که چاه ویل نصیب این گروه از انسانها خواهد شد.هنگامی که ابلیس بر انسانی که به تبدیل به مرکب شده است سوار می شودابتدا انسانیت را از انسان می گیرد و سپس ضربه ای به زیر شکم او زده و او را به سمت گناه هدایت و همز می کند.
نَزق:
شیطان سورا بر انسان است و چوبی در دستانش میگیرد و بر انسان میزند و او را به سمت گناه هدایت می کند که البته این مرحله از مرحله قبل بدتر است.در سوره یوسف نیز به این واژه بر خورد می کنیم که حضرت یوسف خطاب با برادرانش می گوید که شیطان شما را نزق کرده است.
اِستَهوَذَ:
حتمامشاهده کرده اید که اشخاصی که توانایی فیزیکی زیادی دارند دست بر گردن الاغ می اندازند و گردن را می چرخانند و او را بر زمین می زنند.شیطان نیز در این مرتبه به قدری بر انسان مسلط شده است که می تواند به همین حالت او ار از پای در آورد.
[font=Times New Roman]
هَوَیَ:
مرحله آخر است که انسان کاملا اسیر شیطان شده و بدون هیچ حرکتی بردگی شیطان را می کند و کاملا بر زمین خورده است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تفکر ، بیداری12 ، شهرام ، یاســین ، mohamad ، محمد رضا. ، هدایت شده ، علی 110 ، iranvelshok ، sunrise59 ، m.hossein ، shaghhayeghh ، مسافر ، بچه شیعه ، paramida.ir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
ترفند های چیرگی شیطان بر انسان در قرآن - seiied - ۱۳/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۶

[-]