|
قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا
|
|
۱۷:۳۶, ۲۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۸)میلاد (miley) نوشته است:(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۵)دیدگاه نوین نوشته است: سلام ممنون از جوابتون ولی برای من درست جا نیوفتاد ... شما فرمودید : یعنی در اون قسمتی از صفت (مثلا قدرت) که ندارد ممکن الوجود است.....کلا تناقض میشه...... خب این یعنی واجب والوجوب مطلق نیست ، در بعضی صفات مطلق هست و در بعضی نیست ... ولی اینکه شد همون صورت سوال . من این تناقضی که گفتید رو درک نکردم ... سوال من این بود که اگر بپذیریم خدایانی وجود دارند و هیچکدوم در صفات مطلق نیستند ، و به هم دیگر نیازمند هستند ... در این صورت چه مشکلی پیش میاد ، چه اصل عقلانی نقض میشه ؟؟؟ یعنی چه برهان خلف ، یا هر برهان دیگری برای رد سیستم خدایان نیازمند به هم وجود داره ؟؟؟؟ یه بار سر همین قضیه یه نفر بهم گفت اگه خدایان دیگری هم وجود دارند پس چرا اونها مانند الله ، پیامبرانشون رو نفرستادند تا مارو هدایت کنند ؟ البته این حرفش با اینکه سیستم چند خدایی رو به چالش میکشه ولی دلیل سستی است و صد البته از دید فلسفه به قضیه نگاه نکرده . یه بار هم دبیر دینیمون اومد گفت برای من وحدانیت خداتون رو اثبات کنید ، من گفتم اگه چند خدایی رو بپذیریم باید بپذیریم که خدایان ممکن الوجود هم خالقی دارند که کار به دور و تسلسل میکشه ...که جفتشون باطل است بعد بهم گفت : نه تو داری اینو میگی که خودتو راحت کنی ... بعد هم بهم محل نذاشت رفت سراغ یکی دیگه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قدم بعدی (ششم) ............امامـــــــــت | سید ابراهیم | 8 | 4,419 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| قدم بعدی( پنجم) اثبات نبــــــــــــــــــــــوت!!!!!!! | سید ابراهیم | 32 | 17,033 |
۹/تیر/۹۳ ۱۹:۲۸ آخرین ارسال: m.hossein |
|