کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدم بعدی( پنجم) اثبات نبــــــــــــــــــــــوت!!!!!!!
۹:۱۸, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ابتدا میلاد با سعادت مظهر اتم حُسن الهی حضرت مجتبی سلام الله علیه را به تمامی عاشقان آن امام مظلوم و غریب تبریک و تهنیت عرض میکنم...

بلاخره بعد از مدت ها غیبت و وقفهBlush میخوام بپردازم به قدم بعدی و بسیار مهم، که اثبات نبوت انبیا و راهنمایان الهی است...

از همه دوستان خواهش میکنم که یه نگاه ولو مختصر به تاپیک های قبلی (لینک هایش در زیر موجود است) داشته باشند که سیر بحث را بتونند به خوبی ادامه بدهند.

مثل همیشه باید بگم که در این نوع تاپیک ها ورود همه سوالات آزاد است (البته مرتبط با بحث)، و خواهش و تمنا میکنم که به این مباحث مطرح شده نقادانه و با دید آزادانه ای نگاه کنید تا ان شاالله جان مطلب را بتوانیم اداکنیم.

مطمئنا اگر عرائض حقیر را بدون هیچ چالش و مشکلی قبول کنید و نتوانید نقد یا اعتراضی برآن وارد کنید، مطالب کامل جا نمی افتد... دارم کار خودم را سخت میکنمWink

پس بازهم تاکید میکنم که با نگاهی چالشی وارد بشوید... تا ببنیم می توانیم در این قدم هم به جایی برسیم یا نه...
با خواندن این مباحث تا الان به این جا رسیدیم:

که خداوند متعالی هست که حتما وجودی یگانه هم دارد(از هر لحاظ و جهتی) و آن وجود یگانه صفات خاصی هم دارد....

حال سوال این قسمت این است که اساسا چه سنخیتی بین انسان و آن ذات اقدس می باشد.... آیا این آدمی راهی به آن سعادت نهایی و کمال ابدی دارد یا خیر....

آدمی که مبدا خویش را شناخته است(توحید)، چگونه میخواهد و میتواند راه سعادت و کمال خویش را دریابد و در آن حرکت کند...

فکر کنم اینم سوالات میتواند مدخل خوبی برای ورود به بحثمان باشد....Smile

منتظرم Heart
یا علی (سلام الله علیه) مددی.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، حسن.س. ، شیدا ، وحید110 ، آلاله ، عبدالرحیم ، یاســین ، مجید املشی ، دیدگاه نوین ، ســــــاقی ، منادی حق ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، یاوران مهدی ، sakineh110 ، mohamad ، sagheb ، ندا دهنده ، Ali#59 ، السا ، mkashipazha

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
آقای نام کاربری شما چرا دقت نمی کنید که بنده گفتم
با توجه به شرایط زمانی و مکانی نزول قرآن و اینکه توسط چه شخصی آورده شده می شود از فرض به آن قضیه رسید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سـلمان
۱۹:۲۶, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #32

(۹/تیر/۹۳ ۱۹:۲۰)m.hossein نوشته است:  آقای نام کاربری شما چرا دقت نمی کنید که بنده گفتم
با توجه به شرایط زمانی و مکانی نزول قرآن و اینکه توسط چه شخصی آورده شده می شود از فرض به آن قضیه رسید.

من با لحاظ شرط شما پاسخ رو مطرح کردم اتفاقا.

البته این استدلال شما جواب های بسیار بسیار جالبی دیگه ای هم داره که احتمال داره بعد مطرحش کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۱۹:۲۸, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
خوب پس بنده فعلا حرفی ندارم تا جواب های کاملا جالب شما را بشنوم
البته که بگویم بنده در پاسخ شما چیزی مبنی بر اینکه شما این شروط را در نظر گرفته باشید ندیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سـلمان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]