کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا
۱۱:۵۳, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
باشه چشم ... هرچی شما بگید اصلا... پس من پاسخ شما رو ندیده میگرم و می پردازم به پاسخ سوال دیدگاه نوین، ادامه بحثمان ولی مطمئن باشید که با کمی تاخیر ولی درست و حسابی و محکم ما به شما هم خواهیم رسید:
سوال دیدگاه نوین این بود:اما گاهی از خودم میپرسم ، دقیقا چه نیاز عقلی وجود داره که این خالق در صفات مطلق باشه ؟؟؟
اگر فرضا این خالق و در مرحله بعد پروردگار ، بی نیاز مطلق نباشه چه اصل عقلانی نقض میشه ؟؟؟!!!!!

[font=B Mitra][/font]چون میخوام بحث دقیق جلو بره رو تک تک کلمات شما میخوام دقت کنم. ما اصلا بحثمان خالق نبود... هنوز به خاق نرسیدیم وهنوز دلیلی برای اینکه این موجود واجب خالق جهان باشد را ارائه نداده ایم.
بحث واجب است نه خالق. حال سوال شما این می شود: چه نیاز عقلی وجود دارد که این واجب در صفات مطلق باشد؟؟؟
من میگویم اصلا این صفات از کجا آمده؟ مثلا صفت مهربانی اینجا صفت مهربانی یک معلول است. (فقط امیدوارم که این ها رو تو تاپیک قبلی خونده باشی)
حال این معلول باید از علتی سرچشمه گرفته باشد که در نهایت به همان وجود واجب می رسد. سوال من این است: چگونه می شود وجود معلول از وجود علتش کاملتر شود؟؟؟؟ یعنی آن چیز اضافی که در معلول هست و در علت نیست آن از کجا آمده؟؟؟؟
یا علی مدد

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، میثاق ، دیدگاه نوین ، حسن.س. ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - سید ابراهیم - ۲۴/خرداد/۹۱ ۱۱:۵۳