|
طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه]
|
|
۱۷:۱۹, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۴ توسط ats.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و قضی ربک الا تعبدوا الا ایاه و بالوالدین احسانا إما یبلغن عندک الکبر احدهما أو کلاهما فلا تقل لهما اف و لا تنهرهما و قل لهما قولا کریما(23) و اخفض لهما جناح الذل من الرحمة و قل رب ارحمهما کما ربیانی صغیرا(24) سلام هم تالاری های محترم به من گفتند تو که پیشنهاد میدی در مورد احسان به پدرو مادر کار کنیم خودت هم بنویس.من هم میگم چشم! ان شاء الله به لطف خدا و کمک دوستان و با اجازه ی بزرگان تالار ،مخصوصا ندا خانم که این تاپیک را ایجاد کردن مطالبی را در مورد پدر و مادر در این تاپیک می نویسم تا هر کس مثل من در این رابطه مشکلی داره برای بند 6 گردان حسن بن علی(علیه السلام) آماده بشه! دو آیه ی بالا حتما برای کسانی که می خواهند عضو این گردان بشوند آشنا است چون باید هر شب جمعه سوره اسراء را بخونن و این آیات مبارک هم در این سوره ی شریف ذکر شده اند. مطالب در مورد احسان به پدر ومادر در قرآن و احادیث و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه بسیار است و تاکید فراوانی بر آن شده است مخصوصا که خداوند متعال در قرآن 4 بار پس از توحید احسان به والدین را امر می کند.البته این دو آیه در تاپیک تفسیر سوره ی بنی اسراییل قطعا تفسیرش بیان خواهد شد ولی در این جا نیز اشاره ای در پست های آینده خواهیم داشت(با اجازه سرکار خانم nasimesaba برای این که پست بنده طولانی نشه و از حوصله ی دوستان خارج نشه بدون مقدمه با اجازه ی صاحب نظران تالار پیشنهاد می کنم که هر کس می خواد اولین گام جدی را در احسان به پدرو مادر بردارد مدتی نگاه با محبت را تمرین کنه و مواظب باشه که نگاه خشمگینانه به پدر و مادرش نکنه !البته میدونم هیچ کس جز خودم به این کار احتیاج نداره ولی فعلا این را از من داشته باشین. [b] رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:هرکس از روی محبت و مهربانی به صورت پدر ومادر خود نگاه کند خداوند یک حج مقبول و پسندیده برای او ثبت می نماید گفته شد یا رسول الله:اگرچه هر روز 100 بار نگاه کند؟ فرمودند:ولو اینکه در یک روز صدهزار بار نگاه کند!!!! امام صادق (علیه السلام)فرمودند:کسی که به صورت پدر ومادر خویش نگاهی از روی خشم بیندازد آن هم پدر ومادری که در حق فرزند جفایی کرده باشند؛خداوند هیچ نمازی را از وی نخواهد پذیرفت راستی آیه 25 سوره اسراء هم برای کسانی که می خوان احسان به والدین را جدی تر انجام بدن و ممکنه خدایی نکرده در اثر خطایی دپرس بشند.این آیه به زبان خودمونی می فرماید که ای جوونای خوب دپرس نشین اگه اشتباه کردین و زود پشیمون شدین خدا می بخشدتون!! ربکم اعلم بما فی نفوسکم إن تکونوا صالحین فإنه کان للأوابین غفورا(25) پروردگار شما به آنچه در دل های شما است (از خود شما)داناتر است اگر صالح باشید خدا بازگشت کتتدگان (با نیت پاک)را خواهد بخشید برای این که وارد تفسیر آیات بالا بشیم لازم می دونم که اول سؤالی را مطرح کنم : به نظر شما محبت خداوند رحمن الرحیم چه ویژگی هایی داره؟ (بالاخره هرکس می خواد عضو این گردان بشه یکم هم باید تمرین تفکر داشته باشه دیگه
) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام | علی 110 | 108 | 45,130 |
۷/آذر/۹۶ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟ | Tolou | 84 | 38,941 |
۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,198 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ | علی 110 | 33 | 23,142 |
۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۴۳ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|