|
علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟
|
|
۰:۰۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امشب داشتم بینی و بین الله نگاهی به اطلاعیه های خودم می انداختم ببینم خود من شرایط عضویت در گردان ویژه ی حسن ابن علی را دارم یا نه نگاهی انداختم به اطلاعیه های تاپیک آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 8 اضافه شد!) دیدم اینا رو که خود من هم ندارم: (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است: 1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود) نقل قول: نقل قول: نقل قول:قبلاً هم در پاتوق گردانهای بیداری اندیشه گفته بودم که لازم هست هر یک از اعضای گردانها حضور فعالی در این 3 تاپیک داشته باشند (۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۴)میلاد (miley) نوشته است: حضور مستمر در تایپک خوب از اونجا که بینی و بین الله باید کسی که میره برای ثبتنام این شرایط رو احراز کنه حداقل علی 110 که حایز این شرایط نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راستی چه میشد که باور میکردیم عالمی معطل تکان خوردن ما هستند؟!! با توجه به زمان باقی مانده تا آغاز ثبت نام آیا میتوانم شرایط را احراز کنم؟ با توجه به اینکه تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد... یا ابا صالح المهدی ادرکنی آبرویم پیش خودم که رفت پای عمل که میرسه آدم میفهمه که چرا 1200 سال است که منتظرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۲, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دوستان به عنوان یک قائده ی کلی
از بنده سوالات فقهی نپرسید ![]() با تشکر |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
آخر عاقبت زیاده روی خوب نیست
من که هیچ موقع گروه خونیم به این چیزها نخورده ولی به نظر من اگر میخواهید خود را آماده کنید آنی فرمایشات ولی فقیه را اجرا کنید جهاد علمی جهاد اقتصادی روشن گری ... ... ... |
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
امام زمان علیه السلام: ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر میزند و خبر آنها به ما میرسد.
حاشا به غیرتمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پای عمل که میرسه آدم میفهمه که چرا 1200 سال است که منتظرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
روزی هزار بار دلت را شکسته ام
بی خود به انتظار وصالت نشسته ام هر بار این توئی که رسیدی و در زدی هر بار این منم که در خانه بسته ام هر جمعه قول مبدهم آدم شوم ولی هم عهد خویش هم دلتان را شکسته ام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 23,395 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی | علی 110 | 2 | 2,448 |
۲۶/مرداد/۹۱ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه] | Tolou | 32 | 20,286 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۳۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|