کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آخرین دولت !! (مقاله ی ویژه)
۱۳:۰۹, ۳۰/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۸۹ ۱۳:۱۵ توسط asier.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۳۰/آبان/۸۹ ۱۰:۴۴)علی 110 نوشته است:  جناب asier گفته اند:{ آیا خداوند برای بستن دهان مشتی یاوه گو این همه تعلل میکند }
دوست عزیز در خود مقاله ذکر شده است که در ساحت خداوند دریغ راه ندارد و اگر ظهور تا کنون محقق نشده دلایل متعددی دارد که یکی از مهمترین این دلایل این است که همانطور که در مقاله آمده برای تشکیل حکومت عدل نیاز به مردمی عدل پذیر داریم که الآن یافت می نشود
بعلاوه این تعریفِ عدل که عدل آن چیزی است که باعث میشود هر چیزی در جایگاه خود قرار بگیرد تعریف عدلِ مولا علی در نهج البلاغه است و حال اگر شما تعریف امام علی علیه السلام را معتبر نمی دانید این دیگر بحثی جداست
و همچنین درست است که قالب استدلالات در این مقاله از آیات شریف قرآن و روایات معصومین است، آیا در این روایات و آیات ما خداوند و معصومین از استدلال عقلی و منطقی استفاده نکرده اند و اینکه به طور مثال تا جامعه عدل پذیر نشود نمی توان حکومت عدل برپا نمود کلامی بدون منطق است؟

سلام دوست عزیزم
عذر من را بپذیرید اگر تذکرات دلسوزانه ام حمل بر ایراد گیری و اهانت به مقاله پر مغز و صحیح شما شده است.من صمیمانه از شما عذر میخواهم و دوست دارم بتوانم این سوء تفاهم بوجود آمده برطرف گردد.
دوست عزیزم منظور من از جامعیت تعریف عدل،نقصان کلام مبارک مولا نبود که به خدا قسم این کلام کلام کامل است.منظور من این بود که ایشان تعریف عدل را به صورت کامل و عمومی مطرح کردند و به نظرم لازم میبود تا با آوردن تعاریف گوناکون از عدل و جایگاه آن در نظام قدرت یا به تعبیر خودتان دولت،ذهن ها را نسبت به این مفهوم آشنا تر میکردید.زیرا از آنجا که این سنگر منبعی موثق برای آشنا شدن با مباحث گوناگون تلقی میگردد لذا انتظار حقیر و دیگر همرزمان این است که مطلبی چنین حساس و کامل،جامع الاطراف نیز باشد.به طور مثال عرض میکنم سعد ابن شبیر کلبی در تعریف عدل آورده است:"عدل حاصل معین است به اندازه نامعین در حواس و روایت نا معین است از قدر معین.در قوه حاکمه به ضرورت است و در جامعه المامومه به سلب ریب به غایت حرج است.به نسبت عمل به یقین موجب تعدیل است و به نسبتی از عمل محتاج ادراک و سلب تشکیک است."(اسرار الریب،عثمان محمد فاطر،باب العدل،ص456)
نکته دیگر این بود چه خوب بود شما تعریفی از ظهور و نسبت ظهور و تشکیل دولت مهدوی بیان میکردید که این امر موجب میشد که امثال حقیر در دلایل تشکیل دولت مهدوی تشکیک نورزند و این تشکیک از نبود برهان لازم و کافی است و نه بی دینی و بی ایمانی.
دوست من منظور از دلایل و استدلالات منطقی نعوذ بالله زیر سوال بردن ادله به حق ائمه معصومین نبود بلکه این بود که اگر کسی قائل به حقانیت این شجره طیبه نبود نتواند در اصل موضوع که همانا لزوم استقرار دولت مهدوی است شکی به دل راه دهد.
امیدوارم توانسته باشم سوء تفاهم بوجود آمده را برطرف کنم.باز هم از شما و دیگر دوستان به سبب نقصان در گفتارم که موجب این برداشت شد عذر تقصیر دارم.
و صل الله علی محمد و آل محمد و عجل فرجه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، جوینده حق ، علی 110 ، Sarbaze Monji ، محمود ، yashar1374 ، meshkat ، محیصا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آخرین دولت !! (مقاله ی ویژه) - asier - ۳۰/آبان/۸۹ ۱۳:۰۹
آخرین دولت - قسمت 2 - - علی 110 - ۲۲/آبان/۸۹, ۱۱:۳۶
آخرین دولت -قسمت 3 - - علی 110 - ۲۲/آبان/۸۹, ۱۱:۵۰
آخرین دولت -قسمت 4 - - علی 110 - ۲۲/آبان/۸۹, ۱۱:۵۹

[-]