|
تفاوت پول اسلامی و پولهای رایج امروز دنیا (مقاله ویژه)!!!! (جامعه مهدوی)
|
|
۳:۴۲, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تفاوت پول اسلامی و پولهای رایج امروز دنیا (مقاله ویژه)!!!! (جامعه مهدوی)
قسمت اول با صبر و حوصله بخوانید دوستان انشا الله مفید است! پول پول مثل خون عمل می کند، خون مصرف نمی شود اما هیچ سوخت و سازی نیست که خون در آن دخیل نیست . درست است که گلبول های سفید و قرمز عمری دارند و بعد از گذشتن دوره ی خودشان میروند و گلبولهای نوزاد وارد عمل می شوند اما کار آنها این است که فعل و انفعال ها را جوش می دهند و بیرون می آیند، کار پول هم همین است، معاملات را جوش بدهد و کنار رود. کارایی خون، در قدرت جوش دادن اوست، خوب با اکسیژن ترکیب شود و خوب اکسیژن را آزاد کند خوب با کربن ترکیب شود و راحت از کربن آزاد شود. خون سالم داریم خون ناسالم داریم، وقتی خون بیمار می شود، از بدترین نوع بیماری هاست فشار خون ، قند خون ، چربی خون ، اوره خون ، غلظت خون، افزایش بعضی مواد کانی و یا کاهش آنها، همه بیماری های صعب العلاج است، حفظ ثبات پول هم مثل ثبات خون ضروری است . تا شصت سال قبل پول اگر چه کاغذی بود پشتوانه کالایی داشت . آلمانها به دلیل اینکه پشتوانه پولشان طلا بود، تعهد بودند پول کاغذی خود را بگیرند و پول طلایی بدهند پول طلایی از آلمان خارج می شد و ذخیره ارزی پایان می یافت . آمریکا هم بعد از اینکه ژنرال دوگل به فرانسویان گفت دلارهای خود را به معادل طلایی تبدیل کنید و به فرانسه بیاورید ، آمریکا را مجبور کرد پشتوانه کالایی را به پشتوانه اعتباری تبدیل کند و مثل آلمان تولید ناخالص ملی را پشتوانه مجموع پول قرار دهد . بقیه کشورها هم به تدریج چنین کردند و امروز همه پولهای جهان اعتباری است . تا قبل از سقوط شاه هم که محاصره اقتصادی آغاز نشده بود، پول کشور ، با پول های جهانی در یک قانونِ ظروفِ مرتبط، به حیات خود ادامه می داد. وقتی پولی به یک پول اصلی در جهان وصل باشد، مثل قانون ظروف مرتبط که آب در همه ی آنها در یک سطح می ایستد، از اعتبار مشابه برخوردار می شوند و تنزل و ترقی هماهنگ است، وقتی استقلال خود را اعلام کردیم،رابطه پول ما با سایر پول های جهان وضع دیگری پیدا کرد . تقاضای پول ما کم شد،یعنی اعتبار پول کاهش یافت . اعتبار مساوی است با مشتری، یعنی اگر چیزی مشتری داشت، آن چیز اعتبار دارد، یا همان تعبیر معروفِ عرضه و تقاضا . اعتبار یک حکومت و نظام، در قیمتِ کالای آن حکومت هم مؤثر است، اما کالا منهای اعتبارِ حکومتی برای خود ارزشی دارد{به این جمله خوب دقت کنید، یعنی طلا و گندم و نفت و... منهای نوع حکومت هم ارزش دارند} . اما پول اعتباری منهای اعتبار حکومتی هیچ ارزشی ندارد، به قول آیت الله العظمی بهجت « اعتبار مقوّم مالیت پول اعتباری است » {می دونم جملش برای خود من هم مقداری گنگ بود، با یک مثال سعی می کنم تا حدی مفهوم رو برسونم. احتمالاً شنیدید که مردان قدیم بعضی اوقات به جای چک و سفته که ما امروز در معاملات گرو می گذاریم، سبیلشان را گرو می گذاشتند، یعنی اعتبار و مردانگیشان را، سبیل که ارزش ندارد، طرف مقابل، آن تار سبیل را به حکم اعتبار مردانگی شخص قبول می کرده} اما اعتبار، تعیین کننده ی ارزش مالی کالا و یا پول پشتوانه کالایی نیست. {یعنی مستقل از این که شما چه کسی هستی، طلای شما ارزش دارد، اما ارزش سبیل شما برای گرو گذاشتن منوط به میزان مردانگی و اعتبار شماست!} اگر پشتوانه پولی در یک سیستم اقتصادی طلا بود، یعنی معادل میزان طلایی که در خزانه وجود داشت ما پول چاپ کردیم، آنگاه اگر طلا در بازار گران شد، آن پول هم ترقی می کند، طلا سه برابر شد، آن پول هم سه برابر ترقی می کند. در این جا قیمت بازاری و عرضه و تقاضایی، نه تنزل و نه ترقی آن در ارزش مالیِ پول شما تأثیر ندارد . چون نفس کالا مورد تعهد بوده نه قیمت بازاری آن . روشن ترین نظریه، درباره پولِ رایج، نظر آیت الله العظمی بهجت است ( اعتبار مقوم مالیّت پول است ) . {یعنی اعتبار، تعیین کننده ارزش مالی پولِ اعتباری است.} دینار کاغذی اگر پشتوانه طلا داشته باشد در حکم دینار طلاست . اما اگر پشتوانه طلا ندارد و اعتباری است عیناً مثل تومان و ریال است . برگردیم به تفاوت پول رایج جهانی و درهم و دینار . اسلام فرمود : « فلکم رؤس اموالکم لاتظلمون ولا تظلمون » ((بقره- آیه 279). یعنى: براى شما اصل سرمایه اوّلیه شماست نه شما به کسى ظلم مىکنید و نه به شما ظلم خواهد شد.) حال منظور از این آیه چیست که قبل از آن ربا را در حکم جنگِ با خدا دانسته؟ یعنی در مبادله کالا و معامله ی آن، ترقی و تنزل آن ضمان آور نباشد. به طور مثال اگر یک تن گندمِ ارزان قرض کرده باشیم و گندم گران شد، باید همان یک تن گندم را بدهیم و ظلم هم نیست اگر هم گندم ارزانتر شد باید باز همان یک تن گندم را به وام دهنده بدهیم و وام دهنده هم ظلم نکرده است. اما پول سیستم رایجِ امروز دنیا اینطور نیست . ده سال قبل، ده میلیون تومان دهساله قرض کرده حالا مسئله « لا تظلِمون و لا تظلَمون » است . حتی اگر به نرخ تورم مطالبه غرامت کند، مثل درهم و دینار نیست و شبهه ناک است . بلی اگر قرار گذاشته من ضامن قدرت خرید پول برمبنای محاسبات بانک مرکزی هستم و به دلیل قبول ضمانت، غرامت تورم را بپردازد از باب « المؤمنون عند شروطهم » وجه صحت دارد و معامله درست است . احکام درهم و دینار، که پول کالائیند (چون درهم مقدار مشخصی نقره است و دینار هم مقدار مشخصی طلا به آن پول کالائی گویند) و دارای ارزش حقیقی اند، در پول رایج جاری نیست، به دلیل اینکه در پول رایج، اعتبار قائم به ارزش حقیقی طلا نیست بلکه قائم به ارزش غیر حقیقی پول اعتباری است پس باید احکام پول های رایج سیستم اقتصاد جهانی را بررسی کنیم . 1- آیا مؤسس پول می تواند بگوید من ضامن قدرت امروزی پول برای سال آینده نیستم ؟ قدرت این پول به علت اینکه بر پایه ی اعتبار غیر حقیقی است، موّاج است بر حسب شرایط اقتصادی تغییر می کند، مثل اینکه یکی بگوید پولتان را به من قرض بدهید، من یا تمام و یا هشتاد درصد پول شما را به شما برمی گردانم و البته من ضامن همه هم نیستم. طبیعتاً هیچکس حاضر نیست چنین قراردادی ببندد . همه می گویند یا اضافه بده یا به همان مقدار اصلش را به ما بده که ما اصل قدرت خرید پولمان را لازم داریم . 2- دولت بر چه اساسی ضامن تنزل قدرت خرید پول نیست . آیا امضاء مدیر کل بانک و وزیر اقتصاد و دارایی فقط برای شکل و اندازه و نقاشیهای پول است و یا ارزش و اعتبار پول؟!!!! یقیناً امضاء به معنی تضمین اعتبار است . پس کاهش اعتبار تخلف از مورد ضمانت شده است عیناً مثل پولیکه به عنوان سپرده در بانک گذاشته شده، چطور بانک می گوید من ضامن قدرت خرید پول هستم؟ حداقل به اندازه نرخ تورم باید تعهد بهره یا هر عنوانِ دیگری داشته باشیم . فرق است بین ارزان شدن طلا و ارزان شدن پول اعتباری . ارزان شدن طلا بر مالیت و ارزش حقیقی طلا عارض می شود اما وزن طلا که اساس ارزش مالی آن است ثابت مانده . تعهد بر قیمت طلا نیست ، تعهد بر مقدار طلاست ، اما در پول اعتباری تعهد بر مبلغ رسمی اعتبار است نه مبلغ اسمی آن {با یک مثال سعی می کنم مبلغ رسمی و مبلغ اسمی را بیان کنم، ببینید دوستان، هزار سال پیش اگر شخصی می خواست 100 رأس گوسفند بخرد، با میزان مشخصی طلا میتوانست این کار را انجام دهد و امروز هم پس از گذشت هزار سال، باز این معامله با همان نسبت امکان پذیر است، یعنی با همان مقدار طلا میتوان 100 رأس گوسفند را خرید این یعنی ارزش حقیقی، یعنی اعتبار رسمی که تورم بر آن عارض نمی شود، چون ارزش مالی پولی که از جنس طلا است حقیقی است، اما در پول اعتباری این قصه کاملاً فرق می کند. ارزش اسمی بر پول اعتباری حاکم است که ضامن قدرت خرید نیست، ارزش یک اسکناس 100 تومانی در 20 سال پیش و یک اسکناس 100 تومانی در امروز،کاملاً گویای مطلب است.}، یعنی معنی امضاء بانک مرکزی و وزیر اقتصاد و دارایی، تضیمن نقشه و عدد و شماره اسکناس نیست بلکه باید تضمین کننده ی اعتبار رسمی آن باشد ولی از آنجا که اعتبار، تعیین کننده ارزش مالیه اسکناس است، وقتی تنزل اعتبار پیش می آید تنزل مبلغ رسمی و ارزش حقیقی آن هم پیش می آید و این خلاف تعهد است . دول اروپایی و آمریکا و سایر کشورها به تبع آنها، اهمیتی به « لاتظلَمون و لا تظلِمون » ((نه شما به کسى ظلم مىکنید و نه به شما ظلم خواهد شد)) نمی دهند!!!! آنها می گویند، به این وسیله ما مبلغی از مال ملت خودمان را خرج توسعه آنها می کنیم. بلی اگر در جهان امروز پول ها به هم مربوط نبودند آنچه مؤسس پول از مردم کشورش می گرفت خرج خودشان می شد، ولی عالَم در پول به هم پیوسته اند یعنی پول قوی کاغذ چاپ می کنند و شما در مقابل دادن نفت کاغذ می گیرید . همان کاری که شما با مردم می کنید . به عبارت دیگر، پول رایج جهانی، از فقیر ترین مردمِ کشورهای ضعیف، دارایی آنها را می گیرد و به قوی ترین سرمایه داران کشورهای ثروتمند منتقل می کند .{پروتکل های صهیون} اگر ما شصت میلیارد دلار ذخیره ارزی داشته باشیم و دلار ده درصد کاهش قیمت پیدا کند پس شش میلیارد دلار از پول همین مردم فقیر به جیب آمریکا رفته است .{جان من جمله ی قبل را یکبار دیگه بخونید!!!} حدود شش هزار میلیارد تومان . از وقتی طلا به سه برابر قیمت خود رسیده، در حقیقت یعنی دلار به یک سوم قیمت خود رسیده و یا به عبارت دقیق تر ذخائر ارزی ما به یک سوم خود رسیده . حال چه کسی اعلام عزا نمود ؟ چه کسی به روی بزرگواری خود آورد ؟ مجموع ذخائر ارزی عالم اسلام با این ده درصد کاهش قیمت دلار به کالا چه سود هنگفتی عائد آمریکا کرد؟ همین پول به خزانه اسرائیل میرود و صرف جنگ با مسلمین و انواع طرح های شوم آنها می گردد . همین است که از بمب اتم بدتر است چون بمب اتم روضه خوانی دارد و این ندارد . فقه یعنی فهم . این فقاهت است که بوسیله بیست سال درس حوزوی، روش حلال کردن این امور را بیاموزیم، کسی که پول اعتباری را نمی شناسد چگونه درباره حلال و حرام بودن آن تصدیق یا تکذیب می نماید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۲, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بنده شخصا در مورد پول و سیستم بانکداری به این شکل شک داشتم.
حقیقت امر رو نمی دونستم که اشکال کار از کجاست چون تخصص ندارم دربارش اما همیشه فکر می کردم که یه جای کارش می لنگه همونطور که قبل از دیدن مستند ظهور حس می کردم یه جای کار دنیا می لنگه... |
|||
|
|
۰:۱۵, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
باتشکر جناب علی 110 که این مقاله ارزشمند رو نوشتند ...برای اینکه دوستان بتونند این مقاله رو سر فرصت مطالع کنند ...بهتره از لینک زیر مقاله فوق رو دانلود کنند .... دانلود مقاله با فرمت ورد و پی دی اف از پرشن گیگ |
|||
|
|
۱:۲۰, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اصل مقاله برای جناب آیت الله حائری شیرازی است که بنده بازنویسی و ساده نویسی کرده و برخی قسمتهای آن را شرح داده ام
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من فکر میکردم اخرش قراره برسیم به سیستم برکت مبنا
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پست های پیشنهادی مدیر بخش جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان برای مطالعه!!! | علی 110 | 5 | 5,535 |
۹/آبان/۹۷ ۱۲:۰۷ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان | علی 110 | 6 | 6,660 |
۱۱/فروردین/۹۶ ۱:۰۲ آخرین ارسال: ayyauo |
|
| (A+)آخرالزمان، شرايط ظهور باطنيترين بُعد هستی (مقاله ی ویژه) | علی 110 | 11 | 17,281 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: mohebALI |
|
| آخرین دولت !! (مقاله ی ویژه) | علی 110 | 11 | 16,086 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۶ آخرین ارسال: mohebALI |
|
| جامعه جهانی مهدوی چه ویژگیهایی باید داشته باشد .... | عباس محمدی | 1 | 2,020 |
۸/تیر/۹۱ ۱۴:۰۴ آخرین ارسال: عباس محمدی |
|