|
چرا نماد گرایی؟(شروع یک دوره جدید)
|
|
۱۳:۳۷, ۲/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۰ ۱۳:۳۹ توسط سینا.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۸۹ ۲۱:۱۸)MESSENGER نوشته است: سینای عزیزدوست عزیز ممنون شما یک سری جملات رو میگین که بعضا من هم قبول دارم (و بعضی رو هم قبول ندارم) ولی جواب سولای من نیستن ،من نمیگم حرفهای شما غلطه ،ولی جواب سوالای من هم نیستن ...من اگه بیام با عبارت شما مخالفت کنم احساس میکنم از پرسش من دور میشیم ،ترجیح میدم خود شما از این جملات که قبول دارین استفاده کنید و جواب من رو بدین ،بعد من قبول کنم را رد کنم .... الان یه مخلوطی از چیزایی رو که بعضا به سوال من ربط داره و بعضا خیر ، بعضی از نظر من درست و بعضی غلط رو ردیف کردین ...خوب گفتم اگه من بیام یکی یکی اینا رو بررسی کنم گمان نمیکنم به جواب سوال من ختم بشه! (لطفا اگر میخواین جواب بدین ، جواب سوال من رو بدین ، نه چند گزاره که من جوابم رو از تو اون پیدا کنم ...1] 1- اساسا از کجا میتوانیم بفهمیم تصویری (مثلا چشم جهان بین ) یک نماد است ؟ مثلا چرا شکل هرم نماد است اما مربع نیست؟! (منظورم این است شاید دچار توهم شده ایم؟!) 2- خوب گیریم فهمیدیم نماد است،از کجا معلوم نماد مربوط به فراماسون هاست ؟!با آن اغراض خاص به کار برده شده؟ 3- خوب باز هم گیرم ما به عنوان روشن فکران جامعه زودتر از عموم فهمیدیم نماد فراماسون هاست،آیا بهتر نیست به جای اینکه بگویییم اینا نماد فراماسون هاست بگوییم نماد مثلا موحدان است تا اثراتی که آنها مد نظر دارند خنثی شود؟ 4- و اینکه اساس این نماد ها چه سودی به فراماسون ها میرساند؟و چه ضرری به ما؟ 5- و ما جز نماد ها چه چیز از فراماسون ها داریم که اساسا وجود آنها را باور کنیم؟! 6- آیا نماد چیز قابل اعتمادی است که هر جا این نماد است پست آن فراماسون ها هستند؟!همین نماد ها باعث بد بینی ها ی اشتباه نمی شوند؟![/color] (لطفا اگر خواستید سوالی را جواب بدهید با شماره جواب بدهید دوست عزیز) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد الله یا نماد شیطان !!؟ | shabgard | 37 | 49,716 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۲۲ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| تفکر نماد شناسی : چگونه یک نماد شناس معتدل باشیم ؟ | مصطفای جبهه ها | 4 | 3,989 |
۲۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۸ آخرین ارسال: ehsanagiyan |
|
| نماد گرایی جدید صهیونیسم در جولانگاه جدید خویش + تصویر | seiied | 5 | 4,598 |
۲۹/فروردین/۹۲ ۱۳:۴۰ آخرین ارسال: seiied |
|