|
من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیدم!!
|
|
۱۵:۵۶, ۱۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خوب با این تفاصیل الان وظیفه ما در برابر انان که میگویند ما امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیده ایم چیست؟! ۱ـ من خواب امام زمان را دیدم ! خوب خوش به حالت . خدا نسیب ما هم بکنه ! ۲ـ من امام زمان را دیدم ! بازم خوش به حالت ان شا الله روزی ما هم بشه ۳ ـ امام زمان را همیشه میبینم !!! این دیگه دروغه بابیت بسته شده طبق گفته خود مولا ۴ نفر بودند تمام شد ! طرف ممکنه یکی از حالات پست بالا رو داشته باشه ۴ ـ من حامل پیامی هستم برای شما !!!! خوب این که معلومه دیگه . اقا در پس پرده غیبت هستند و حرف هیچ کس رو نمیشه در این مورد قبول کرد ۵ ـ من سید یمانی و سید خرااسانی هستم!! سید یمانی و سید خراسانی با امدن سفیانی مشخص خواهد شد . پس ادعای باطلی است ما هم نه به شناختن اونها قبل از سفیانی تکلیفی داریم و نه اطاعت از اونها !(اکر هم توصیه ای باشد وقت خروج سفیانی یا ظهور مولا است ) به هر حال این ادعای دروغ تکلیفی هم در ما ایجاد نمیکنه ۶ ـ من خود امام زمان هستم !!!! ![]() (البته تا قبل از ۵ نشانه حتمی هر کسی گفت معرفیش کنید روانپزشک) خوب دوستان فقط من موندم چطور بعضی ها سریع میشن مرید یه نفر و .... یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تبلیغات بر ضد امام مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف | قبیله منتظر | 1 | 1,594 |
۲۷/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| پاسخ آيت الله جوادي آملي به چهار پرسش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,714 |
۱/تیر/۹۴ ۱۱:۰۷ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| وجودامام زمان(عجل الله) | علمدار133 | 3 | 2,555 |
۹/تیر/۹۱ ۲:۵۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| امكان ملاقات با امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه ـ | میثاق | 0 | 1,826 |
۲۰/آبان/۹۰ ۱۰:۵۹ آخرین ارسال: میثاق |
|