کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! (مصرف لیموترش ، درمانی موثر)
۱۹:۵۸, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
از Grace Dies عزیز به خاطر لطفی که در حق حقیر انجام دادن ، تشکر میکنم . متاسفانه یه چیزی که خیلی حقیر رو توی این تالار می رنجونه ، برخوردهای کاربران تالار هستش . اینکه اگه همین تاپیک ، توسط یکی از کاربران رنگی !!! ایجاد میشد ، هم بازدید کننده ی بیشتری داشت و هم اینکه تعداد « تشکر » ها هم خیلی بیشتر از اینا بود . . .
به تمامی دوستانی که توی این تاپیک میان ، پیشنهاد میکنم که حتما حوصله کنن و این مطلب رو تا آخر بخونن . موضوع جالبیه که اگه واقعیت داشته باشه (که احتمالش خیلی بالاست) ، مطمئنا خیلی به جوامع بشری کمک میکنه . این رو از روی تحقیق میگم . بزودی یه همچین مطلبی رو در مورد بیماری های عفونی مثل ایدز قرار میدم تا متوجه بشین که موضوع درمان سرطان چقدر میتونه صحت داشته باشه . . . مطمئنا باورش برای شما سخت خواهد بود . . . فعلا در مرحله ی جمع آوری اطلاعات هستم .
باز هم پیشنهاد میکنم که این تاپیک رو با دقت و کامل بخونین .
در پناه الله
یام مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، sadegh-a ، یاســین ، netlog36 ، ztb ، میثاق ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، ANTI satan ، عدالت ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - جویای حقیقت - ۲۲/مرداد/۹۱ ۱۹:۵۸

[-]