|
سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! (مصرف لیموترش ، درمانی موثر)
|
|
۱۹:۵۸, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :از Grace Dies عزیز به خاطر لطفی که در حق حقیر انجام دادن ، تشکر میکنم . متاسفانه یه چیزی که خیلی حقیر رو توی این تالار می رنجونه ، برخوردهای کاربران تالار هستش . اینکه اگه همین تاپیک ، توسط یکی از کاربران رنگی !!! ایجاد میشد ، هم بازدید کننده ی بیشتری داشت و هم اینکه تعداد « تشکر » ها هم خیلی بیشتر از اینا بود . . . به تمامی دوستانی که توی این تاپیک میان ، پیشنهاد میکنم که حتما حوصله کنن و این مطلب رو تا آخر بخونن . موضوع جالبیه که اگه واقعیت داشته باشه (که احتمالش خیلی بالاست) ، مطمئنا خیلی به جوامع بشری کمک میکنه . این رو از روی تحقیق میگم . بزودی یه همچین مطلبی رو در مورد بیماری های عفونی مثل ایدز قرار میدم تا متوجه بشین که موضوع درمان سرطان چقدر میتونه صحت داشته باشه . . . مطمئنا باورش برای شما سخت خواهد بود . . . فعلا در مرحله ی جمع آوری اطلاعات هستم . باز هم پیشنهاد میکنم که این تاپیک رو با دقت و کامل بخونین . در پناه الله یام مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! (مصرف لیموترش ، درمانی موثر) - سدرة المنتهی - ۲۲/مرداد/۹۱, ۱۸:۲۵
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - جویای حقیقت - ۲۲/مرداد/۹۱, ۱۸:۳۹
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - سدرة المنتهی - ۲۲/مرداد/۹۱, ۱۹:۰۸
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - یاســین - ۲۲/مرداد/۹۱, ۱۹:۴۳
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - جویای حقیقت - ۲۲/مرداد/۹۱ ۱۹:۵۸
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - سدرة المنتهی - ۶/شهریور/۹۱, ۲۳:۲۴
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - rastin - ۷/شهریور/۹۱, ۰:۲۰
RE: سرطان قارچ است و قابل درمان میباشد!! - سدرة المنتهی - ۷/شهریور/۹۱, ۱:۰۳
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز | hadis222 | 1 | 1,271 |
۲/اسفند/۹۴ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: پارمیس |
|
| فراخوان نظرات درباره درمان بیماریهابدون مصرف دارو(حتی گیاهی) | سلامت | 6 | 4,592 |
۱۷/اسفند/۹۱ ۱۳:۲۶ آخرین ارسال: سلامت |
|
| مواد زیانبار و موثر در بروز سرطان و دلایل مصرف و استفاده از آن ها | MESSENGER | 7 | 4,502 |
۱۴/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۳ آخرین ارسال: MESSENGER |
|