|
ادعای اثبات نشده پیرامون عدم وجود نام یهود در تاریخ هخامنشی
|
|
۲۱:۱۶, ۱۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:به هر روی، در درجهء نخست از دوستان متخصص در زبان عربی درخواست دارم كه زمان افعال بكار رفته برای اين مسجد(معبد) را روشن سازند سپس به تاريخ مینگريم. خواهشم اين است كه تفسير مفسران را فعلا كنار بگذاريد تا پژوهشمان وابسته نشود. من البته متخصص قرآن یا تفسیر و حتی عربی نیستم اما آنچه روشن است: نقل قول:و در كتاب [آسمانیشان] به فرزندان اسرائیل خبر دادیم كه قطعاً دو بار در زمین فساد خواهید كرد این آیه باز روایی است. یعنی حداقل در این آیه مشخص نیست که آیا تا زمان نزول این آیه به یهود حمله ای صورت گرفته یا نه!!! برای توضیح تورات: 2 بار پدرتون در میاد قرآن: تو تورات گفتیم که 2 بار پدرشون در میاد یعنی فقط همون حرف تکرار شده و افعال چیزی نشون نمیده اما خوب در تفاسیر بر پایه تواریخ اختلاف نظر وجود دارد که: 1- هر 2 وعده عملی شده 2- یکی از وعده ها عملی شده و وعده دوم عملی نشده quran.porsemani.ir/node/4194 البته از من بپرسید، واقعا اینها 2 تا وعده خیلی براشون کمه انقدر خرابکاری کردن که الله اعلم از قتل پیامبر اولوالعظم گرفته تا دیگر پیامبران و کشتارهای جمعی و صهیونیسم امروز هم که سعیشو کرده که خدای نکرده از اجدادشون عقب نیفتن آدم به شک میفته که کدوم جنایتشون خیلی بزرگ بوده!!! یک نکته عجیب اینکه من قبلا در این زمینه مطالعه کردم و جایی حدیثی از معصوم ندیدم که در مورد تحقق وعده ها موجود باشه. عجیب نیست؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |