| نظرسنجی: نظر شما راجع به سریال قهوه ی تلخ ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| ماسونی ؟ | ![]() ![]() |
9 | 45.00% |
| معمولی | ![]() ![]() |
11 | 55.00% |
| تمام | 20 رأی | 100% | |
|
نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!!
|
|
۱۳:۱۴, ۶/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه ی دوستان
من شخصا نه این فرضیه رو رد می کنم و نه از آن دفاع می کنم، بلکه پیشنهاد می کنم بیایید بدون قضاوت هر بار هر شاهدی از هر دو طرف (له یا علیه) فرضیه پیدا کردیم ارائه بدیم بعد آخرش، شواهد منطقی را بشمریم و ببینیم کدام بیشتر رای می آورد(تازه این هم راه کامل و دقیقی برای اثبات نیست ولی از کارهای دیگر بهتر است) اما راجع به شواهدی که دوستان ارائه داده اند؛ عکس از یکی از کاخ های مجموعه ی نیاوران که کاملا بی ربط است چون ساخت مهران مدیری نیست. در عکس مربوط به سرشانه های لباس شاه هم که چیزی معلوم نیست یا حداقل من سر در نیاوردم. ستاره هم که کاملا مشخص است که به زحمت از نقش پرده در آمده و به نظر من اصلا چیزی را اثبات نمی کند. راجع به نماد دست پنهان هم به نظر بنده باز هم به نسبت نماد بهتری است که البته در ذهن من این طور هست که این بیشتر نحوه ی بازی سیامک انصاری است و شاید جای دیگر هم از او دیده باشم ولی به نظرم مدرک بدی نیست. وسایر شواهد هم به نظر من همان طور که بعضی از دوستان گفته اند واقعا از سر بدبینی یا بی دقتی هستند. ضمنا یک نقدی به بعضی از دوستان دارم! چرا ما همیشه راه آسان تر را برای تشخیص انتخاب می کنیم؟! چرا از راه نمادشناسی وارد شده ایم در حالی که این باید آخرین مرحله ی نقد پس از اثبات حداقل 30-40% موضوع باشد. بیایید از فیلم نامه و کارگردانی شروع کنیم و شخصیت ها را بررسی کنیم که فکر می کنم از این راه نقد دقیق تری ارائه خواهیم داد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دو مساله غیراخلاقی در برنامه دورهمی مدیری | حبیب ابن حبیب | 13 | 6,059 |
۱۶/فروردین/۹۵ ۲۲:۵۶ آخرین ارسال: همای رحمت |
|
| از بازگشت مدیری و عطاران تا گفتههای عجیب بازیگر زن + ویدئو | انتصـار | 17 | 12,381 |
۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۴۲ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| ((گذشته)) فرهادی ((ویلای من)) مدیری و سقوط فرهنگی | عدالت | 16 | 11,890 |
۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| فراماسونری و فیلم سن پطرزبورگ | Reza2035 | 17 | 32,456 |
۲۹/اسفند/۸۹ ۰:۲۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|