دو مساله غیراخلاقی در برنامه دورهمی مدیری
|
۱۷:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
قسمت اولش که پخش شد خیلی مشتاق بودم ببینم برنامه جدیدی که بسیار هم تبلیغ شد چگونه است
درکنار نکات قابل تامل در این دورهمی نکته ای که بسیار باعث ناراحتی حقیر شد سوال مجری برنامه از مهمان برنامه بود مجری:از چه کسی متنفری نام ببر میهمان برنامه اول امتناع میکند اما با اصرار مجری کوتاه می اید... قسمت دوم رو هم نگاه کردم بازهم نکته دیگری باعث شد بسیار بر آشفته بشوم حضور مردم در این برنامه بسیار ارزشمند می باشد ولکن نحوه برخورد مجری برنامه با مردم بسیار زشت و زننده بود فردی در یک حرکت ناپسند تلفن همراه خود را به سالن برگزاری می اورد و اواسط برنامه شروع به فیلم برداری یواشکی از برنامه میکند که در این بین مجری متوجه شده و از وی میخواهد که خودش به روی صحنه بیاید که تماشاگر خاطی این کار را نمیکند سپس مجری از بغل دستی وی میخواهد که فرد خاطی را معرفی کند فرد کناری با تامل زیاد و با اصرار و تهدید مجری کوتاه میاید و آن فرد را معرفی میکند فرد خاطی به روی صحنه می آید و مجری شروع میکند وی را جلوی دیدگان چند میلیون بیننده مورد عتاب و خطاب قرار می دهد و به اصطلاح وی را ضایع می کند... الغرض نکته ای که در بعضی از برنامه های سیما موج میزند عدم رعایت اخلاق اسلامی است باید توجه داشت اسلام دین اخلاق می باشد حضرت فرمود:انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق... مورد قسمت اول به یقین باعث ایجاد تفرقه و کدورت میگردد که در اسلام بسیار مذموم می باشد مورد قسمت دوم هم باعث خجلت زده شدن فرد می گردد که اسلام با ضایع کردن مومن مخالف بوده و این امر را منکوب میکند و می فرماید برای اشتباه برادر مومنت تا جایی که میتوانی بهانه بتراش اگر اسلام راهم کنار بگذاریم این دو مساله در قواعد انسانی هم زشت خواهد بود... |
|||
|
۲:۵۰, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
اتفاقا این برنامه میدیری از بهرین برنامه های طنز تلخ این چند سال اخریه
نشون میده ما ایرانیا چقدر تهمت میزنیم و غیبت میکنیم ولی هیچ کسی جرات نداره جلوی روی کسی حرف بزنه به نظر من باید به این برنامه جایزه داد که چنین طنز تلخی رو درست کرده که حداقل بعضی ها بفهمند و غیبت نکنند |
|||
|
۳:۱۷, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
برنامه بسیار خوبیه چون مدام مردم رو به چالش میکشه و افکار اشتباه مردم ایران رو در غالب طنز نقد میکنه یعنی میگه اگه در کشور مشکلی هست باعثش خود مردمن نه حکومت که بنظرم عالیه
|
|||
|
۸:۳۴, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
کارت زرد تلویزیون به «مهران مدیری»/ «دورهمی» نیامده اخطار گرفت
![]() قائم مقام معاون سیما گفت: با رفتار تنبیه آمیز مجری شأن میهمانان برنامه نادیده گرفته شده است که این موضوع را بررسی کردیم و بلافاصله به عوامل برنامه تذکر جدی داده شد تا نسبت به موارد اخلاقی و رعایت سبک زندگی ایرانی اسلامی دقت بیشتری شود. به گزارش خبرگزاری فارس، رضا پورحسین در پاسخ به این سوال که آیا ارزیابی خاصی از نظرات مخاطبان ین برنامه وجود دارد گفت: طبق آنچه از مرکز پژوهش و سنجش افکار و روابط عمومی سازمان صدا و سیما اعلام شده است این برنامه به دلیل طنز خوبی که دارد در مجموع توانسته است نظر مخاطبان را به خود جلب کند. قائم مقام معاون سیما گفت: مجموعه طنز دورهمی با وجود انتقادهایی که به آن می شود بازتاب خوبی در میان مخاطبان داشته و در مجموع میزان رضایتمندی از آن خوب بوده است. وی در پاسخ به این سوال که انتقادهایی نسبت به این برنامه به ویژه درخصوص رفتار مجری این برنامه در فضای مجازی انعکاس داشته است گفت: قبول دارم که در برنامه بعضاً سوالاتی مطرح شده که با فرهنگ ایرانی - اسلامی همخوانی ندارد و نیز با رفتار تنبیه آمیز مجری شأن میهمانان برنامه نادیده گرفته شده است؛ این موارد که به ما انعکاس داده شده است و بررسی کردیم بلافاصله به عوامل برنامه تذکر جدی داده شده است تا نسبت به موارد اخلاقی و رعایت سبک زندگی ایرانی اسلامی دقت بیشتری شود. |
|||
|
۹:۱۲, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
به نام خدا
درسته که این برنامه اشتباهاتی هم داره مانند هر برنامه دیگری، ولی همین که بی فرهنگی و تازه به دوران رسیدگی خیلی از مردم را با طنز نشان میدهد، قابل توجه است. بالاخره یکی باید به ملت بفهمونه که دارند اشتباه رفتار میکنند و فقط به فکر منافع خودشون هستند و نه دین میشناسند و نه اخلاق !!!!!!!!! |
|||
|
۹:۱۴, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۵ ۹:۱۲)عدالت نوشته است: درسته که این برنامه اشتباهاتی هم داره مانند هر برنامه دیگری وی در پاسخ به این سوال که انتقادهایی نسبت به این برنامه به ویژه درخصوص رفتار مجری این برنامه در فضای مجازی انعکاس داشته است گفت: قبول دارم که در برنامه بعضاً سوالاتی مطرح شده که با فرهنگ ایرانی - اسلامی همخوانی ندارد و نیز با رفتار تنبیه آمیز مجری شأن میهمانان برنامه نادیده گرفته شده است؛
|
|||
۱۱:۳۹, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام.
برنامه متاسفانه خیلی جاهاش بد آموزی داره. مثلا توهین هایی که شخصیت های داستان نسبت به هم میگن. همین دیروز میدیدم مادر خانواده به پدره که روح هست گفت نکبت !!!!!!! یه چند تا فحش دیگه هم دادن که یادم نیست. یا دو تا زوج رو آوردن و باهاشون صحبت کردن بعدش مجری خواست که تماشاچی ها بگن کدام دو زوج علاقه بیشتری نسبت به هم دارن!! ![]() خب اولا این کار فضولی تو زندگی مردم رو ترویج میده بعدشم مگه مردم تو زندگی خصوصی این دو زوج هستن که بگن کدوم عاشق ترن؟؟؟؟؟ مسئله مهم تر و حادتر این برنامه بی محتوا بودنشه.....من نمیدونم روبط این خانواده که توی دو رهمی نشون میدن مثلا چی میخواد بگه؟؟؟؟ اون خنده های تماشاچی ها واسه چیه؟؟؟؟ من که هر چی سعی کردم یه جاش خنده دار باشه و بخندم نتونستم.من نمیدونم اینا به چی میخندن!!! انگار بهشون گفتن هر جمله مهران مدیری که تموم شد شماها بخندید. خیلی مصنوعیه برنامش!!! |
|||
|
۱۲:۰۳, ۱۶/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۵ ۱۶:۳۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۵ ۹:۱۴)حبیب ابن حبیب نوشته است: به نام خدا دوست عزیز ببخشید این حرف را میزنم ولی کدام کار اکثریت مردم با اخلاق و فرهنگ اسلامی - ایرانی تطابق دارد که حالا یک تاکشو یا برنامه گفتگو محور آنهم به زبان طنز ، تطابق داشته باشد. (۱۶/فروردین/۹۵ ۱۱:۳۹)پارمیس نوشته است: سلام. هر چی باشه از خندوانه که شده خنده دیوانه کننده بهتر هست. |
|||
|
۱۲:۱۶, ۱۶/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۵ ۱۲:۱۷ توسط حبیب ابن حبیب.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
هر هنری برای اینكه بماند، باید دریافت و خمیرمایهای از رابطه با انسان كامل را داشته باشد، اصلاً هنری كه دربارۀ انسان صحبت نكند، هنر نیست. چرا تئاتر اینقدر اثر دارد؟ چون همه اجزای آن انسان است. سینما و نقاشی - نمیگویم عكس انسانها را بكشید – آنجا كه موضوعشان تجلی حالات، گرایشها و كمالجویی انسان است، زیبا میشوند. اصلاً سخن گفتن دربارۀ انسان زیباست و هر سخنی كه راجع به حقیقت انسان گفتهشده، زیباست ولی در یک رسانه عمومی و در یک جامعه اسلامی باید اجرای آن مطابق با فرهنگ اسلامی - ایرانی باشد و این استدلال که «کدام کار اکثریت مردم با اخلاق و فرهنگ اسلامی - ایرانی تطابق دارد که حالا یک تاکشو یا برنامه گفتگو محور آنهم به زبان طنز ، تطابق داشته باشد» مجوزی برای اینگونه رفتار ها و چشم پوشی از معایب و لطمه های فرهنگی که بواسطه ی آن به مخاطب وارد می شود، نیست.
|
|||
۱۲:۲۲, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
دو مورد هست که منو تو کارهای مدیری به شدت آزار میده.
تجمل گرایی شدید در اکثر برنامه هاش. نحوه صحبت کردن شقایق دهقان به قول سعید قاسمی بی پروا بی چاک و دهن. تا این میاد من پاشم میرم. |
|||
|
|
![]() |
1 میهمان |
![]() |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!! | Amir | 57 | 95,693 |
۲۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
از بازگشت مدیری و عطاران تا گفتههای عجیب بازیگر زن + ویدئو | انتصـار | 17 | 11,399 |
۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۴۲ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
((گذشته)) فرهادی ((ویلای من)) مدیری و سقوط فرهنگی | عدالت | 16 | 11,251 |
۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |