|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۲۰:۳۹, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۱ ۱۹:۰۶)فدايي ولايت نوشته است: سلام دوباره به خاطر برکت های دنیوی و اخروی زیادی که داره.(شما امسال قرانو حفظ کن سال دیگه ببین زندگی مادی و معنویت از این رو به اون رو شده.امتحان کن!) به خاطر این پاداش بسیار بزرگ: حضرت اميرالمؤمنين على(علیه السلام) ميفرمايند: « اقرأ و ارق». «بخوان و بالا برو». یعنی هر چقدر تعداد ایات بیشتری حفظ باشید درجه بالاتری از درجات بهشت را خواهید داشت. عمل به قرآن یكی از اهداف «حفظ» آیات قرآن، عمل به آن ها است. وقتی انسان قران را به خاطر میسپارد، ناخود آگاه جانش تأثیر میپذیرد و او را در مسیر عمل به دستورهای خداوند پیش میبرد. پاداش بسیار حافظان قرآن ـ كه در برخی از روایات به چشم میخورد ـ به خاط این هست که آنان پیوسته آیات الهی را تكرار میكنند و گوشت و پوست خود را با آن میآمیزند. در این موقعیت، احتمال این كه خداوند آنها را سمت كمال و سعادت رهنمون نشود، بعید است. بهرهمندی از عبادت و هزاران دلیل و فضیلت دیگه «اَللّهُمَ فَحَبِّبْ اِلَیْنا حُسْنَ تِلاوَتِهِ وَ حِفْظِ آیاتِهِ»؛ خداوندا، تلاوت قرآن و حفظ آیاتش را برای ما دوست داشتنی فرما در ضمن اگه تعداد دوستان علاقه مند زیاد بشه بنده در حد توانم سعی میکنم هماهنگی ها و موارد لازم رو انجام بدم(البته در خد وقتی که دارم) در غیر اینصورت میتونم با یکی از دوستان مشتاق حفظ برای کمک و راهنمایی در ارتباط باشم و یه جورایی برای تعلیم بهشون کمک کنم.(فقط یک نفر) پس هر کس تمایل داره اعلام امدگی کنه.با درج یک صلوات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |