کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح حفظ تالاري قرآن
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
يا حق...

سلام ...

اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته وي‍‍ژ‍ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... .

****************************************************************************************************​**
با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.

تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری)
Angel: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793

اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان
Agha sayyed و این المنتظر

دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق)

1- nina

2- farzaneh s

3-freewish

4- تازه مسلمان

5- عبد

6- یا ثارالله

7- Hadith

8- meshkat

9-anti dajjil

S!lenced -10

11- V-E

12-
merrijiani

13- خودم

در پناه حق موفق باشید
یاعلی (علیه السلام) مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Farzaneh ، حسن عزتي ، saloomeh ، sarallah ، azade ، افشین ، تفکر ، یا ثارالله ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، AFG Shia ، یاســین ، aboutorab ، Hadith ، بچه شیعه ، abbas313 ، meshkat ، fatemeh ، ساجد ، freewish ، حقیر ، mohammad reza ، fatemeh zahra ، Mohammad Trust ، ساقی ، hesam110 ، netlog36 ، تازه مسلمان ، m.hossein ، somayeh ، 59-11(یامهدی) ، Havbb 110 ، nafas ، amiroooo ، taleb ، mohamad ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، KABOOTAREHARAM ، كارمند پيمانی ، Fatemeee ، مجید املشی ، V-E ، جبریل ، آیات ، بیداری اندیشه ، ترنم ، غفران غ ، میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، SARA 2020 ، علی امینی ، صهبا ، sagheb ، أین المنتظر ، اميرمهدي ، السا ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۶, ۱۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام دوبارهSmile
به نظر من،قبل از کار حفظ،باید هدف از حفظ مشخص بشه
الان مثلا خود من،خیلی وقته میخوام حفظ کنم اما چون به درکدف اصلی نرسیدم،برا همین دودلم
پس اول باید بزرگان تالار و با تجربه ها بیان و یه کم مسائلو توضیح بدن و ازین چیزا Smile
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، ضحی ، hesam110
۱۰:۵۱, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
يا حق...

سلام

(۱۱/مهر/۹۱ ۱۹:۰۶)فدايي ولايت نوشته است:  به نظر من،قبل از کار حفظ،باید هدف از حفظ مشخص بشه
الان مثلا خود من،خیلی وقته میخوام حفظ کنم اما چون به درکدف اصلی نرسیدم،برا همین دودلم
پس اول باید بزرگان تالار و با تجربه ها بیان و یه کم مسائلو توضیح بدن و ازین چیزا Smile

دوست عزيز من نه بزرگ تالارم نه با تجربه اما اينقدر مي دونم كه خيلي چيزا دليه مثلا براتون اتفاق نيفتاده همينجوري بي هيچ دليلي دلتون برا نماز پر بكشه خيلي چيزا يه افتخاره خيلي چيزا معرفت مياره از جمله تلاوت قرآن كه با اين طرح چند بار بايد قرآن بخونيم ....دل كافي نيست؟....معرفت كافي نيست؟.....حداقل اينكه با اينكار قرآناي خونمون كمتر خاك مي خورن .... چه خوب ميشه دوستايي كه وقت دارن در كنار حفظ تفسير هم بخونن.... تازه ميشه تفاسير خاص و جالب تر رو تو همين مبحث براي هم بذاريم با اين كار بهتر و كاربردي تر تو ذهنمون مي مونه

يا علي (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، hesam110
۱۵:۱۳, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت دوستان گرامی
من مدتیه شروع به حفظ قرآن کردم البته کلاس میرم و تحت نظر استاد این کارو انجام میدم
فکر میکنم برای یک حفظ موفق مهمترین مسئله داشتن یک برنامه منظم و مدون و الزام به رعایت این برنامه است

(۱۰/مهر/۹۱ ۱۱:۲۹)Agha sayyed نوشته است:  2.در حفظ قرآن زمان بسیار مهم است .اکثریت حفاظ قرآن صبح پس از نماز صبح به حفظ و مرور آیات حفظ شده میپردازند که دلیل آن برای همه دوستان روشن است .آرامش صبحگاهی ، سکوت و استراحت طولانی و مفید که قبل آن صورت گرفته است

همینطور که جناب Agha sayyed فرمودند بهترین زمان برای حفظ صبح زود حتی الامکان بعد از نماز صبحه
روش خواندن و حفظ کردن هم مهمه و برنامه تکرار در طول روز
حتی یک حافظ باید برنامه تغذیه درستی هم داشته باشه
اگر دوستان مایل باشند میتونم برنامه ای رو استفاده میکنم در اختیارشون قرار بدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: freewish ، افشین ، Farzaneh ، Agha sayyed ، hesam110 ، تازه مسلمان ، ضحی ، fafa*
۲۰:۳۹, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۱/مهر/۹۱ ۱۹:۰۶)فدايي ولايت نوشته است:  سلام دوبارهSmile
به نظر من،قبل از کار حفظ،باید هدف از حفظ مشخص بشه
یا علی

به خاطر برکت های دنیوی و اخروی زیادی که داره.(شما امسال قرانو حفظ کن سال دیگه ببین زندگی مادی و معنویت از این رو به اون رو شده.امتحان کن!)
به خاطر این پاداش بسیار بزرگ:
حضرت اميرالمؤمنين على(علیه السلام) مي‏فرمايند: « اقرأ و ارق». «بخوان و بالا برو». یعنی هر چقدر تعداد ایات بیشتری حفظ باشید درجه بالاتری از درجات بهشت را خواهید داشت.
عمل به قرآن
یكی از اهداف «حفظ» آیات قرآن، عمل به آن ها است. وقتی انسان قران را به خاطر می‌سپارد، ناخود آگاه جانش تأثیر می‌پذیرد و او را در مسیر عمل به دستورهای خداوند پیش می‌برد. پاداش بسیار حافظان قرآن ـ كه در برخی از روایات به چشم می‌خورد ـ به خاط این هست که آنان پیوسته آیات الهی را تكرار می‌كنند و گوشت و پوست خود را با آن می‌آمیزند. در این موقعیت، احتمال این ‌كه خداوند آنها را سمت كمال و سعادت رهنمون نشود، بعید است.
بهره‌مندی از عبادت
و هزاران دلیل و فضیلت دیگه

«اَللّهُمَ فَحَبِّبْ اِلَیْنا حُسْنَ تِلاوَتِهِ وَ حِفْظِ آیاتِهِ»؛
خداوندا، تلاوت قرآن و حفظ آیاتش را برای ما دوست داشتنی فرما

در ضمن اگه تعداد دوستان علاقه مند زیاد بشه بنده در حد توانم سعی میکنم هماهنگی ها و موارد لازم رو انجام بدم(البته در خد وقتی که دارم)
در غیر اینصورت میتونم با یکی از دوستان مشتاق حفظ برای کمک و راهنمایی در ارتباط باشم و یه جورایی برای تعلیم بهشون کمک کنم.(فقط یک نفر)
پس هر کس تمایل داره اعلام امدگی کنه.با درج یک صلوات

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، افشین ، freewish ، hesam110 ، ضحی ، fafa*
۲۱:۵۳, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
برادر،اینا رو که خیلی وقته هممون از بریم،بحث اینجاست که درکش مهمه
نقل قول:به خاطر برکت های دنیوی و اخروی زیادی که داره.(شما امسال قرانو حفظ کن سال دیگه ببین زندگی مادی و معنویت از این رو به اون رو شده.امتحان کن!)
من از کلاس سوم ابتدایی وارد کار حفظ شدم تا سال اول راهنمایی که ناگهانی ول کردم،حالا به دلایل زیاد.یکیش هم اینکه اون موقع چون خیلی بچه بودم،درک درستی از کار حفظ قرآن نداشتم و اعصابم خورد میشد ازین که هر دو روز باید چند آیه یا نصف صفحه رو حفظ کنم
الان سه ساله که جدی وارد حفظ قرآن نشدم اما هر سال تو مسابقات حفظ مدارس تیزهوشان شرکت میکنم و یه بار به کشوری هم رسیدم!
خلاصه بگم،لطفا آثار و نتایج و فواید بیشتری از حفظ قرآن بگید تا من و امثال من برگردیم به همون حال و هوای حفظ
امید وارم منظورمو رسونده باشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، ضحی ، hesam110
۱۰:۵۹, ۱۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26

(۱۲/مهر/۹۱ ۲۱:۵۳)فدايي ولايت نوشته است:  برادر،اینا رو که خیلی وقته هممون از بریم،بحث اینجاست که درکش مهمه
نقل قول:به خاطر برکت های دنیوی و اخروی زیادی که داره.(شما امسال قرانو حفظ کن سال دیگه ببین زندگی مادی و معنویت از این رو به اون رو شده.امتحان کن!)

من از کلاس سوم ابتدایی وارد کار حفظ شدم تا سال اول راهنمایی که ناگهانی ول کردم،حالا به دلایل زیاد.یکیش هم اینکه اون موقع چون خیلی بچه بودم،درک درستی از کار حفظ قرآن نداشتم و اعصابم خورد میشد ازین که هر دو روز باید چند آیه یا نصف صفحه رو حفظ کنم
الان سه ساله که جدی وارد حفظ قرآن نشدم اما هر سال تو مسابقات حفظ مدارس تیزهوشان شرکت میکنم و یه بار به کشوری هم رسیدم!
خلاصه بگم،لطفا آثار و نتایج و فواید بیشتری از حفظ قرآن بگید تا من و امثال من برگردیم به همون حال و هوای حفظ
امید وارم منظورمو رسونده باشم

دوست عزیز همونجور که گفتید دیدن آثار حفظ قرآن به میزان رشد انسان هست، نه رشد سنی بلکه بلوغ فکری و اعتقادی.

هر چقدر بالاتر باشیم موهبات بیشتر و بزرگتری رو درک میکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، افشین ، ضحی ، hesam110
۱۵:۲۳, ۱۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
یا حق...
سلام
بچه ها من گیج شدم الان بحث دقیقا سر چیه مشکل هدف حفظه؟ تاریخه؟ شروع؟ مقداره؟

بالاخره کی شروع می کنیم؟ کی مسئولیت رو برعهده می گیره؟ احساس نمی کنین برای شروع داریم خیلی وقفه می اندازیم؟

من هم یه بار شروع کردم و در میانه ی راه رها کردم اما الان واقعا دوست دارم که شروع کنم دوباره آخه به اونایی که حفظن به آرامششون به ایمانشون به نورانیت قلبشون غبطه می خورم

انشاء الله هفته ی بعد شروع کنیم
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، hesam110 ، تازه مسلمان
۱۸:۵۰, ۱۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام مجدد دارم
ببخشید نمیخام تضعیف روحیه کنم ولی به نظر شما آیا اینطوری میشه حفظ کرد قرآن رو؟من به نظرم میاد اگه بخایم اینطوری بریم جلو با کمبود اراده مواجه میشیم با توجه به پراکندگی نظرات و کمبود نفرات شرکت کننده در طرح.راستشو بخاید بنده قصد دارم انشاالله از طریق تلفنی یا شاید شرکت در سایتهای حفظ گسترده قرآن شروع به حفظ کنم چرا که تعداد متقاضیان حفظ اونجا خیلی بیشتره و به خودی خود انگیزه واسه حفظ بیشتر میشه.متأسفانه اینجا برخلاف اون چیزی که انتظار داشتم تعداد زیادی شرکت نکردن
بهرحال من از این ارسالی که خانم جویای... انجام دادن نهایت بهره و استفاده رو بردم و واقعآ کمال تشکر رو ازشون دارم و میخام از یکی از طرقی که بزرگواران در همین موضوع پیشنهاد دادن اقدام کنم واسه حفظ
موفق و مؤید باشید در پناه قرآن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، ضحی ، hesam110
۱۱:۵۸, ۱۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
يا حق...

سلام

(۱۳/مهر/۹۱ ۱۸:۵۰)افشین نوشته است:  سلام مجدد دارم
ببخشید نمیخام تضعیف روحیه کنم ولی به نظر شما آیا اینطوری میشه حفظ کرد قرآن رو؟من به نظرم میاد اگه بخایم اینطوری بریم جلو با کمبود اراده مواجه میشیم با توجه به پراکندگی نظرات و کمبود نفرات شرکت کننده در طرح.راستشو بخاید بنده قصد دارم انشاالله از طریق تلفنی یا شاید شرکت در سایتهای حفظ گسترده قرآن شروع به حفظ کنم چرا که تعداد متقاضیان حفظ اونجا خیلی بیشتره و به خودی خود انگیزه واسه حفظ بیشتر میشه.متأسفانه اینجا برخلاف اون چیزی که انتظار داشتم تعداد زیادی شرکت نکردن
بهرحال من از این ارسالی که خانم جویای... انجام دادن نهایت بهره و استفاده رو بردم و واقعآ کمال تشکر رو ازشون دارم و میخام از یکی از طرقی که بزرگواران در همین موضوع پیشنهاد دادن اقدام کنم واسه حفظ
موفق و مؤید باشید در پناه قرآن

دوستان گرامي ان شاءالله جمعه همين هفته طرح رو شروع مي كنيم اگه فقط يك نفر هم باشم (كه مطمئنم به مباركي اين طرح اينطور نيست ) اين تاپيك رو مي گردونم.....

يا علي (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، افشین ، یاســین ، hesam110
۲:۳۲, ۱۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۱ ۲:۳۷ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #30
آواتار
يا حق...

سلام هم سنگراي گرامي

به واسطه ي شروع طرح حفظ مناسب ديدم چيزهايي رو تذكر بدم:

1- از اونجايي كه اعضا، گروه هاي متفاوتي را تشكيل مي دهند و توانايي ها و زمان متفاوتي دارند امكان حفظ 1 يا 2 ساله نداريم بنابراين دوستاني كه علاقه دارند به اين سرعت حفظ كنند مي توانند از طرقي كه پاسخ هاي قبلي ارائه شد ادامه دهند ؛

2- اگر به طور متوسط هر سه روز 1 صفحه از قرآن كريم را حفظ كنيم (قرآن عثمان طه 604 صفحه است كه هر صفحه به طور ميانگين 15 خط دارد يعني مي شود روزي 5 خط) حدود 5 سال به طول مي انجامد (365 روز با كسر 5 روز در 5 سال مي شود 6*300 و قرآن تقريبا 2*300 است يعني روزي يك سوم صفحه )((رياضيم خوبه نه...)) البته اين محاسبات مهم نيست مهم شماره 3 است ؛

3- 5سال مدت نسبتا طولاني اي است بنابراين امكان دلسردي و از بين رفتن انگيزه زياد است بنابراين مناسب است به جاي طرح 5 ساله حفظ طرح هاي كوتاه مدت تر حفظ جز ها را قرار دهيم مثلا طرح 2 ماهه حفظ جز 30ام و بعد از هر ترم يك جشن فارغ التحصيلي تالاري براي خود بگيريم (يعني از خود خوشحالي در كنيم) ؛

4- مهمترين نكته ي حفظ همانطور كه اساتيد فرمودند مرور و تكرار است به نظر حقير طرح مرور جعبه ي لايتنر مناسب است ( منظورم بازه هاي زمانيست) كه شامل دوره هاي 1 روزه 3 روزه 1 هفته اي 1 ماه و 3 ماه است كه برنامه ريزي اش بر عهده بنده ي حقير و دوستان داوطلب ؛

5-نقل قول از
Agha Seyyed
:«برنامه ای برای مرور فعلا نگذارید تا حداقل به جایی برسد که دوستان احتیاج داشته باشند
مثلا از روز 4 و 5 به بعد برنامه مرور خواهند داشت .روزانه هر وقت که فرصت داشتند ، در بین زنگ کلاسها ، نمازها ، در خانه و یا مترو و اتوبوس و
برنامه مرور شاید وقت خاصی نداشته باشد ولی مهمتر از برنامه حفظ است و باید حتما روزانه انجام گیرد»

6- بعنوان وسايل كمكي نرم افزار سروش ایمان 3و استفاده از فلش كارت را مناسب مي بينم (فلش كارت نامبرده شامل لغات و معاني لغات و آيات قرآن است دوستاني كه مايل به اطلاعات بيشتري هستند براي جلوگيري از تبليغات از طريق پيغام خصوصي پيگير شوند) ؛

7- از آنجايي كه شايد برخي از دوستان نتوانند روزانه جوياي برنامه ها شوند ترجيحا برنامه را 2 روزيكبار قرار مي دهيم ؛

8- در پايان از دوستاني كه وقت بيشتري دارند و توانايي برنامه ريزي استدعا دارم براي برنامه ريزي اعلام همكاري نمايند چون به هرحال امكان دارد به دلايلي فرد يا افراد برنامه ريز نتوانند مدتي حضور داشته باشند.

يا علي (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، Agha sayyed ، یاســین ، hesam110 ، Farzaneh ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا