|
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
|
|
۱۲:۱۹, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۱ ۱۳:۴۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یکی از بهترین تحلیلهای موشکافانه ای که دیده ام، تحلیل آقای همایون در اولین قسمت از برنامه راز بود، که لینک دریافتش رو گذاشته ام.
آقای طالب زاده گفتند: الیور استون که یکی از معروفترین کارگردانهای هالیوود است حرف عجیبی زده که آزادمنشانه بوده و باعث تعجب من شده. گفته "اشکال بزرگ رسانه توی آمریکا اینه که دست یهوده". چنین حرفی عجیبه، و بعدش بلافاصله بهش فشار آورده اند و توبه اش داده اند و ... بعد آقای همایون گفتند: آیا امروز از بین منتقدین یا طرفدارهای جدی هالیوود، کسی هست که ندونه هالیوود داره در دست صهیونیزم اداره میشه؟ استون اینطوری میاد یه وجهه ای برای خودش درست میکنه. فیلم جان اف کندی رو هم استون ساخت. برای ما مسلمه که جان اف کندی به دست صهیونیستها کشته شده، و شما اصلاً ردپایی از این موضوع توی اون فیلم نمی بینید. و همچنین فیلم فارنهایت 9/11 و فیلم الرساله رو مثال زدند(همان فیلم محمد رسول الله، که همان نمونه به شدت مثبتی است که گفتم خودم هم براش می میرم). می توانید ویدیوی این بحث را از سایت راز تی وی دانلود کنید: برنامه راز - قسمت اول - سینما و آخرالزمان - بخش سوم و زمان بحثهای مطرح شده اینهاست: سخنان آقای طالب زاده در مورد حرف الیور استون از 6:30 جواب آقای همایون از 9:13 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |