کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 48 رای - 4.27 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
۱:۳۶, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #279
آواتار
استاد حسن عبا سی در جلسه 382 کلبه کرامت اشاراتی کوچک به این موضوع داشتند که کار از دست دولت خارج شده و اشتباه آقای احمدی نژاد این بود که لیبرال ها را به طور عمیق وارد صحنه ی اقتصاد کرد و آنقدری که ضریب نفوذ بانک و سازکار ربوی در این سه سال اخیر زیاد و بالا بود در دولت آقای خاتمی و آقای رفسنجانی نبود یعنی این سه سال آقای احمدی نژاد یک طرف آن شانزده سال طرفی دیگر اما در ادامه وی استراتژی ها و آنتی استراتژی های دشمن را بیان نمود.او با بیان این که موضوع در حال حاضر جزء مهم ترین اتفاقات داخل کشور است که دشمن بتوانند با دلار بدون پشتوانه آمریکا نظام را به چالش بکشند و حتی رو به نابودی بکشانند.

دوستان پول بدون پشتوانه برای عام اقتصاد های جهان خطرناک است از جمله ایران . اسرائیل روی این موضوع حساب زیادی باز کرده.پیش بینی من این است که اگر وضع به همین صورت بماند پاییز و زمستان سختی در راه خواهیم داشت از این نظر که دوباره امکان اختشاش است و کسانی هم که در جریانات سال 88 زخم خوردند وارد خیابان ها می شوند واین امکان وجود دارد که فضا سنگین شود.آقای ناطق نوری دیروز به هاشمی رفسنجانی گفته است که تو وارد صحنه شو و من با بازاری ها و برخی از روحانیون از تو حمایت می کنیم و زمانی هم که هاشمی رفسنجانی مایل به دستگیری فرزندانش شد نوعی آمادگی ذهنی و مظلوم نمایی را خواست در ذهن ها نمایان سازد ومظلوم نمایی کند و از طرف دیگر برنامه ای که ریخته شده به احتمال بسیار قوی این است که آن ها روی دو دسته حساب باز کردند و این دو دسته را روبروی نظام قرار دهند1-تجار و تولید کنندگان 2-مردم و مصرف کنندگان ولی فعلا تمرکز آنها روی دسته ی اول است و همان طور که مشاهده کردید از اعتصاب تجار سوء استفاده کردند و موج عملیات روانی خود را روی آن سوار کردند.

پیش بینی دوم من این است که اگر این ها توانستند مردم را در کف خیابان ها بیاورند

و جمع مردم را روبه خشونت بکشند که نیروی انتظامی پاسخ سخت بدهد و خون بدهند و بعد از این که خون دادن به بهانه ی آن دیگر عقب نشینی نکنند و جمعیت بیشتری را وارد صحنه کنند و آن موقع مهار کار خیلی سخت می شود. می توان گفت دکترین شوک دو باره می خواهد اجرا شود و سطح توقع مردم را به دست آورند و آماده شوند برای حمله ی اقتصادی و جامعه را از اول برنامه ریزی کنند طبق مدل میلتون فریدمن .این که قصد دارند جنبشی مانند تسخیر والستریت در تهران راه بیندازند به نام جنبش تسخیر بورس تهران که به احتمال زیاد نا موفق است. به این علت که در آنجا مردم علیه لیبرالیسم حرکت کردند ولی در این جا نظام علیه لیبرالیسم است و داخلی های لیبرال می خواهند راهپیمایی کنند علیه بورس لیبرالی که نظام اسلامی را زمین زنند که این تقریبا عملی نیست.

توصیه ی من برای جلوگیری از این اتفاقات این است که

1-ضربه زدن روحی و روانی با یاد آوری وخاطر نشان کردن موفقیت های نظام

2-تدبیر لازم برای مدریت دقیق و منظم جریان دلار در کشور و ایجاد نهادی با قدرت نفوذ بالا که ارزیابی کند چه کسی نیاز دارد و چه کسی دلار را برای تفریح خارجی می خواهد

3-فروش پول کشور های دیگر به جای دلار و عوض کردن آن در کشوری که سفر می کنند

4-انجام کار اطلاعاتی قوی برای شنا سایی افراد دشمن در داخل کشور که تاثیر گذارند روی دلار

5-آگاه باشید چون فضا یک مقداری به هم ریخته است و چون این به هم ریختگی را می خواهند بکشانند به انتخابات ما فعلا سکوت میکنیم وشما عزیزان در فضای سایبر آگاهی رساندن را شروع کنید و اگر وضع بدتر شد ما یک سری اطلاعات از کسانی که ایجاد مشکل میکنند را در رسانه ها منتشر خواهیم کرد.

6-در این اتفاقات ما دو جبهه سرکارداریم اول دشمنان خارج از کشور و دوم کسانی که در داخل هستند. از جمله زخم خردگان .من به شما پیشنهاد می کنم بیشتر نوک شمشیرتون روبروی زخم خردگان باشد

7-مشکل اصلی ما که من بارها گفتم این است که مدیران اقتصادی واستادان طرح جایگزین ندارند و در این شرایط من توصیه ی اکید میکنم که به مدت سه ماه آقایان مسئولین مصاحبه نکنند چرا که آن ها رصد جدی می کنند و بایک صحبت آقای احمدی نژاد در جمع خبرنگار ها نا گهان دلار 400 تومن جابه جه می شود . آقای علی لاریجانی – قالیباف- رفسنجانی حرف نزنند و موضع نگیرند و هر اتفاقی افتاد خود رهبری موضع گیری کند .من به شما قول می دهم اوضاع آرام می شود و آگر آقایان مصاحبه نکنند دشمن متوجه اتفاق نظر کلی و ثبات نسبی اوضاع می شود و در صورت بروز مشکل ایران مقابل به مثل می کند و صادرات نفت را برای مدتی قطع می کند و کسی هم در داخل اعتراضی به این مسئله نمی کند.

انشاء الله نظام این گردنه را هم پشت سر می گذارد که می توان امید وار بود که این اتفاق افتد زیرا دیروز در مصاحبه ای بازاری ها موضع خود را اعلام کردنند و ضمنا بعضی از این داخلی و مدیران بانک ممکن است اوضاع ادامه حیات بانک را ضعیف ببینند و عقب نشینی کنند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، عبدالرحیم ، سرباز سید علی ، AMINI ، یاســین ، heaven
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی - علوم استراتژیک - ۲/آبان/۹۱ ۱:۳۶
دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۰۲
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Havbb 110 - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۱۸
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۷/فروردین/۹۱, ۱۸:۰۸

[-]