|
دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
|
|
۱۳:۵۹, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۱ ۵:۳۵)Ahmad-A.R.M نوشته است: ببخشید من اینو متوجه نشدم چون دکتر عباسی نام یکی از جلساتشون تسخیر بورس تهران بود حالا اومدن ازش دفاع میکنن؟ سلام به شما نقل قول:اشتباه آقای احمدی نژاد این بود که لیبرال ها را به طور عمیق وارد صحنه ی اقتصاد کرد و آنقدری که ضریب نفوذ بانک و سازکار ربوی در این سه سال اخیر زیاد و بالا بود در دولت آقای خاتمی و آقای رفسنجانی نبود دکتر عباسی نه اینجا و نه در هیچ کجای دیگر از سازوکار بانک و بورس حمایت نکردن. ایشون در این سخنرانی گفتن که : نقل قول:در این جا نظام علیه لیبرالیسم است و داخلی های لیبرال می خواهند راهپیمایی کنند علیه بورس لیبرالی که نظام اسلامی را زمین زنند که این تقریبا عملی نیست. نگفتن بورس علیه لیبرالیسم است. فکر می کنم منظورشون کاملا واضح باشه. نقل قول:من نمیفهمم دکتر عباسی چی میگن،یعنی با موضع گیری نکردن صحبت نکردن قیمت دلار ثابت میشه یا میاد پایین؟ در این مورد نیز ایشان فرمودند که اگر مسئولین موضع گیری ها و اظهار نظرها علیه هم را کنار بگذارن تا این مسئله موجب ثبات و وحدت در کشور بشود. که این امر هم بدیهی به نظر می رسد که اتفاق نظرها موجب خواهد شد تا تصمیمات درست تری برای مقابله با افزایش قیمت دلار اتخاذ شود. اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بفرمایید تا عرض کنم. با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های دکتر سعید جلیلی | soheyl68 | 47 | 19,706 |
۲۰/آبان/۹۵ ۰:۴۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های دکتر حسن عباسی | sinasafaee | 67 | 37,298 |
۲/آذر/۹۴ ۱۸:۳۲ آخرین ارسال: amrtat71 |
|
| جنگ نرم در فضای رسانه ای-سخنرانی دکتر وحید یامین پور | مجید املشی | 0 | 2,238 |
۸/اسفند/۹۱ ۷:۱۱ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دکتر عباسی :کارتون یوگی، توهین به مقام انبیاست | شاهین نقوی | 26 | 21,176 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۳:۲۰ آخرین ارسال: minoo |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)