کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من میگویم که این امتحان خدا نیست بی کفایتی مسولین است!
۲۱:۵۰, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
بیشتر مطالب رو خوندم...
دوستانی که از آقای تقوی درخواست مدرک و سند کردن حرفشون یکم خنده دار هست!!
کسی مدرکی از اینکه 99% مردم آمریکا فقیر هستند و ثروتشون در دست اون 1 درصد هست مدرکی داره؟!
بعضی چیزها که به چشم دیده میشن و در جامعه خیلی راحت احساس میشن نیازی به مدرک ندارند!
گرانیها و برشکستگی کارخانه ها سند حساب نمیشن؟!گرانی خودرو و کاهش فروش محصولات مدرک حساب نمیشه؟!
بی ارزشی پول ملی مدرک حساب نمیشه؟!
ولی در این شرایط بد که بالا گفتم یک عده هستند که اکثرن از مسئولین هستند در رفاه زندگی میکنن و هیچ کدوم از اینها رو احساس نمیکنن(مثل من که نمیرن مغازه یک نوشابه اشی مشی که هفته پیش 900 تومن بود رو حالا 1500تومن بخرنBig Grin، بگی گرون شده میگن اشکال نداره واسه سلامتید خوبه نوشابه ضرر داره! مثل ما خوزستانیها که برای گرد و خاک اعتراض کردیم گفتن این خاک کربلاس!!مقدسه....)
من روحانیونی در شهرمون میشناسم که سالی 2بار حج میرن!!ایشون هیچ شغلی ندارن! فقط روحانی هستند و پیش نماز!!!
بچه های مسئولین و نزدیکانشون که میبینی کاملن فقر بین مسئولین نظامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ رو حس میکنی!
==========================================
وقتی امتحان الهی هست که 100% جامعه مسلمون باشند و اسلامی باشند!
اولن کل جمعیت ایران مسلمون نیستن....دومن از همون مسلمون همه شیعه نیستن!!
و از همون افرادی که در شناسنامه شیعه هستند خواهان و طرفدار نظام نیستن!!!(یک واقعیت انکار نشدنی در جامعه ما!! هر روز هم در کوچه و بازار و تاکسی،اتوبوس وغیر...همه میبینیم!نیازی هم به مدرک نداره!!)
بعضی ها میگن علت این گرانیها تحریمها هست...بله کاملن درسته!! ولی قسمت زیادی از این گرانیها نتیجه سیاست اقتصادی غلط مسئولین کشور هست!
و در ثانیه همین تحریمها نتیجه چی هست؟!اونم نتیجه سیاست خارجه غلط دولت و خود شخص رئیس جمهور هست!!!
حیف که هیچ کدوم از این مسئولین تشریف نمیارن دانشگاه ما...کلی حرف دارم که بزنم!!
ولی کو گوش شنوا؟! یکم زیادی که حرف زدی یک برچسب جاسوس و ضد نظام میزنن به پیشونید میفرستند ناکجاآباد!!
مخالف دولت و سیاست های نظام بودن=مخالف خدا و اسلام نیست!!هر وقت یکسری از افراد این مسئله ساده رو درک کردن خیلی از مشکلات خود به خود حل میشه!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهین نقوی ، hussain ، mohammadhadi ، sadegh-a ، blue.blood ، ایرانی ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بــــحــــث - freewish - ۱۷/آبان/۹۱, ۱۱:۰۱
RE: بــــحــــث - blue.blood - ۱۷/آبان/۹۱, ۱۲:۵۰
RE: بــــحــــث - مجید املشی - ۱۷/آبان/۹۱, ۱۳:۱۳
RE: بــــحــــث - زینب خانوم - ۱۷/آبان/۹۱, ۱۳:۱۱
RE: بــــحــــث - blue.blood - ۱۷/آبان/۹۱, ۱۳:۱۷
RE: بــــحــــث - درست پسند - ۱۷/آبان/۹۱, ۱۷:۱۸
RE: من میگویم که این امتحان خدا نیست بی کفایتی مسولین است! - A L I - ۱۹/آبان/۹۱ ۲۱:۵۰

[-]