کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother)
۱:۴۳, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۲/آبان/۹۱ ۱۴:۵۰)درست پسند نوشته است:  دیدار تیره روزی نابینا / عبرت بس است مردم بینا را

تنها نکته این تاپیک میتونه برای کسانی که به اینجور سریالها علاقه دارند باشه، و گرنه فیلمسازهای غربی که معلومه دنبال چی هستن.

پس خیلی خوب می شود که در اینجور تاپیکها:
1. اولاً خود تاپیک هم اعلام کند که برای کسانی که طرفدار اینجور سریالها نیستند، بجز تشریح وقایع یک سریال فاسد مطلب خاصی ندارد.
Angry

2. ثانیاً مطالبی بیاورد که نادرستی ادعای سریال را به طرفداران آن نشان دهد. مانند چند آمار از وضع افتضاح روحی و جسمی جوامعی که به سمتی که سریال رهبری می کند در حرکتند.

هر چند، من واقعاً نمیدونم کسانی که اینجور سریالها رو تحویل میگیرن اصلاً میتونن بفهمن یا نه.
Huh چون اگر کسی یه ذره مخ توکله اش مونده باشه خودش میفهمه چنین چیزی چه کارکردی داره.

"خوب است بر سر در اینجور تاپیکها نوشته شود مطالب اینجا اصلاً مفید نیست."

کپی از جمله دکتر مصدق که گفت:
"خوب است بر سر در وزارت امور خارجه آمریکا نوشته شود اینجا کنسولگری انگلیس است."

بهتر یکم آروم باشید دوست من!! همه که نمیتونن مثل شما و...با مداحی حال کنن! و یا جومونگ و دون کینگ(یا هرچی اسمش رو دقیق نمیدونم) ببین!
من که بعد از سریال شبهای ببره،و سریالهای آقای عطاران دیگه چیز ارزش داری و طنزی ندیدم در سینما و تلویزیون ایران!
چندیدن قسمت از این سریال رو دانلود کردم دیدم،طنزش خیلی جالبه من که خدایی حسابی خندیدم پای این فیلم!Big Grin
باید صبر کنید تا این فیلم تموم بشه بعد نظر بدید! شاید در قسمتهای آخر بارنی سرش به سنگ بخوره و تصمیم به ازدواج بگیره!
در این سریال عشق و دوست داشتن رو چیز خوبی میدونه،تعهد رو چیز خوبی نشون میده! این بارنی نخودی فیلم هست! و به جورایی شخصیت مکمل هست! و شخصیت بد فیلم هست.
فک کنم سریال به فصل 8 رسیده! باید صبر کرد تا قسمت آخرشم پخش بشه بعد نتیجه گیری کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) - A L I - ۲۴/آبان/۹۱ ۱:۴۳

[-]