|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سریال ماوراالطبیعه یک سریالی است که کاملا ترویج شیطان پرستی میکنه، در این سریال خدا مرده و شیطان بر زمین حکومت میکنه سرتاسر سریال پر از سوالهای شبهه برانگیز در مورد وجود خدا و نا عدالتی خدا است، متاسفانه مجله پر مخاطب همشهری جوان در ویژه نامه ای در مورد سریال ها به تعریف و تمجید از این سریال پرداخته بود که بسی جای تامل داره؟
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:متاسفانه مجله پر مخاطب همشهری جوان در ویژه نامه ای در مورد سریال ها به تعریف و تمجید از این سریال پرداخته بود که بسی جای تامل داره؟ همشهری جوان متعلق به گروهی روشنفکر هست که از گفتن اسم ایشان معذوریم !!! نقل قول:لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم من سوالاتی از لوسیفر سریال دارم . 1.اگر تو خدا را دوست داشتی چرا به امر او توجه نکردی ؟ 2.ایا چیزی به غیر کبر باعث شد که از فرمان الهی سرپیچی کنی ؟ 3.اگر تو را به عنوان خدا پرست قبول داشته باشیم ( که نداریم ) چرا باید به کسی اعتماد کنیم که به بر ادم سجده نکرد و امروز ادعای نجات انسان را دارد ؟ 4.چرا خدایی که تو را به خاطر اینکه بر انسان سجده نکردی از درگاهش راند و انسان را از تو بالاتر دانست امروز باید مرده باشد و تو رسالت داشته باشی ؟ مگر جز این است که در طول تاریخ مردم خدا را کنار گذاشتند و به سمت تو امدند ؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من سرچشمه تمام این فرقه های جدید و البته دروغین و صد البته گمراه کننده از اسرائیل هست اخیرا هم یه کلیپ دادن بیرون موضوع کلیپ چگونه داغون شدن دنیاست که همه جا داغون میشه بجز یه جا که تو اسرائیله برداشت من از اون کلیپ این بود که کل دنیا توی دست اسرائیله و می تونه کل کره رو داغون کنه جز سرزمین خودشون ما جوانان باید بیشتر هواسمون رو جمع کنیم به نظر من میانه روی بهترین راه حله چون یه جوان بسیار مومن بود که با حرفا و حرکات و ذکر های به اصطلاح عرفانی گمراهش کرده بودن با تشکر ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
يا حق
با سلام به همه دوستان گرامي اين سريال بسيار فلسفي و مهم است و به همه دوستاني كه به اين مبحث علاقه دارند توصيه ميكنم كه حتما و حتما سخنراني دكتر حسن عباسي را در مورد اين سريال و نقد جالب ايشان را حتما ببينيد (رجوع شود به بخش دانلود سخنان دكتر حسن عباسي در مورد سريال فوق در همين تالار )در ضمن بنده متاسفانه يا خوشبختانه تنها تا انتهاي فصل5 اين سريال از قضايا و تحليلها با اطلاعم !ايا كسي فصل 5 به بعد را ديده است!ايا نقدي از ان داريد اگر كسي از دوستان خلاصه اي استراتژيك از فصل 6 و... دارد در اختيار ما نيز بگذارد گر چه اين قصه به نظر ميايد كه سر دراز دارد !اما بيانيه هايي كه در اين سريال از زبان فزشتگان مقرب وابليس و حتي خدا و نماينده نسل انساني از دوره سيطنيسم (دين )مطرح ميشود بسيار قابل تامل است و جاي بحث مفصلي را ميطلبد ! جدا از نقد استراتژيك سريال براي بنده بسيار جالب است كه بسياري از نماد ها و كاربردهاي انها به دروغ مثبت معرفي ميشوند مانند نماد ستاره سليمان !و ... !خلط دروغ و راست در اين سريال بيش از حد وجود دارد و ذهن انسان اين دوره را به شدت درگير ميكند !در مجموع سريال بسيار جاي نقد و برر سي دارد ! اما به نظر بنده حرف اصلي اين سريال حداقل تا انتهاي فصل 5 اين است كه خدا ي يكتا وجود ندارد و اگر هم خدايي(نه ان خداي يكتا بلكه خداييكه نقصان دارد و نياز مند است) بوده يا شكست خورده و يا خسته شده (نعوذ بالله) !ودر مجموع روح تفكرات و انديشه نيچه در اين سريال به وضوح مشهود است ! يا علي |
|||
|
|
۰:۳۷, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۲۴ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۳:۵۳)Sms4815 نوشته است: سلام |
|||
|
|
۹:۵۴, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
راستش رو بخواهید من فصل 6 این سریال رو هم نگاه کردم ولی از قضا به قول شما دوست عزیز این سریال سر دراز دارد و فصل 7 هم ساخته خواهد شد
مطلبی که کل سریال به آن اشاره دارد که خدا را آن قدر بی کفایت جلوه بدن که فرشته ها و اجنه و هر چی که فکرش رو می کنید شورش کردن و قصد براندازی حکومت رو دارن جالب این که حتی فرشته های خدا نیز به خدا ایمان ندارند و یک مشت احمق به تمام معنا نشان داده می شوند نکته ی جالب دیگر در این سریال 4 سوار کار آخر الزمان هست که بس جای تعمل دارد این سوارکاران که شامل مرگ و بیماری و جنگ و قحطی است . نکته جالب این که در بین این سوارکاران که قرار است در Apocalypse یا همان آخرالزمان بیایند مرگ یا Death را با فرشته ی مرگ یا همان عزراییل اشتباه گرفته اند و برایشان من احساس تاسف می کنم که اصلا نمی دانند داراند چه می سازند. |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۸:۰۵ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آدم وقتی این سریالها رو میبینه دلش براشون میسوزه.انقدر تفکراتشون داغونه که در عین دردناک بودن ،آدم خنده ش میگیره.من نمیدونم فرشتگان خدا چه هیزم تری به اینا فروختن که اینطوری مزخرف نشونشون میدن البته بایدم باهاشون دشمن باشن چون اربابشون(شیطان)کلا" با هر چی خوبیه مشکل داره.خیلی جالبه دارن نشون میدن ما(دارو دسته ی شیطان) حتی میتونیم بر علیه خدا انقلاب مخملی راه بندازیم کشورهای دیگه که دیگه هیچی.قبلا" که بیشتر به پیامبرهای خدا توهین میکردن بعد به هرچیزی که خداییه دارن توهین میکنن.خدا کلا" بیخیال همه چی شده ول کرده رفته بعد این دوتا مفنگی راه افتادن دارن مسئولیتهای خدا رو انجام میدن.اگه مردم غرب عقل خودشونو با مشروبات الکلی ضایل نکرده بودن این سریال خیلی زود منحل میشد.
|
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
این مطلب ، مال دوست خوبم Rezajackman
بازم اینجا می زارم تا قابل دسترسی سریع تر عزیزان واقع شده باشد. ![]() تحلیل سریال ماوراء طبیعه ( Supernatural ) دکتر عباسی کیفیت بالا و حجم کم (550 مگابایت) |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۰ ۰:۵۰ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
و اما فصل 6.....
تو این سرال خدا نعوذ باالله مثل رئیس سازمان ملل یک موجود خنثی ست و بود و نبودش هیچ توفیری نداره.خدایان والهه های یونان همه وجود دارن و مرگ و سرنوشت به دست اوناست اولین بار که موضوع فرشته و خدا در این سرالا مطرح شد به این شدت اهداف کثیفشون مشخص نشده بود و من کمی فریب خوردم و فکر کردم تو دریای سریالهای هالیوود که تنها اشاره به خدا جمله ی پرسشی "تو به خدا ایمان داری؟ "هست که تا قبل از سال 2000 آن هم حذف شد،بالاخره یه سریالی پیدا شده که خدا و ملائک هم مطرح شدن .ولی ایکاش اصلا" مطرح نمیشدن.در یکی از قسمتهای فصل اخیر این سرال شخصیتهای داستان،وارد یه دنیای موازی میشن که همون دنیای ماست.در اون دنیا جریانات این سریال واقعی نیست وداستانهای یک سریاله و شخصیتها بازیگرن(یعنی واقعیت) و در ضمن تمام ماجراها و موجوداتی هم که در این سرالی مطرح شدن ،هیچ کدوم وجود ندارن.در صحنه ای یکی از شخصیتهای اصلی به اونیکی میگه:این دنیا بمونیم خیلی بهتره،اینجا خدایی وجو نداره از جهنم و بهشت و فرشته و جن و شیطان هم خبری نیست ،تازه تریلونرهم هستیم )جالبه تنها تفاوتی که بین فرشته ها و جنیان در این سراله نشان داده شده اینه که از جنی ها افراد بیشتری به این دوتا نجات دهنده ی بشریت کمک کردن و فرشته ها بیشتر به خدا توهین میکنن و خنگترن و دوروترن! بهشت هم که یه دنیاییه مثل توهمات معتادا و انقدر بی در و پیکره که سلاح هاش رو(مثل عصای حضرت موسی ) رو به راحتی میدزدن و برای مصارف شخصی پلید بمصرف میرسونن و شخصیت سریال با طعنه به یه فرشته میگه"کلاهکهاتونو دزدیدن؟ "(همونطور که استاد رائفی پور گفته بودن اونا سلاحی که امر الهی بوسیله ش انجام شده رو ملاک میدونن و خواست خدا رو اصلا" مطرح نمیکنن hollywoodهم یعنی همون HOLY wood یعنی چوب مقدس موسی دست ماست و عصای جادویی جادوگران و فرشته ها مثل فرشته ی پینوکیو و خاله شادونه ی خودمون هم اشاره بهمین موضوع داره) جهنمشونم انقدر هرکی هرکیه که رشوه میدن به شیاطین یا فرشته ها روح اینو اونو آزاد میکنن،تازه خیلیها هم اشتباهی رفتن جهنم یا براشون پاپوش دوختن یا شیاطین یا ملائک چون باهاشون دشمنی داشتن بردنشون جهنم!!! واقعا" آدم میمونه بخنده یا گریه کنه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,269 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,385 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,739 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,407 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,031 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,142 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,258 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|

![[تصویر: 65269532397430468497.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/65269532397430468497.jpg)