|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۷, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۰)عدالت نوشته است: به نام خدانخیر دوست من،اشتباه میکنید! این قسمتهای جدید توسط اشخاصی(تیمهایی) که بهشون میگن انکودر....از تلویزیون ضبط میشن و بعد از بریدن تبلیغاتش وسطش اونو در نت قرار میدن! اما نسخه های شرکتی یا همون دیسکهای بلوری هم بعد از پایان هر فصل در خود آمریکا به فروش میرسن! اما بعد از مدتی هم توسط شرکت آمازون و ebay به فروش میرسن که هرکسی که خارج از آمریکا هم باشه میتونه اینو تهیه کنه |
|||
|
|
۹:۵۹, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۷)A L I نوشته است: نخیر دوست من،اشتباه میکنید! به نام خدا بنده هم همین را گفتم که بعد از اتمام هر فصل، سریال توسط خود کمپانی به صورت دیسک عرضه میشه در ثانی سریال به شبکه های دیگر هم فروخته میشود و اینطور نیست که فقط در آمریکا پخش شود. بعد هم این موضوع یک موضوعه حاشیه ای میباشد و موضوع اصلی بحث سر کیفیت نازل و کفرآلود این سریال میباشد. |
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
Kojash sheytan parastie dostan? Aghayedeshone albate ba tahrif ...vali serial zibaiist
|
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان
از این دست سریال ، فیلم ها کم نیست یادمان باشه چرا ما از این فیلم ها نسازیم و نداشته باشیم...
|
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
با سلام . من کاری به پشت پرده این سریال ندارم . ولی خوبه که بدونید در دنیا بیش از 60 میلیون هوادار داره که توی ایران هم هواداراش کم نیستن (( نمیدونم بگم خوب یا بد )) .
فصل ده نیز در حاله پخش هست و فصل یازده تایید شده . البته در انحرافی بودن اون شکی نیست و برای نوجوونا در طی زمان می تونه اثرات مخرب داشته باشه . ولی با اینحال امتیازش در imdb ، از فرار از زندان و لاست هم بیشتر بوده . با تشکر |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۱۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
واقعیتش دیگه بعد از اینهمه سیزن تخیلی بودنش واضحه! یجورایی اون اثرشو مثل قدیم فکر نکنم داشته باشه .
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۱۷/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۴ ۱۵:۲۶ توسط iman007.)
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۴ ۲۱:۵۳)Eve نوشته است: واقعیتش دیگه بعد از اینهمه سیزن تخیلی بودنش واضحه! اصلا پایه و اساس این سریال بر پایه تخیلی بودنه ، وگرنه شما تا حالا توی دنیای واقعی خون آشام دیدید ؟ (۱۶/فروردین/۹۴ ۲۱:۵۳)Eve نوشته است: یجورایی اون اثرشو مثل قدیم فکر نکنم داشته باشه . در اون که شکی وجود نداره . کسانی هم که سریال رو تماشا می کنند ، تنها منتظر این هستند که ببینن ، آخرش چی میشه و به نوعی خسته شدن ! |
|||
|
|
۰:۴۰, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۹:۴۹ توسط iman007.)
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
سلام دوستانه عزیز . فصل ده سوپرنچرال هم تموم شد و برای فصل 11 تمدید شد ، نظر و انتقادی درباره ی سریال ندارید ؟
البته چیزی که برای من جالب بود ، داستان خیلی ظریف فصل 9 و 10 بود .من اینجا ، خلاصه فصل 9 و 10 رو میگم . و هدفم از این کار ، اینه که نظر شما رو در مورد این دو فصل بدونم ، پس اگر این مطلب رو خوندید ، ما رو از نظرات ارزشمندتون ، دریغ نکنید : (( اخطار : اگه قصد دیدن این سریال رو دارید ، این بخش رو نخونید )) در فصل 9 ، دین و سم برای کشتن متاتران (( کاتب خدا )) و ابادون (( شوالیه جهنم )) ، از هیچ راهی دریغ نمی کنن ولی موفق نمیشن . (( متاتران به دلیل اینکه باعث سقوط فرشتگان به زمین و بسته شدن بهشت شد و ابادون هم به دلیل شیطان بودنش )) در نتیجه دین ، نشان روی دست پدر قتل ها رو به همراه خنجرش میگیره . منظور از پدر قتل ها ، قابیله . در سریال اینطور بیان شده که این نشان باعث میشه که قابیل کشته نشه . طبق توضیحات قسمت آخر فصل ده ، این نشان ، قفل و کلیده زندانه اولین نیروی تاریکی توی دنیا هست که توسط خدا و فرشتگان مقرب ، توی یه جنگ سرکوب و زندانی شد ، و اگر این نشان از بین بره ، اون نیروی تاریکی هم آزاد میشه . خدا این نشان رو اول به لوسیفر داد . (( نشان باعث غرور کاذب و تغییر رفتار فرد میشه )) و به همین دلیل بود که لوسیفر ، رانده شد . لوسیفر این نشان رو به قابیل داد . قابیل هم این نشان رو به دین داد . چون تنها با وجود این نشان و خنجر بود که میشد متاتران و ابادون رو کشت . دین بعد از گرفتن نشان ، ابادون رو میکشه ، ولی زمانی که برای کشتن متاتران میره ، توسط متاتران کشته میشه . بعدش هم نقشه های پلید متاتران لو میره و توسط فرشته ها دستگیر میشه (( در جواب کسانی که میگن فرشته ها در این سریال بد هستن ، به شخصیت آنا و کستیل باید دقت کنن )) همونطور که از قبل مشخص شد ، دین میمیره ، ولی به دلیل داشتن نشان ، به دنیا برمیگرده ، ولی به عنوان یه شیطان ! (( پایان فصل 9 )) .. در فصل 10 ، سم در قسمت سوم یا چهارم ، تونست ماهیت شیطانی دین رو از بین ببره ، ولی نشان ، همچنان باقیست . در طول فصل ، قسمت هایی رو دیدیم که دین نتونست نشان روی دستش رو کنترل کنه و چند نفرو که بیگناه بودن کشت . در ادامه ی فصل ده ، قابیل رو هم به دلیل کشتن نسل خودش (( تمامی انسان هایی که از نسل قابیل بودن )) میکشن . البته یادم رفت در مورد کراولی بگم . کراولی هم در تمام مدت ، در حال کمک سم و دین بود . در یکی از قسمت ها ، پای یک جادوگر به نام رووینا به داستان باز شد که بعدا مشخص شد مادر کراولییه . (( ولی مادر و پسر باهم به شدت دشمن هستن )) . رویینا میگه که نشان ، اولین طلسم دنیا هست و میشه از بین بردش . البته رووینا ، به کمک سم و کراولی و کستیل و چارلی (( چارلی در قسمت 21 ، به دست یه خانواده کشته شد و در قسمت بعدش ، دین انتقام اونو از کل خانواده ی قاتل گرفت )) در حاله از بین بردن نشانه و دین از این قضایا خبری نداره . دین در قسمت 22 ، کس رو تا سر حد مرگ میزنه و به همین دلیل ، دچار عذاب وجدان میشه و در قسمت آخر ، مرگ رو احضار می کنه که دینو بکشه تا باعث نابودی دنیا نشه . مرگ به دین میگه که نمیتونم بکشمت ، به دلیل نشان . ولی میتونم به جایی ببرمت که زنده بمونی و دوز از زمین باشی . دین ، سم رو خبر می کنه که این راهه حل وجود داره و بیا برای خداحافظی . (( در همین حال رووینا در حال از بین بردن طلسم نشانه )) . سم میرسه و مرگ میگه اگه نشان از بین بره ، بزرگترین نیروی اهریمنی دنیا (( بزرگتر از لوسیفر و هر شیطانی )) ، آزاد میشه . دین به سم میگه که من باید تو رو بکشم چون ، توی هر دوی ما ، نیروی اهریمنی وجود داره ، (( دلیل این حرفای دین ، کارای دوتاشون در طول ففصل بود )) . و سم با دین مبارزه می کنه تا بلکه بتونه زمان بخره برای انجام کار رووینا و متقاعد کردن برادرش . مرگ به دین یه داس بزرگ میده که باهاش میشه هر چیزیو کشت و میگه سمو بکش تا دنبالت نگرده . دین هم متقاعد میشه . سم عکس های بچگی خودش و دین و عکس پدر و مادرشون رو میزاره رو زمین و میگه : قبول ، منو بکش ، ولی وقتی راهه برگششتو پیدا کردی ، بزار اینا راهنمات باشن و بهت بگن چی خوبه و چیو باید دوست داشته باشی . دین با دیدن عکس مادرش ، به خودش میاد و با اون داس ، مرگ رو میکشه ، (( هر چند فک نکنم بشه مرگ رو کشت ، چون یکی از اسب سوارانه )) . از اون طرف ، رووینا و کس و کراولی ، طلسم رو انجام میدن و یک نور آزاد میشه (( رووینا و کس و کراولی بیهشوش میشن )) و میاد و نشان رو بین میبره . رووینا ، بلند میشه و به کمک کتابی جامع از تمامی طلسم های موجود توی دنیا فرار میکنه ، ولی قبلش ، کس رو طلسم می کنه تا کراولی رو بکشه و به احتمال زیاد ، خوده کس هم میمیره . از اون طرف دین و سم از کلبه ای که توش بودن بیرون میان و سم به دین میگه که دیدی همه چیز خوب پیش رفت ؟ میرن سوار ماشین بشن که یک صدا و نوری توی آسمون میاد و سم از دین می پرسه : مرگ به این چی میگفت . و دین میگه : مرگ بهش میگفت تاریکی ... ناگهان حفره های زیادی رو زمین ایجاد میشه و تاریکی (( باستانی ترین شیطان )) آزاد میشه . (( این تیکه ، بسیار شبیه به تیکه آخر قسمت آخر فصل دو بود )) . و دین و سم سوار ایمپالا میشن تا از تاریکی فاصله بگیرن ، ولی چرخ ماشین گیر میکنه توی یک گودال و در ثانیه آخره قسمت آخر فصل ده ، تاریکی آزاد میشه و گسترش پیدا می کنه ، به نحوی که سم و دین توی تاریکی و دود گم میشن . این بود خلاصه ی اجمالی بر دو فصله 9 و 10 سوپرنچرال * فصل 11 تایید شده و احتمالا از مهر ماه شروع میشه * من فقط برای این این خلاصه رو نوشتم تا دوستان عزیز و گرامی بیان و به بحث و تاپیک جون بدن . * تنها درس خوبی که این سریال به من یکی داده ، اینه که در هر شرایطی پشت خانواده ام باشم . در هر شرایطی * یکسری میگن که این سریال رو اعتقادات تاثیر میگذاره ، اول باید بگم که اگر اعتقادی با یه سریال تخیلی از بین بره ، دیگه اعتقاد نیست . و دوما ، این سریال برای مردم آمریکا ساخته شده و نه برای ما ، ولی به دلیل تکثیر غیر قانونی سریال و قرار دادن در اینترنت ، باعث میشه به دست ما برسه . در ضمن ، توی قسمت 15 فصل 6 ، نویسنده یه جوری به بیننده القا می کنه که اینا فقط یه فیلمه و برای تفریح و سرگرمیه و هدف دیگه ای نداره . * من خودم به این سریال به عنوان یه سرگرمی یا بهتر بگم ، اتلاف وقت نگاه میکنم و در دنیای واقعی ، حتی درصدی هم به راست بودنش ، فکر نمی کنم . * منتظر نظر و انتقادات دوستان درباره ی این مطلب و سریال هستم . * ببخشید که در حضور بزرگان ، من اقدام به نوشتن این خلاصه کردم ؛ بنابراین منو به بزرگی خودتون ببخشید . با تشکر |
|||
|
۱۰:۲۷, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۳۲ توسط amirak.)
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز تاثیر دارد. برای همین یا این فیلمها و سریالها نباید و یا از قبل دانش دینی خوبی داشته باشیم تا منحرف نشویم.
من خودم خیلی سریالهای تخلیلی نگاه نمی کنم، ولی سریال person of interest را دنبال می کنم. ولی متاسفانه تحلیل خوب از آن ندیم. در قسمتهایی از آن به ایران، دین اسلام اشاره شده و هر کسی حواسش نباشد، ایمانش را به خطر می اندازد. و یا در سریال وایکنگها که پر از مظامین کفر و شرک است. این فیلمها تنها تفریح نیستند. گاها حتی در یک سکانس اعتقاد انسان را دگرگون می کنند مگر کسی که خوب مبانی دینش را بداند مثال هم زیاد دارم. (خود سریال لاست که از این سکانسها پر است) (۱۶/فروردین/۹۴ ۲۱:۵۳)Eve نوشته است: واقعیتش دیگه بعد از اینهمه سیزن تخیلی بودنش واضحه! یجورایی اون اثرشو مثل قدیم فکر نکنم داشته باشه . نمرات قسمتهای آخر فصل 10 این سریال نزدیک 9 بود. این سریال طرفداران زیادی دارد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,235 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 66,876 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,719 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,236 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 7,998 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,056 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,217 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|