|
تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother)
|
|
۱۵:۰۰, ۲۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۱ ۱۵:۰۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۱ ۱۳:۴۹)A L I نوشته است: ببین دوست من در کشور آمریکا مثل ما مسائل جنسی تابو نیست!!مسائل جنسی غیر شرعی در خیلی از کشوها تابو نیست، ولی باید باشه. چون باعث میشه هر جامعه ای نابود بشه. دیده ایم که هرچقدر بیشتر دنبالش میرن تشنه تر میشن. این فیلمها هم هینت میدن. ببینید این رو از خودم نمیگم. حرف خیلی از تحلیلگران هست. توی مستند ظهور هم روی این موضوع خیلی مطلب ارائه شده. همچنین پیشنهاد میکنم بحثهای متفکران مسیحی معتقد آمریکا با متفکران سکولارشون رو بخونید. واقعاً جالبه. مدلی که مسیحی های معتقد آمریکا برای اداره حکومت درست میدونن یه چیزی مثل همین محدودیت هایی است که جمهوری اسلامی ایجاد می کند. (۲۴/آبان/۹۱ ۱۳:۴۹)A L I نوشته است:من نمیتونم بر اساس شنیده های یک نفری که نقدی بر این سریال نوشته در نت تصمیم بگیرم! خودم باید ببینم و تشخیص بدم! شنیدهاید که آسایش بزرگان چیست / برای خاطر بیچارگان نیاسودن به کاخ دهر که آسایش است بنیادش / مقیمگشتن و دامان خود نیالودن همی ز عادت و کردار زشت کمکردن / هماره بر صفت و خوی نیک افزودن رهی که گمرهیاش در پی است نسپردن / دری که فتنهاش اندر پی است نگشودن من قبلاً اهل فیلم هالیوودی بودم، اما دیدم با این چیزها بیچاره میشم، و برای آسایش خودم باید از این تفریحات حذر کنم. نمیشه که همیشه پذیرای این آلودگی ها باشم و انتظار داشته باشم خوشحالی سراغم بیاد. عاقلانه ترین کار برای گرفتار نشدن اینه که وقتی میدونی پشت یک در شیطان منتظر هست، اصلاً بازش نکنی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,256 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| این مطلب ناقص هست بجایش به inaghd.ir/Mother-2017 رجوع کنید. | Esmaeel | 0 | 1,068 |
۱۲/دی/۹۶ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| نقد و رمزگشایی فیلم 2017 Mother! (مادر!) | Esmaeel | 0 | 2,550 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,016 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural | Mitsonary | 198 | 99,568 |
۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: amirak |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,104 |