کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 48 رای - 4.27 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
۱۱:۱۸, ۲۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۱۱:۲۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #307

فریاد از این همه نافهمی

صدف در اعماق دریا چه می‌کند؟ سنگی ناسفته را پس از مدت‌ها به مرواریدی که سرمایه و زینت است برای آدمی‌تبدیل می‌کند. اما چرا؟ این چه آیتی ست؟ بیایید در این آیتِ الهی تفکر کنیم.

إِنَّ فِی خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَاخْتِلاَفِ اللَّیْلِ وَالنَّهَارِ لآیَاتٍ لِّأُوْلِی الألْبَابِ

سنگی که ذاتا سنگ است؛ توسط فعل و انفعالات پدیده ای به نام صدف تغییر ماهیت می‌دهد. سنگ، سفری به اعماق صدف می‌کند و منقلب می‌شود. سفر سنگ تهدیدی را به فرصت تبدیل می‌کند. درس گرفتن از این آیت الهی از عهده خردمندان بر می‌آید و آنان را بر این می‌دارد که تهدید را به فرصت تبدیل کنند.

[تصویر: ostad-abbasi.jpg]

نمی‌دانم در آن ملاقات خصوصی چه گذشته است. نمی‌دانم کدام از همه جا بی خبری، از این ملاقات خبردار شده و خائنانه به نشر اسرار پرداخته (حسابش با کرام الکاتبین) اما می‌دانم پدر علم استراتژیست ایران، خردمندانه همچون برادری دلسوز با برادر مسلمانش به گفتگوی ایدئولوژیک پرداخته.

اما در این بین امثال مسعود فراستی که به اعتراف خودش دچار سادیسم است و بعضی خبرگزاری‌ها، برای قد علم کردن و هم تراز جلوه دادن خودشان با استراتژیست بزرگ و هنرمند مطرح ایران مصاحبه‌هایی انجام داده اند و دست به اقداماتی بچگانه زده اند که این اقدامات به دور از هر گونه کلان نگری و همه جانبه نگری بوده و نهایتا پازل دشمن را کامل کرده اند. یکی نیست بگوید شما را چه به این حرف‌ها. شما باید از گشت ارشادها و پوپک و مش ماشاا…‌ها حمایت کنید. گفتمان فرهنگی – سیاسی را چه می‌فهمید!؟

بَینَ الْحَقِّ وَ الْباطِلِ أَرْبَعُ أَصابِعَ، ما رَأَیتَ بِعَینَیکَ فَهُوَ الْحَقُّ وَ قَدْ تَسْمَعُ بِأُذُنَیکَ باطِلاً کَثیرًا

من به انتظار شکنجه می‌نویسم

می‌گویند وبلاگ نویسی شکنجه شده است. نمی‌دانم چرا، اما به دنبال جواب سوال هستم.

می‌خواهم از مردی بگویم که هر روز بار‌ها و بار‌ها شکنجه می‌شود؛ اما باز می‌ایستد؛ بار‌ها و بار‌ها نامرادی می‌بیند؛ اما باز در نگاه من لبخند می‌زند و دست مرا هم می‌گیرد و می‌ایستد. سیاوش وار به آتش می‌اندازندش ولی روح اوهراییش، اصلا چرا سیاوش، ابراهیم وار، آتش گلگون می‌شود. یاد دارم که می‌گوید باید تهدید را به فرصت تبدیل کرد.

به یاد دارم که هُرم آتش به صورتم می‌زد و گیج و دستپاچه به محضرش می‌رفتم؛ او با لبخندی می‌گفت: دست شیطان دارد رو می‌شود؛ با انبیا و ائمه نیز ستیز می‌کردند.

اندکی صبر …

[تصویر: Abbasi.jpg]

وقتی برادران و خواهرانم از وضع اقتصاد به سطوح آمده اند؛ آرامشان می‌کند. وقتی برادران و خواهران سوریه ایم در سختی به سر می‌برند؛ شمشیر داموکلس می‌کشد و وقتی رهبرم در نماز جمعه اشک می‌ریزد؛ حکم موسی را برای خضر جاری می‌کند.

آری که مردان بزرگ را در زمان حیاتشان نمی‌شناسیم.

چه شب‌هایی که نور از پنجره اتاقش می‌تابد و در تفلسف غرق است که در آن آن حکمت را به او هبه می‌کنند. چه سجده‌های طولانی که سر به آستان بندگی می‌ساید و اشک به شوق عاشقی می‌ریزد.

و اما ابلهانی که در نطفه شان شک دارم؛ اوقاتش را مکدر می‌سازند. آن‌ها نمی‌دانند که اگر به پُستی، مقامی‌و کسوتی رسیده اند به واسطه او بوده. اگر تزی، آنتی تزی و سنتزی دارند بر سر بحث و درس او بوده. و در دادگاه عدل الهی چه جوابی دارند؟!! نامردمانی که قلب و گوششان مختوم است و بر چشمشان پرده ای ست؛ یارای فهم و ادراکش را ندازند.

استاد، رجز خوانی‌هایت، حماسه سرایی‌هایت، نظریه پردازی‌هایت، نگاه‌ها و خنده‌هایت، سلوک و منش ت حقیقتی ست بر گونه آنان که جای خود نیستند و کرسی‌هایی را اشغال کرده اند که هیزم جهنم فردایشان است.

وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ

منبع : dr-abbasi.ir
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، Reza2035 ، عبدالرحیم ، heaven ، faateme-313 ، ODYSSEY ، مجید املشی ، سرباز سید علی ، soshiant ، AMINI ، rastin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
RE: دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی - Havbb 110 - ۲۹/آبان/۹۱ ۱۱:۱۸
دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۰۲
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Havbb 110 - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۱۸
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۷/فروردین/۹۱, ۱۸:۰۸

[-]