|
و «سکینه» شد اسمی بی کلاس ...
|
|
۱۳:۲۹, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :عزاداری هاتون قبول . همه ی اینهایی که دوستان گفتن رو یه جا تصور کنین ، حالا به نکته ای که میخوام بگم توجه کنین : دقت کردین که چرا جوونا میخوان فحش بدن ، میگن عمه ات رو فلان !؟ چرا نمیگن خاله ؟؟؟ حالا خواهر و مادر رو به خاطر غیرت ازش چشم پوشی میکنیم . یا چرا به مادربزرگها فحش میدن ؟ جالبه که خیلی روی این دو نفر غیرت به خرج داده نمیشه !!! کسی جواب اینا رو میدونه ؟ اینها واقعا هدفداره . یه کم رو مسائل تفکر کنیم . در مورد اینکه بعضی افراد گذاشتن اسامی ائمه معصومین(علیه السلام) رو روی فرزندان خودشون ، اُمُلی و بی کلاسی میدونن ، بایستی بگم که متاسفانه ماها یه جاهایی خیلی زیاده روی کردیم . یعنی در مورد ائمه معصومین (علیه السلام) اینقدر بزرگنمایی کردیم که بعضی از افراد و غالب کسانیکه قدرت مالی دارن رو از دین زده کردیم . اینقدر اشتباهاتمون رو به اسم دین به خورد مردم دادیم که بالاخره یه جایی مردم پس زدن . این دین گریزی و فرهنگ تغییر اسمهای اسلامی طی 5ـ6 سال گذشته خیلی بیشتر شده . یه بنده خدایی که از قضا برادر شهید هم هست ، اسم بچه اش رو گرفته بود « شنتیا » ؛ بهش گفتم که چرا این اسم رو انتخاب کردی ؟ میگه چون یکی از القاب حضرت علی هستش . میگم خب چرا همون علی رو انتخاب نکردی ؟ میگه به نظرم این قشنگ تر بود !!! صد البته که نظر ایشون محترمه . اما ماها روی تعیین اسم فرزندانمون (البته هنوز مجردم) مسئولیم . یه اسمی انتخاب نکنیم که فردا روزی خود بچه بگه این چه اسمی رو من گذاشتین . متاسفانه توی کشور فقر فرهنگی بیداد میکنه . نه فقط از جانب افراد متوسط جامعه هااااا ! نه ! قشر غنی هم فقر فرهنگی دارن . یادمون باشه ، نه پول فهم و شعور میاره و نه تحصیلات . چون داشتیم (بلا نسبت تحصیلکرده های تالار) دکتری که به اندازه ی سر سوزنی فهم و شعور نداشته باشه . از اون طرف داریم کسانیکه طرف سواد خوندن و نوشتن نداره ، ولی یه پا استاد ادب هستش برا خودش ! و البته برعکس هر دو مورد ! فقر فرهنگی فقط فرهنگ نامگذاری فرزندان نیست . اینکه یکی توی خیابون عربده میکشه ؛ اینکه یکی آشغال از ماشینش می ریزه بیرون ؛ اینکه یکی حرمت این شبها رو نگه نمیداره و صدای آهنگ بلندگوی ماشینش رو زیاد میکنه ؛ اینکه یکی حرمت این شبها رو نگه نمیداره و توی خیابابون به ناموس مردم دست درازی میکنه ؛ اینکه یکی که توی آبدارخونه ی یه حسینیه یا مسجدی کار میکنه و تا کسی چایی میخواد میگه اینجا قهوه خونه نیست و . . . نشان از فقر فرهنگی داره . گفته ها بسیاره و مطمئنم که دوستان گوش شون از این حرفها پُره . اما دلم نیومد که اینا رو نگم . حلال کنین اگه بحث رو منحرف کردم . راستی ! یه پیشنهاد ! زیاد به اون کاربری که نام کاربریش بی شبهات به اسم اون ملعون نیست . توجه نکنین . این کاربر اصلا هدفش مشخص نیست . خودش نمیدونه با خودش چند چنده !!! یه وقت می بینی یکی میاد ، واقعا یه سری شبهات مطرح میکنه و دنبال جواب میگرده . اما این کاربر فقط با حکومت و انقلاب مشکل داره . پس سر خودتون رو درد نیارین . این کاربر به هیچ صراطی مستقیم نیست . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |