کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالی درباره اسراییل و فلسطین؟
۱۴:۴۹, ۱۰/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۱۴:۵۳ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۰۷)Mokele-mbembe نوشته است:  درود بیکران ,

هزار جور کار زشت و ظلم در جهان انجام می گیرد چرا چسبیده اید به اسراییل ( مثلا برمه و چچن و ترکستان چین
و ...) , مثلا سوریه مورد علاقه شما , کاری کرده که در زشت بودن پهلو به اسراییل می زند , یعنی اگر خبر ندارید
بدانیدکه در سوریه حدود دومیلیون کرد وجود دارد که دولت سوریه تقریبا همه آنها را از حق شهروندی محروم کرده
و حتی شناسنامه هم به آنها نمی دهد و به شدت آنها را مورد ظلم و ستم قرار می دهد ! چطور برای فلسطینیها
رگ گردنتان بیرون می زند ولی برای کردهای سوریه نه ! پس این قضیه فلسطین یک بازی سیاسی و دولتی است
و شما هم فریب خورده این بازی سیاسی !

به خداوندی خدا این کاری که سوریه کرده از نظر زشت بودن ( چه کیفیت چه کمیت ) هیچ فرقی با کار اسراییل ندارد
فقط فرق فلسطینی ها با کردهای سوریه در این است که پشت فلسطینی ها دلارهای نفتی اعراب و ایران است و
هزار جور تبلیغات و غوغا برای آنها راه می اندازند ولی کردهای سوریه , هیچ یاور و صدایی ندارند و کسی برایشان تبلیغات نمیکند.

تازه دولت اسرائیل به ساکنان کرانه باختری و نوارغزه پیشنهاد داده که تابعیت اسراییل را بپذیرند ولی
اکثرا نپذیرفتند اما بخشی هم پذیرفتند و همینک یک و نیم میلیون عرب مسلمان با شناسنامه اسرائیلی
وجود داردکه حتی در مجلس اسرائیل ( به نسبت جمعیتشان) حضور دارند ولی سوریه به زور همه کردها
را سلب شهروندی کرده و هیچ حق انتخابی برای آنها قائل نشده پس می بینم که ظلم و ستم سوریه
صددرجه شدیدتر است.

و من الله توفیق
در مورد چیزایی که نوشتید دوستان به اندازه ءکافی پاسخ شما رو دادند .....یادشبه خیر با یکی از فلسطینی ها توی فیسبوک در حال صحبت بودم و در اخر بهش گفتم که هر وقت خواستی به ایران بیایی من در خدمت هستم ...اون با یه حالتی از بغض به من گفت ...من اجازه ورود به کشور شما رو ندارم .....میدونید یعنی چی ....یعنی اینکه کشوری به نام فلسطین در سطح بین المللی و سازمان ملل هنوز وجود نداره ....کشوری که تا 70 سال قبل وجود داشته اما هیچ هویتی از این کشور و مردمش برای جامعه بین الملل قابل قبول نیست و چون خاک این کشور از اراضی اشغالیه و غصب شده هویت مردمش هم نابود شده و اصالتی دیگه وجود نداره .خیلی از این کارم شرمنده شدم و نتونستم دیگه چیزی بهش بگم .Sad...به من گفت که ای کاش من در ایران زندگی میکردم ...شما در بهترین کشور اسلام و با بهترین رهبر و بهترین مردم زندگی می کنید ......کردهای سوریه در کشور سوریه زندگی می کنند و اگر دائیه جدایی طلبی اونها در سوریه و عراق و ایران و ترکیه کنار گذاشته بشه همه اونها از شهروندان عادی این کشورها هستند ...حتی اگر در متمدن ترین کشور های دنیا هم قومیتی ادعای جدایی طلبی داشته باشند باز هم چیزی جز سرکوب شدن و حفظ تمامیت ارضی اون کشور برای حاکمان اون کشورها مهم نخواهد بود ....در کشور های عربی هم چنین امری مبرای از سایر کشورها نیست ...یه نگاهی به پاسپورتت بندازی نوشته به همه جا می تونی بری به جز سرزمینهای اشغالی ....ما ناراحتی مان از اینه که چندین میلیون انسان که تاریخی کهن داشته اند در حال از بین رفتن هویت خودشون هستند و امریکا و غرب از این موضوع حمایت می کنند ...اما مسئله ای که در مورد کردهای این منطقه وجود داره توسط همون کشور ها حمایت نمیشه ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، سید ابراهیم ، Reza71 ، دل خسته ، A L I ، KABOOTAREHARAM
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سوالی درباره اسراییل و فلسطین؟ - vahrakan - ۱۰/آذر/۹۱ ۱۴:۴۹

پرش در بین بخشها:

بالا