|
دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
|
|
۱۰:۴۶, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #328
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۱ ۹:۱۹)masoudmoslemi نوشته است: آقای مجید خان املشی سلام . من چند روز قبل یه درخواستی از شما کردم بابت جلسه 357 ، شما هم فقط یه تشکر کردید و دیگه ازتون خبری نشد! لطفا" مشخص کنید که من چیکار باید بکنم؟ اگر شما اون فایلها رو اصلاح نکنید به معنی اینه که باید 250 مگابایتی رو که دانلود کردم بریزم دور! پس لطفا" یه رسیدگی اساسی بفرمائید تا ما هم بدونیم چیکاره ایم. با تشکر سلام به شما کاملا حق با شماست بنده بابت این قضیه از شما عذرخواهی می کنم. راستش به دلایل نامعلومی سخرانی های دکتر عباسی به تدریج از همه ی سرورهای آپلود در حال حذف شدن هستن! قبلا در مدیافایر، الان هم در دیگر آپلودسنترها. در مورد سخنرانی جلسه ی 357 هم به همین صورت. بعد از این اتفاق دوستان برای جبران آن لینک مستقیم آن را ارائه داده اند و شما می توانید از ارسال شماره ی 305 یا در اینجا بصورت لینک مستقیم انرا دانلود نمایید. دلیل تاخیر بنده در عدم پاسخگویی، عدم دسترسی به اینترنت پر سرعت بود که به سختی حتی می تونستم وارد تالار بشم. باز هم شرمنده. یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های دکتر سعید جلیلی | soheyl68 | 47 | 20,143 |
۲۰/آبان/۹۵ ۰:۴۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های دکتر حسن عباسی | sinasafaee | 67 | 37,911 |
۲/آذر/۹۴ ۱۸:۳۲ آخرین ارسال: amrtat71 |
|
| جنگ نرم در فضای رسانه ای-سخنرانی دکتر وحید یامین پور | مجید املشی | 0 | 2,275 |
۸/اسفند/۹۱ ۷:۱۱ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دکتر عباسی :کارتون یوگی، توهین به مقام انبیاست | شاهین نقوی | 26 | 21,670 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۳:۲۰ آخرین ارسال: minoo |
|