کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما وجود همچین تاپیکی مفید است؟
بله خیلی زیاد
نه چندان تأثیری ندارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاید برای شما هم اتفاق بیافتد(کلید اسرار تالار گفتگوی بیداری اندیشه)&#
۱۶:۳۶, ۲۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امیدوارم به خاطر نقل این خاطرات دوستان از من اشکال نگیرن:
دوستان پارسال که ایام عید مشرف شده بودیم سفر عتبات(الحق که نقطه ی عطفی بود در زندگی ام)اتفاقات جالبی برای من افتاد که براتون تعریف می کنم:
روز آخر سفر ما در نجف بود و رفته بودیم مسجد سهله، وقتی از نماز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فارق شدم صدای روضه ی بسیار سوزناک حضرت عباس(علیه السلام) از مداح یک هیئت اصفهانی به گوشم رسید که واقعا اشک سنگ رو هم در می آورد.
وقتی که تموم شد از اون مداح تشکر کردم و اسمشون و برنامهاشون رو پرسیدم و دیدم که مثل ما فردا عازم ابتدا کاظمین و بعد هم کربلا هستند،اینها همه گذشت تا اینکه روز دومی که کربلا بودیم قبل از نماز ظهر به همراه دوستم کنارشون رفتیم برای ما چند تا خاطره تعریف کردند:
برای ما گفت که هر ماه مشرف میشه کربلا،تعریف کرد یکبار که برگشتم خیلی تو خودم بودم،یک چند روزی که گذشت خانومم گفت ببین از وقتی از کربلا برگشتی خیلی دمقی و اصلا حواست به ما نیست اول فکر کردم که قصد اردواج داری ولی موبایلتم چک کردم دیدم که نه اینطور نیست تو رو خدا بهم بگو که چه اتفاقی برات افتاده،گفت:هنوز حرفهای خانومم تموم نشده زدم زیر گریه و گفتم ببین دیگه نمی تونم دوری اربابم رو تحمل کنم هرچی که تا الان داشتم رو به اسمت می کنم و بچه ها هم به تو می دم فقط بذار برم کربلا و دیگه بر نگردم،خانومم هم که همراه من گریه می کرد من رو همراهی کرد و از اون موقع هر ماه میام کربلا.

می گفت چند سال پیش که حرم رو باز سازی می کردند وقتی به ورودی باب القبله رسیدند به قبر عالم بزرگواری که سالها قبل کربلا ساکن بوده می رسن(متاسفانه اسم اون عالم یادم نیست) در اسلام عرف بر این هست که میت رو به سمت قبله می خوابونن،ولی در کمال تعجب می بینن که قبر گشاد شده و اون عالم بزرگوار خودش رو به سمت حرم اباعبدالله حسین(علیه السلام) چرخونده(دیگه اشک در چشم های ما جمع شده بود) بیشتر پیگری می کنن می بینن تمامی کسایی که اونجا دفن هستن همشون به سمت حرم ارباب چرخیدن.

[تصویر: 113906510820134899154183253185616425126-1.jpg]
این شعر فوق العاده رو یکی از اعضای تالار به نام iran67 در یک پستی قرار داده بودند که اینجا هم میذارم:

اصلاًحسین جنس غمش فرق می کند***این راه عشق پیچ وخمش فرق می کند

اینجاگدا همیشه طلبکار می شود***اینجا که آمدی کرمش فرق می کند

شاعر شدم برای سرودن برایشان*این خانواده، محتشمش فرق می کند

"صد مرده زنده می شود از ذکر یا حسین"*عیسای خانواده دمش فرق می کند

از نوع ویژگی دعا زیر قبه اش***معلوم می شود حرمش فرق می کند

تنها نه اینکه جنس غمش جنس ماتمش*حتی سیاهی علمش فرق می کند

با پای نیزه روی زمین راه میرود***خورشید کاروان قدمش فرق می کند

من از حسینُ منی پیغمبر خدا***فهمیده ام حسین "همه اش" فرق می کند

شعر از علی زمانیان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، mohamad ، علی 110 ، m.shirazi80 ، Hadith ، مسافر ، elhamA ، MohammadMeraj ، rastin ، hesam110 ، MESSENGER ، aliakbar ، 7parsa4 ، user313 ، yamin ، مجنون الحسین ، libera ، am_po ، oO DaViD Oo ، محیصا ، F_R ، ترنم ، meshkat ، حسام+ ، چشم انتظار ، nafas ، فرید ، انتخاب ، ساجد ، 872325 ، آرین (الهه.ع) ، ali.khm ، shafagh_mah ، black ، Patriot ، saloomeh ، ZaHrA110M ، taleb ، Farzaneh ، بیداری12 ، tazevared ، منادی حق ، وحید110 ، عماره ، یاســین ، Islam ، N2376DIR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شاید برای شما هم اتفاق بیافتد(کلید اسرار تالار گفتگوی بیداری اندیشه)!!!!!! - Seyed Mohsen - ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۶:۳۶
داستان مردن من - وحید110 - ۲۳/تیر/۹۰, ۱۹:۵۱
1 - yektasepas - ۴/اردیبهشت/۹۰, ۱۳:۱۰
تاثیر زیارت(یک تجربه شخصی) - revenger - ۲۵/اسفند/۹۰, ۲۱:۵۶
تجربه امدادهای غیبی - mohsen-321 - ۲۵/اردیبهشت/۹۱, ۱۷:۵۴

[-]