|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
|
|
۱۹:۲۲, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۸۹ ۲۳:۱۰)hoseyni نوشته است: اول سلام بازم متشکرم . اگر دقت کنید من هیچ کجا نگفتم از چیزی مطمئنم و فقط طرح سوال بوده و حتی اولش هم گفتم با دیدن این مستند خوشحال شدم . در خود این مستند اگر ببینید میگه یهود همیشه در صف اول اکثر انقلاب ها بوده و حتی انقلاباتی که مردم فکر میکردند به نفع خودشونه . مطمئنا ما از تاریخ یک درس رو باید بگیریم که یهودیها هیچ وقت حرفهای خودشونو از زبون خودشون نگفتن که حتی این مستند هم تاییدش میکنه و حتی میگه یهود در همه جا نفوذ کرده و جایی حتی گاندی رو متمایل به صهیونیست میدونه و از مایکل جکسون به عنوان یک هنرمند مردمی نام میبره که اسمشو غرب خراب کرده. من نمیگم خدایی نکرده سازندها حتما صهیونیستن . امام خمینی گفت بعضی ناخواسته در مسیر آمریکا هستن و من حتی اصراری به این موضوع هم ندارم فقط میگم با دید باز قبول کنیم و این که میگین این مستند افراد زیادی رو برگردونده بله و یادتون باشه در اوایل اسلام عمر خیلی ها رو به اسلام گرایش داد . ولی باز قصد من مقایسه نیست . سلام دوست عزیز.تنها هدف شیطان اینه که روی حرفی بیاسته که وقتی از درگاه خدا رانده شد به خدا گفت.اونم اینه که تا قیامت انسانهارو به فساد،تباهی و...بکشونه تا خدارو فراموش کنم حالا که موضوع شناسونده شدن شیطان به انسانها ذکر شده سیاست شیطان هست،چون واقعا زیرکو باهوشه،البته بگم این نظر شخصی منه حتما هم قرار نیست درست باشه. من خودم یک انسان کاملا خطاکارم،گناهکارم ولی نمیخوام اینجوری بمونم،نمیدونم چطوری شروع کنم ازکجا وچیکار کنم...:s ![]() هزاران سوال بیجواب دارم،نمیدونم....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,063 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| دروغی بزرگ در فیلم ظهور | ninjutsu | 192 | 100,130 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: 028 |
|
| نظرسنجی سراسری درباره مستند ظهور | zamanidotreza | 2 | 2,581 |
۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۶ آخرین ارسال: zamanidotreza |
|
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,089 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|

هزاران سوال بیجواب دارم،نمیدونم....