کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
۱:۱۳, ۹/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۸۹ ۱:۱۵ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۸/آذر/۸۹ ۲۱:۱۱)parisan نوشته است:  من چندتا نقد به سریال دارم..خوشحال میشم کسی جوابم رو بده..
1)چرا در آخر فیلم مثلا تمثالی از امام زمان نشون داده میشه طوری که برداشت مخاطب اینه که اون آقای موسفید و پیر امام زمانه؟؟
2)چرا فقط از منابع سنی در این فیلم استفاده شده؟؟آیا دلیلش اینه که تهیه کنندگان فیلم خودشان سنی هستند؟؟
3)چرا اسم حضرت علی (علیه السلام)رو بعد از عمر و ابوبکر آورده..من نتونستم این بی احترامی رو تحمل کنم..
اگر کسی میتونه حتما جواب من رو بده..با تشکر..

سلام دوست عزیزم
اون چیزی که به ذهن می رسه در جواب اینه

1) فکر می کنم که فیلمسازان این مستند تحت تاثیر فیلم ارباب حلقه ها بودن و اون رو یک فیلم به نفع حقیقت می دونستن و امر بر اونها مشتبه شده بوده که هالیوود که زیر نظر لابی صهیونیستی هست بیاد و امام زمان ما رو به تصویر بکشه ( یا با خوش بینی بیشتر حضرت مسیح رو )
من به شما توصیه می کنم که این تاپیک رو ارباب حلقه ها فیلمی ماسونی یا ضد ماسونی است ؟ مطالعه بفرمایید مخصوصا نوشته های دوست عزیزم asier رو

2) از نظر من سازنده های فیلم شیعه هستند و دلیل اینکه از روایات اهل سنت استفاده شده شاید به خاطر این باشه که دیگه هیچ حرفی برای گفتن باقی نمونه مطمئنا اگر می خواستن می تونستن روایات زیادی از شیعه نقل کنن ولی آیا غیر شیعه قبول می کردن ؟

3) کسی که دنبال تحقیق در دین اسلام بره و به صورت دقیق بررسی کنه متوجه میشه که حق با چه کسی هست ، شاید فقط می خواسته که استارتی رو بزنه بدون برانگیختن تعصبات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، Amir ، فرهاد ، monji ، سیماباروتیان ، rastin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - amour - ۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۸:۳۸
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - sual.cevab - ۱۱/اردیبهشت/۹۰, ۲۲:۱۰
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - ahmadlasem - ۱۴/اردیبهشت/۹۰, ۱۰:۳۹
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - tahereh - ۲۹/اردیبهشت/۹۰, ۱۷:۱۹
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - یوناس - ۲۹/اردیبهشت/۹۰, ۱۷:۳۵
RE: سوالاتی در مورد مستند ظهور - oO DaViD Oo - ۹/آذر/۸۹ ۱:۱۳
تعیین زمان ظهور - pajoheshgar - ۱۴/خرداد/۹۰, ۵:۰۴