|
به بهانه سالگرد شهید سردار سرلشکر حسن باقری
|
|
۲۱:۱۱, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دوستان در بخش فراخوان کتاب های برتر این پست را مربوط به کتابهای دفاع مقدس گذاشتم:
- کتاب دا خاطرات سیده زهرا حسینی به اهتمام سیده زهرا حسینی ناشر:انتشارات سوره مهر موضوع اصلی : گزارشی بی نظیر از دفاع دا، در گویش محلی به معنی مادر است و زهرا حسینی با انتخاب این عنوان خواسته رنج، اندوه، تلاش و مقاومت مادران ایرانی را یادآور شود. سیده زهرا حسینی یک کرد ایرانی است که پدر و مادرش پیش از ولادت او در عراق زندگی میکردند و او در سال ١٣٤٢ در آنجا به دنیا آمد. در کودکی همراه خانوادهاش به ایران بازگشت و پدرش در خرمشهر ساکن شد و پس از مدتها سرگردانی به عنوان رفتگر به استخدام شهرداری درآمد. با آغاز جنگ، زهرا حسینی که در آن هنگام دختری هفده ساله بود، خود را در وسط ماجرا یافت. همین که اعلام کردند جسد شهدا در گورستان روی زمین مانده است، به یاری غسالان شتافت و با شهامت و مقاومت روحی کمنظیری در کار غسل و کفن و دفن شرکت کرد... انسان از خواندن این کتاب و اندیشیدن به کسانی که گزارش کارهایشان در آن آمده است ـ انسانهای معمولی، کمسواد یا بیسواد، دارا یا ندار اما بیادعا، باایمان و پاکباز ـ به راز ماندگاری ایران اسلامی پی میبرد. بسیار ساده و روان نوشته شده و پیشنهاد میکنم حتما بخوانید . مقام معظم رهبری هم از این کتاب تمجید کرده اند و همچنین دستورترجمه كتاب «دا» به 5 زبان دنیا را دادند ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - کتاب خاک های نرم کوشک موضوع اصلی : زندگی نامه شهید برونسی. چند روز قبل از عملیات بدر،بارها شهید برونسی، به مناسبت های مختلف از شهادتش در عملیات قریب الوقوع بدر خبر می دهد.گاهی آن قدر مطمئن حرف می زند که می گوید: اگر من در عملیات بدر شهید نشدم، در مسلمانی ام شک کنید! و از آن بالاتر این که به بعضی ها، از تاریخ و محل شهادتش خبر می دهد که چند روز بعد همان طور هم می شود الان چند سالی است که کتاب هایی درباره سرداران و فرماندهان باب شده و می نویسند، بنده هم مشتری این کتاب ها هستم و می خوانم، بعضی از این هارا من خودم از نزدیک می شناختم، آنچه درباره شان نوشته شده ، روایت هایی صادقانه و تکان دهنده است - این هم حالا آدم می تواند کم وبیش تشخیص بدهد که کدام مبالغه آمیز است و کدام صادقانه است- آدم می بیند برخی از این شخصیت های برجستهُ حتی در لباس یک کارگر به میدان جنگ آمده اندُ این اوستا عبدالحسین برونسیُ قبل از انقلاب یک بنا بود و با بنده هم مرتبط بود ُ شرح حالش را نوشته اندُ من توصیه می کنم و واقعا دوست میدارم شماها بخوانیدُ اسم این کتاب خاک های نرم کوشک استُ قشنگ هم نوشته شده است... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| روایت سردار باقرزاده از حقایق تفحص ۱۷۵ شهید غواص | مرتضی اقبالی | 0 | 1,401 |
۱۸/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۶ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| اولین سالگرد شهید محمدحسن(رسول) خلیـلی | Nmm | 6 | 2,924 |
۲۶/آبان/۹۳ ۱۹:۴۹ آخرین ارسال: Nmm |
|
| 12 شهریور سالگرد شهید رئیس علی دلواری | عبدالرحمن | 2 | 2,223 |
۱۷/شهریور/۹۳ ۱۵:۲۱ آخرین ارسال: ghoran |
|
| سردار سلیمانی از کدام شهید حزبالله سخن گفت؟ | عبدالرحمن | 2 | 2,202 |
۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| سردار راز 21 شهید سیدعلی دوامی | ali0077 | 2 | 3,180 |
۷/مرداد/۹۲ ۲۰:۲۹ آخرین ارسال: شیدا |
|
| سردار بدر ، شهید مهدی باکری | N.Mahdavian | 4 | 3,116 |
۲۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۱۰ آخرین ارسال: ema1392 |
|

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)