|
سوال ِ بزرگ !!
|
|
۱۳:۱۶, ۱۳/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۰ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۱ ۲۰:۳۸)فرهاد55 نوشته است: سلام آقای آشفته سلام فرهاد عزيز بله ميدونم. براي همين هم اين سوال رو مطرح كردم. چون كسي كه در الهي بودن قران شك داره بايد در ادعاي پيامبري محمد هم شك كنه و يني اسلامش رفت رو هوا!! البته منظورم اين نيست كه ملحد شده و مرتد و ديگر جفنگيات!! نه منظورم اينه كه اول مشخص شه كه از چه نقطه اي دچار شك شدن. اين طوري بهتر ميشه به نتيجه رسيد. من كماكان منتظر جواب جناب blue.blood هستم. به هرحال ايشون سوال رو مطرح كردن ديگه!!! اما بعد قدم به قدم همه چي رو اثبات ميكنيم هم اسلام رو هم نبوت رو هم امامت رو هم قران رو و همه چي رو فقط رجعت رو كه تبديل شده به يك خرافه نميشه هيچ جور اثبات كرد! حداقل من نتونستم. (۱۳/بهمن/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: سلام سلام دوست من حرف شما كاملا درسته. هركسي اندازه فهمش، قران رو ميفهمه نه اينكه براي درك و فهم قران بايد اندازه قران يود!! ميبينيد تفاوت چقدره؟ برداشت من از جمله آقا وحيد اينه كه اگه اندازه قران نشدي نميتوني قران رو بفهمي!! نه اين كه كامل نفهمي، نه، اصلا درك نميكني! و اين اشتباهه. چرا كه اساسا انسان براي كامل شدن، بايد با قران و اهل بيت انس بگيره نه اينكه بعد از كامل شدن بتونه قران رو بفهمه! اميدوارم مطلب رو رسونده باشم. ![]() (۱۲/بهمن/۹۱ ۲۱:۰۶)masoudmoosavy نوشته است: دوستان اینجور بحث کردن مال کسانی هست که چیزی از اسلام نمیدونن دوست من سلام حرفت رو قبول دارم. اين جور بحث كردن مال كساني هست كه چيزي از اسلام نميدونن و خب ما هم دقيقا جزء همين كسانيم!! شما رو نميدونم. اما من تا مدتها از اسلام هيچي نميدونستم. و اگه كسي ازم سوال ميپرسيد هيچ جوابي نداشتم كه بهش بدم تازه اين بماند، خودم هم شك ميكردم و اسلامم ميرفت رو هوا و نمي اومد زمين!!!! ![]() اما اين حرفت رو كه ما چون در جامعه اسلامي زندگي ميكنيم خيلي جلوتر هستيم، قبول ندارم! به دو دليل جمله ات درست نيست! يك - اگه اسم جمهوري ما اسلاميه دليل نميشه كه جامعه مون اسلامي باشه!! يه نگاهي به دور و بر تون بندازين! جامعه ما كجاش اسلاميه دقيقا؟؟ محرم و صفرمون يا قريان و غديرمون؟؟ دو- بر فرض كه جامعه اسلامي بود. چه فايده؟ تازه ميشه دين شناسنامه اي! اون وقت اگه ما درباره درستي دينمون تحقيق نكنيم با اعراب جاهلي (كه چون جامعه شون بت پرست بود و اينها هم)، چه فرقي داريم؟؟؟ ياعلي/ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |