کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
۱۰:۴۲, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #40
آواتار
حسینی عزیز، من دو سال پیش از طریق شبهات دینی با مباحث دشمن شناسی آشنا شدم و به مدت یکسال اینقدر تحقیق و مطالعه کردم که حالم بد شد. نهایت امر به اینجا رسیدم که ما یک دشمن بسیار قوی داریم که متاسفانه در همه زمینه ها نفوذ شدید کرده و داره کل بشریت رو نابود میکنه. از غرب شروع کرده و تقریبا کارش رو تموم کرده اومده سراغ شرق خصوصا ایران که میدونه محکمتر از بقیه جلوش مقاومت میکنه اونهم فقط به خاطر امام حسین علیه السلام و امام زمان علیه السلام هست وگرنه در عربستان بهتر و منظمتر نماز و قرآن می خونن.
خلاصه بعد از این همه تحقیق فهمیدم دشمن من و دشمن ما بسیار قوی هست. بله میدونم خدا با ماست و پیروزی از آن ضعفا است اما این پیروزی هزینه سنگینی داره که باید توسط ما و نسلهای بعد ما پرداخت بشه.
خوب که دشمن رو شناختم و فهمیدم از ابتدای بشریت چکار کرده و الان چکار میکنه و در آینده میخواد چه غلطی کنه از تخریب مسجدالاقصی و معبد سلیمان و به حکومت رسوندن دجال و به کار گرفتن نیروی شیطانی جن و انس، اون موقع حیران موندم که خوب من الان باید چیکار کنم. این همون درماندگی اولیه بود که در موردش گفتم.
خوب یه وظیفه من اطلاع رسانی به کسانی بود که چون خودم در دو سال پیش در خواب بودند که مستند ظهور و بحث یهود و فراماسونری و کنترل ذهن از طریق فیلم و موسیقی کارهایی بود که انجام داده و میدیم و ان شاءالله چند تا کار دیگه رو که تموم کردیم، تقریبا بحث دشمن شناسی برای من تمومه. البته همین الان هم تمومه فقط میخوام چیزهایی که باعث تموم شدن شده به سایرین هم ارائه کنم.
اما میمونه این بحث مهم که خوب ما دشمن خودمون رو شناختیم. دشمن ما همون کسی هست که هم یک قرن برده داری سیاهپوستان و الان هم برده داری مدرن انجام داده و میده و هم اون کسی هست که با اجنه شیطانی هم متحد هست و از کمک اونها هم بهره میگیره.
خوب حالا ما چه کنیم؟؟؟؟
در تاپیکهای مختلف بعضا توسط دوستان اشاراتی شده، اینکه گفتم شاید بنده حقیر بتونم کمکی بکنم نه از بابت غرور بود. اما اینکه فکر میکنم راه درست رو پیدا کردم. البته هنوز این راه رو نرفتم چون خیلی سخته اما میدونم راه همینه. اینکه کسی با من موافق باشه یا نه به خودش مربوطه اما من از انتخاب خودم تقریبا مطمئنم.
راه همون راه کسانی هست که خدا رو به معنای واقعی شناختند و خودشون رو اصلاح کردند که امام خمینی فرمودند شما خودتان را اصلاح کنید، جامعه اصلاح میشود. راه راه عرفای بزرگ اسلام یعنی سید علی قاضی، علامه طباطبایی، علامه جعفری، آیت الله بهجت و ... اینها است. حتما مطالعه نصایح این بزرگواران رو توصیه می کنم.

در آخر جواب سوال رو در قالب پرسش و پاسخ یک جوان و علامه طباطبایی عرض میکنم:

نامه جوان به علامه:

محضر مبارک نخبه الفلاسفه آیه الله العظمی جناب آقای طباطبائی ادام الله عمرکم ماشاءالله
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
کوتاه سخن آنکه جوانی هستم 22 ساله، ...چنین تشخیص می دهم که تنها ممکن است شما باشید که به این سؤال من پاسخ دهید. (این همون تشخیص منه) در محیط و شرایطی که زندگی می کنم، هوای نفس و آمال و آرزوها بر من تسلط فراوانی دارند و مرا اسیر خود ساخته‌اند و سبب آن شده‌اند که مرا از حرکت به سوی الله، و حرکت در مسیر استعداد خود بازداشته و می‌دارند. درخواستی که از شما دارم، برای من بفرمایید بدانم به چه اعمالی دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم و این طلسم شوم را که همگان گرفتار آنند بشکنم و سعادت بر من حکومت کند؟
یادآور می شوم نصیحت نمی خواهم و اِلّا دیگران ادعای نصحیت فراوان دارند.دستورات عملی برای پیروزی لازم دارم. همان گونه که شما در تحصیلات خود در نجف پیش استاد فلسفه داشتید، همان شخصی که تسلط به فلسفه اشراق داشت. (مسموع است).
باز هم خاطرنشان می سازم که نویسنده با خود فکر می کند که شفاهاً موفق به پاسخ این سؤال نمی شود. وانگهی شرم دارم که بیهوده وقت گرانمایه شما را بگیرم. لذا تقاضا دارم پدرانه چنانچه صلاح می دانید و بر این موضوع میتوانید اصالتی قائل شوید مرا کمک کنید. در صورت منفی بودن، به فکر ناقص من لبخند نزنید و مخفیانه نامه را پاره کنید و مرا نیز به حال خود واگذارید. متشکرم.
امضا 1355/10/23

جواب علامه طباطبایی به نامه جوان:

السلام علیکم
برای موفق شدن و رسیدن به منظوری که در پشت ورقه مرقوم داشته اید لازم است همتی برآورده، توبه ای نموده، به مراقبه و محاسبه پردازید. به این نحو که هر روز که طرف صبح از خواب بیدار می شوید قصد جدی کنید که در هر عملی که پیش آید، رضای خدا - عز اسمه - را مراعات خواهم کرد. آن وقت در سر هر کاری که می خواهید انجام دهید، نفع آخرت را منظور خواهید داشت، به طوری که اگر نفع اخروی نداشته باشد انجام نخواهید داد، هر چه باشد. همین حال را تا شب، وقت خواب ادامه خواهید داد و وقت خواب، چهار پنج دقیقه ای در کارهایی که روز انجام داده اید فکر کرده، یکی یکی از نظر خواهید گذرانید. هر کدام مطابق رضای خدا انجام یافته شکری بکنید و هر کدام تخلف شده استغفاری بکنید. این رویّه را هر روز ادامه دهید. این روش اگر چه در بادی حال سخت و در ذائقه نفس تلخ می باشد ولی کلید نجات و رستگاری است و هر شب پیش از خواب اگر توانستید سور مسبحات یعنی سوره حدید و حشر و صف و جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید و پس از بیست روز از حال اشتغال، حالات خود را برای بنده در نامه بنویسید. ان شاء الله موفق خواهید بود. والسلام علیکم.

محمد حسین طباطبایی

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، فرهاد ، Amir ، احیاء ، oO DaViD Oo ، ANTi666 ، جوینده حق ، aa66 ، زاهده ، nemesis ، islamnab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۱۲/آذر/۸۹ ۱۰:۴۲
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - amour - ۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۸:۳۸
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - sual.cevab - ۱۱/اردیبهشت/۹۰, ۲۲:۱۰
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - ahmadlasem - ۱۴/اردیبهشت/۹۰, ۱۰:۳۹
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - tahereh - ۲۹/اردیبهشت/۹۰, ۱۷:۱۹
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - یوناس - ۲۹/اردیبهشت/۹۰, ۱۷:۳۵
تعیین زمان ظهور - pajoheshgar - ۱۴/خرداد/۹۰, ۵:۰۴