کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
۷:۳۳, ۱۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۸:۲۷ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۸/تیر/۹۲ ۱:۰۳)Imam12 نوشته است:  میدونی مشکل شما تو نقد فیلم چیه؟ شما تو ذهنتون یه الگوریتم ساختین که طبق اون الگوریتم زندان نماد جهنمه

سلام،

والا تا جاییکه من یادم میاد، گفته شد که توی این فیلم زندان نماد دنیای مادی ــه !!!

دنیای فیلم رستگاری از شاوشنک با دنیای سریال فرار از زندان قطعاً فرق میکنه !!!

یکی از اولین قدم ها برای تحلیل درست ، شناخت دنیای فیلم ــه !!!

مثلا دنیای فیلم Hugo ، اون ایستگاه قطاره !!! کی، حتی از بین کسایی که خودشون تو تالار تحلیل میکنن فیلمای هالیوود رو باور میکنه که هیگو کابری (Hugo Cabrey) نماد لوسیفر باشه ؟!؟ Huh

نقل قول:و کسی که تو زندانه نماد شیطان

این خودش مهمه که پیدا کنیم تو فیلم کدوم کاراکتر اِلمان های شیطانی داره ... مثلا تو سریال فرار از زندان، مایکل ابلیس ــه ؟!؟ یا لینکلن ؟!؟ Huh

این خودش مهمه ...

چرا نگفتیم مثلا RED (کاراکتر مورگان فریمن) شیطان ــه ؟!؟ اگر طبق الگو پیش میریم !!! جناب عبدالرحمن گفتن که کاراکتر لوسیفر رو تو بعضی فیلما (مثل گرین مایل) سیاهپوست نشون میدن !!! پس باید میگفتیم که RED نماد لوسیفر بود !!! پس نشون میده که خیلی مسائل رو باید در نظر گرفت و در نظر گرفته شده !!!

حتی کاراکتر خدا رو هم بعضی وقتا سیاهپوست نشون میدن (مثل فیلم Bruce Almighty و Evan Almighty). این کار برای برجسته کردن و تقاوت قائل شدن بین اون کاراکتر ــه !!!

شما مثلا فیلم اخیر ترنتینو رو ببینید : بازم شیطان تو این فیلم یه سیاهپوست ــه (=Django) و فیلمای دیگه !

تفاوت دیدگاه ما تو این نیست که ما از یه الگو پیروی میکنیم. تفاوت نگاه ما به فیلمای هالیوود توی تفاوت نگاه ما به ساختار هالیوود ــه !

شما فرمودین که هالیوود مثل یه سازمانی (یا همچین چیزی) هست که توش چنتا دزد هم وجود داره و این باعث نمیشه که بگیم که همۀ سازمان دزدن !!!

ما میگیم که هالیوود مثل یه تیم فوتبال ــه و یه مربی داره و یه منیجر داره و به قولی سلسله مراتب داره !!! این کارگردانا و این فیلمنامه نویسا و حتی کمپانی هایی هم که می بینید ، بازیکنای این تیم فوتبال هستن. اگر یه بازیکن بد بازیکن ــه = تعویض !!! اگر یه بازیکن گل به خودی بزنه = تعویض قطعی (در رابطه با تحلیل رنگوی شما) !!! بعضی وقتا پستای بازیکنا عوض میشه و الی آخر !

ضعف ما تو اینه که فک میکنیم تو هالیوود هم مثل ایران فیلم سازی میشه !!! نمیدونیم که مثلا کمپانی وارنرز میره سراغ چنتا کارگردان تا براش دربارۀ مثلا حضرت نوح یا حضرت موسی فیلم بسازن !!!
فک میکنیم مثل ایران ، فیلمنامه نویس میره دَم در خونۀ تهیه کننده میگه اینو بخون ببین چه جوریاس !!! بعد اونم میره دَم در خونۀ کارگردان میگه بیا باهم این فیلم رو بسازیم !!! Confused

با توجه به این تفاوت دیدگاه، شما استدلال می کنید که اگر فیلم رستگاری از شاوشنک مشکل داره ، باید مسیر سبز هم مشکل داشته باشه ! به دلیل اینکه کارگردانا و فیلمنامه نویسا و حتی نویسندۀ رمان هاشون هم یکی بوده !!!

به نظر بنده حتی اگه مسیر سبز هم مشکلی نداشت (که داره) تحلیلای دوستان دربارۀ رستگاری رو نقض نمیکرد !

بنده یه مقدار از تشابهات فیلمای هالیوود رو سعی کردم تو اون تاپیک (مواد لازم ...) بگم . هرچند وقت نشده هنوز تحلیل 3گانۀ بتمن و شباهتش رو با انیمیشن مگامایند بذارم ! ولی اگه دنبال حقیقت هستین خودتون برین 2باره این فیلما رو گیر بیارین و با دقت ببینین، احتمالا متوجه حرفای بنده میشین.

نقل قول:در واقع شما بدون اینکه به دیالوگ ها و نمادهای فیلم توجه کنین فقط میگید شیطانیه

اتفاقا به دیالوگ ها و نمادهای فیلم توجه شده که گفته میشه ، مثلا زندان تو این فیلم نماد دنیا هستش ! و نمادهای دیگه !

تو خود فیلم اشاره میشه (RED اشاره میکنه) که وقتی اون زندانیا (اَندی و همۀ زندانیا که تازه میان به زندان) اولین بار لخت اومدن به سلولاشون یاد تولد نوزاد میندازش !!!

اینم تو ذهنتون داشته باشین همیشه :

مظلوم نمایی و تبرئه سازی ابلیس از بخشای جدایی ناپذیر و اساسی فیلمای هالیوود ـه !!!

نقل قول:فرانک درابونت از سال 1994 که رستگاری از شاوشنک رو ساخت تا به حال فقط 3 تا فیلم ساخته. رستگاری از شاوشنک مسیر سبز و مه(که اونم تو تالار نقد کردیم) و جالبه که هر سه فیلم بر اساس رمانهای استفن کینگ ساخته شده

ضمن اینکه باید عرض کنم خدمتتون که این فرد (دارابونت) خالق سریال آخرالزمانی واکینگ دِد (The Walking Dead) هم هستش ! و وقتی از آخرالزمان از دیدگاه هالیوود حرف میزنیم، قطعا منظورمون آخرالزمانی هست که به نفع شیطان تموم میشه !!!

http://www.imdb.com/title/tt1520211/?ref_=sr_1

هرچند بنده این سریال رو خودم ندیدم ولی قصد دیدنش رو دارم !!! بنده به تحلیلای سایتای دیگه استناد کردم و این مطلب (آخرالزمانی بودن سریال) رو اشاره کردم ! Smile

نقل قول:ببین فک میکنم نقد شما بود تو سایت انتی خوندمش و واقعا دلم سوخت که دیگه بدبینی تا چه حد در مورد این فیلم زیبا که هرکسی با دیدنش منقلب میشه

از شما انتظار نداشتم این حرف رو بزنید ! ببینید: دجال چیکار میکنه ؟!؟ Huh

کاری میکنه که یه عده میپرستنش ، منقلب شدن که هیچی ، میپرستنش !!! اشتباه برداشت نکنید؛ اصلا نمیخوام بگم ، هالیوود دجال ــه یا فراماسونری دجال ــه (من خودم به شخص بودن دجال معتقدم) !

میخوام بگم اینکه یه فیلم یه سری افراد رو منقلب کرده یا یه سری افراد ازش تأثیر مثبت گرفتن همونطور که دوستان به درستی قبلتر اشاره کردن، چیزی رو نشون نمیده (حداقل در مورد فیلمای هالیوود میتونیم این ظن رو داشته باشیم) !

و میخوام به شما بگم ، آیا نمیخواین شروع کنید به این فکر کنید که شما یه مقدار به خوش بینی رو آوردین (اول فیلم رنگو حالا هم رستگاری) !!! دارم از خودم سوال میکنم فیلم بعدی چه فیلمی میتونه باشه !؟!

چون شما تو تاپیک ارباب حلقه طرفی بودین که میگفتین اون فیلم نمادای شیطانی داره براتون میگم ! کسایی که میومدن از اون فیلم دفاع میکردن چه جور حرفایی رو میزدن ؟!؟ یادتون ــه ؟!؟

جنس حرفاشون مثل جنس حرفایی که شما الان میزنید نبود ؟!؟ نمیگفتن تو این فیلم از نمیدونم فلان خصوصیت خوب اخلاقی حرف زده شده و نمیدونم پیتر جکسون فلان کار رو کرده و ...

میخوام این سوال رو مطرح کنم :

آیا ما حتما باید توی یه فیلم گونیا و پرگار و تک چشم و هرم ببینیم تا باور کنیم که اون فیلم ماسونی ــه ؟!؟

البته تحلیل رنگوی شما نشون داد که شما از این هم گذشتین (چون تو اون فیلم هم شهر لاس وگاس رو نشون داد با تمام نمادهای ماسونیش ولی شما بازم اعتقاد دارین که ضد ماسونیه !

البته بنده تو تحلیل به آخرین چیزی که توجه میکنم همین نماداس، سوء تفاهم نشه !

ولی به نظرم شما یه مقدار به هالیوود و فیلماش خوش بین شدین نه اینکه ما بدبین باشیم !!!

نقل قول:در خصوص فیلم مسیر سبز هم فعلا همینقدر میگم که جان کافی در واقع همون عیسی مسیح هست

توی فیلم ارباب حلقه ها هم کاراکتر گندالف سفید توی فیلم دوم بطور واضح براش یکی از دیالوگای حضرت مسیح انتخاب شده بود !!! پس چرا شما میگفتین گندالف لوسیفر یا ابلیس ــه !؟!؟! Huh

آیا غیر از اینه که لوسیفر در bible شبیه حضرت مسیح توصیف شده ؟!؟ Huh

هر دوشون ، ستارۀ صبح معرفی شدن و شباهتای دیگه که با یه سرچ ساده تو منابع غربی میتونید بهشون دسترسی پیدا کنید !!!

حتی تو فیلم Mel Gibson (که هنوزم برای دیدگاهای ضد یهودیش مسخرش میکنن صهیونیستا) ، مصائب مسیح، در آخر مسیح رو تک چشم !!!

پس معلومه یا مل گیبسون خودش یه مرضی داشته و این ضد یهودی بودنش فیلمه، یا کسایی هستن که بدون اینکه کارگردان بفهمه تو فیلم دست میبرن ! یا واقعاً اعتقاد مسیحیت اینه که مسیح در آخرین لحاظات یه چشش کور شده بوده !!! Blush و خیلی احتمالات دیگه ...

نقل قول:ببینید معنا و مفهوم کلی فیلم اینه که روح انسان بزرگتر از اونه که مشکلات دنیا بتونن از پا درش بیارن همونطور که اندی در فیلم با وجود تحمل سختی ها و مشکلات فراوان باز هم امیدش به رهایی رو از دست نمیده و همواره دوستانش رو به امیدوار بودن فرا می خونه

ببینید ، شما برداشت خودتون رو دارین ، ما هم برداشت خودمون رو داریم ! حالا سوالی که مطرح ــه اینه که *برداشت کی درست ــه ؟!؟*

بنده تو همون تاپیک (تو تالار آنتی) که اشاره کردین ، یه سوالی رو از یکی از دوستان پرسیدم و جواب دادم !!! 2باره اینجا هم میپرسم :

- آیا برداشت ما از یه فیلم توی نیت و قصد سازندگانش تأثیری داره ؟!؟
- قطعا نه یا بعبارتی *Hell, No* !!!

پس ما چطوری میتونیم حدس بزنیم که قصد و نیت سازندگان چی بوده ؟!؟

و سوال مهمتر از این :

چه کسانی توی ساختن یه فیلم و دخل و تصرف دارن ؟!؟

...

پیشنهاد میکنم ، مستند *و اینک آخرالزمان* (که شبکه خبر سیما) بخش میکرد رو حتما ببینید !

تو یکی از قسمتا که درباره نارنیا داشت صحبت میکرد، میگفت (قریب به مضمون)، یه سری از این سازنده های فیلم (بجز کارگردان و ...) که اوانجلیست بودن ، خیلی تأکید داشتن که بجای کاراکتر اصلان ، یه شخصیتی صحبت کنه که صداش به مسیح بخوره !!!!!!!!!!!! Dodgy

این چه معنی ای میده ؟!؟ آیا کارگردان با خبر بوده ؟!؟ کی مسؤل ــه ؟!؟ واقعاً کیا توی ساخت یه فیم شریکن ؟!؟

شاید الان بگید که قضیۀ نارنیا و ارباب حلقه ها فرق میکنه !!! ولی صادقانه بگم ، بنده متوجه نمیشم شما چطور بین فیلمای هالیوود تمایز قائل میشید !

هرچند احتمال میدم که به همون تفاوت دیدگاهی که نسبت به هالیوود داریم برگرده !

نقل قول:من این فیلمو هم دویله دیدم هم اصلی به جرات میگم 3 دقیقه هم ازش سانسور نشده این فیلم به هیج وجه شیطانی نیست و یکی از فیلمای معناگرا و مثبت هالیوود هست و زیباترین فیلمی هست که تا بحال دیدم

شبکۀ نمایش هم تو تریلراش، از فیلم Constantine بعنوان یه فیلم معناگرا یاد میکنه !!!
خیلی زیاد نوشتم ... شرمنده.

peace out
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، khademolmahdi ، درست پسند ، SAViOR ، Dideh Ban ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption - Justice Bringer - ۱۸/تیر/۹۲ ۷:۳۳

پرش در بین بخشها:

بالا