کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۹:۲۸, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #273
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان طاعات همه قبول درگاه حق ان شا ءالله راستش من بهتره بگم آخرین کتابی که خوندم چی بود چون تقریبا دو سه هفته ای میشه که نتوونستم کتاب جدیدی را شروع کنم ولی براتون میگم آخرین کتابی که خووندم اسمش وقتی که آقا می آید نوشته سید محسن موسوی که نگاهی گذرا به برخی زیبایی های زمان ظهور داشته نوشته شده است این کتاب شامل نوزده بخش هست که بیشتر مطالبش براساس روایات از همه ائمه معصومین علهیم السلام نوشته شده است من پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را مطالعه بفرمایید من در این کتاب به اسم بانویی بنام حبابه برخورد کردم که حضرت علی (علیه السلام) به ایشان وعده رجعت دادند این بانوی بزرگ اسلام از زمان حضرت علی (علیه السلام) تا امام هشتم یعنی امام رضا(علیه السلام) را درک کرده است ایشان یکی از سه زنی هستند که معروف به صاحب حصان یعنی صاحب سنگریزه ها می باشند ایشان در مسجد کوفه خدمت حضرت علی (علیه السلام) شرفیاب شدند واز ایشان سوال کردند دلیل امامت شما چیست؟حضرت جواب دادند سنگریزه ای بیاور ایشان هم سنگریزه ای اوردامیر مومنان به عنوان اعجازوعلامت امامت بر ان سنگریزه خاتم ومهر خودرا نقش کردند وبه ایشان فرمودندهرکس ادعای امامت کند مانند من انگشتر خودرا برسنگریزه بزند اثر ان ظاهر شود او امام حق است وبدان که امام هرچه بخواهد براو مخفی نمی ماند این بانو اثر انگشتری امامان حسن (علیه السلام) حسین (علیه السلام) سجاد(علیه السلام)تا امام رضا را دارند معجزه سن زیاد این زن درزمان امام سجاد اتفاق افتاد زمانی که ایشان 113سال سن داشتند و پیرو فرتوت بودند امام با معجزه ایشان را جوان کردندروایت حبابه والبیه ازروایات معروف اصول کافی است این کتاب مطالب جذاب دیگری هم دارد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ilidin ، Night moans ، آفتاب ، m.hossein ، MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب) - N2376DIR - ۸/مرداد/۹۲ ۹:۲۸
... - آفتاب - ۱۴/اردیبهشت/۹۴, ۲:۲۷

[-]