|
به بهانه سالگرد شهید سردار سرلشکر حسن باقری
|
|
۱۷:۲۴, ۲۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۱ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
از شما دوستان عزیز سپاسگزارم که یاد می کنید از شهید غلامحسین افشردی و یادش را در دلها زنده نگه می دارید . بنده زمانی در موسسه ی نشر و احیای تفکر شهید حسن باقری مشغول به فعالیت فیلمسازی پیرامون این شهید گرانقدر بودم . تمامی صوت وسند و اطلاعات مربوط به این شهید گرامی در اختیارمان بودو تلاش من و همه ی همکاران برای شناخت او شبانه روزی و دائم . اما اکنون بعد از گذشت مدت زمان زیادی به جرات اعتراف می کنم که این شهید بزرگوار را هنوز نشناخته ایم و حالا حالاها زمان لازم است تا با او و اندیشه اش و از همه مهمتر با علمش آشنا شویم. ما به میان مردم جامعه رفتیم و البته با دوربین رفتیم به نزد جامعه دانشگاهی رفتیم نزد بزرگان و افراد مطرح رفتیم یا او را نمی شناختند یا درست نمی شناختند و آنهایی هم که می شناختند به خاطره ها بسنده کرده بودند .... و گاهی نیز خاطرات تحریف شده را باور کرده بودند. و نتیجه ی آن همه تحقیق و پژوهش شد فیلمی مستند با عنوان : تنها خدا می شناسد آری شهیدی را که اینک نقشه های عملیاتی و راهکارهایش را در دانشگاهای معتبر جنگ جهان تدریس می کنند را ،تنهاخداوند یکتا می شناسد .... برای شادی روحش صلوات . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| روایت سردار باقرزاده از حقایق تفحص ۱۷۵ شهید غواص | مرتضی اقبالی | 0 | 1,400 |