|
ارتباط با ناظران بخش صنعت سینما و هالیوود
|
|
۱۷:۴۲, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
راستش من تازه وارد این پیج شدم و وقتی که برای اولین بار وارد شدم خیلی خوشحال شدم چون فکر میکردم بالاخره یه جایی پیدا شد که میشه باهاش یه کاری کرد یه حرکتی زد مثلا فیلم ظهور خیلی حرکت بزرگی بود چون در یه سطح وسیع آگاهی داد و حرفاش هم تقریبا مستدل بود اما اینجا فقط آدم یک سری آگاهی میگیره و هیچ کس هم نظر نهایی و درست رو بعنوان نظر کارشناسی نمیده اکثر بحث ها بدون نتیجه تمام میشه بدون اینکه مخاطب جواب سؤال رو بطور کامل گرفته باشه. یه سری نظر شخصی که معلوم نیست که درسته یا غلط. بیشتر اینجا جایی شده برای ابراز اینکه طرف یه عرض اندامی بکنه وگرنه نباید اینقدر تاپیک های نزدیک بهم باشه
حقیقتا از وقتی که اومدم خیلی فکر کردم که چطور میشه کار اصولی و اساسی کرد چیزی که بنظرم رسید این بود که شاید بهتر باشه یه تاپیک رو انتخاب کرد و یک زمانی رو برای جستجو به کاربر داد و بعد یه کارشناس اینکاره بیاد ماحصل اینها رو بذاره اینجوری هم از ماها یه محقق ساخته شده که یاد میگیریم چطور برای پیدا کردن جواب سؤال هامون تحقیق کنیم هم نظر کارشناسی ارائه میشه و تاپیک ها بدون نتیجه رها نمیشن این کاررو من چند سال قبل با چندتا از دوستام انجام دادم و خیلی جواب داد در مدت کوتاهی همه ما یاد گرفتیم که منبع رو پیدا کنیم وچطور ازشون استفاده کنیم همون داستان قدیمیه که اگه میخوای یه نفر رو برای یک روز سیرش کنی بهش یه ماهی بده اما اگه میخوای برای یه عمر سیرش کنی بهش ماهیگیری یاد بده البته باید از بحث کارشناسی شده تشکر کرد که مثلا فلان بازی یا فیلم رو تحلیل میکنن که واقعا آدم یه چیزی یاد میگیره و بیشتر گیج نمیشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا باید موضوعات مهم بخش *صنعت سینما و هالیوود* را بخوانیم | Justice Bringer | 0 | 1,860 |
۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۵ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|