|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۱:۴۹, ۱۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۲ ۱:۵۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
اگه اینجا بحث در مورد هری پاتره و تاپیک انحراف موضوع پیدا نکرده که چه بهتر من هم دلم میخواد در این مورد نظر بدم و افکار و نظرات سایرین در این مورد بخونم
من هم در مورد این روش های نقد مشکل دارم ( با اینکه طرز فکر نویسنده تاپیک رو پذیرفتم ، ایشون هم دیدگاه خودشو داره) و البته اگه بخوام نقد حرفه ای یه فیلم رو بخونم ترجیح میدم برم مجله فیلم بخونم! اما هر نقدی جایی داره اینجا انگار یجور کلیتی درست شده که همه چی ماسونی و شیطانیه و همه قصد ضربه زدن به دین رو دارن حالا چه ایرانی چه خارجی! تفاوت دیدگاها اینجا خیلی باید توجه بشه و سعی در قانع کردن همدیگر به زور نباید باشه- امیدوارم این تاپیک اینجوری نباشه- در مورد تلفیق شخصیت ها با مثلا شیطان من سوال دارم - مثل همین شخصیت تد ، ایشون میگن شیطانه بقیه میگن مسخره کردن مسیح (علیه السلام) - شما جناب متی با توجه به چارچوب بحثتون میگین این کاراکتر شیطانه؟ همین به نظرتون باعث نشد که حتی به این موضوع فکر کنین ممکنه این شخصیت چیز دیگه ای هم باشه ( مثلا به قول دوستان مسیح (علیه السلام) )؟ جناب احسان امیدوارم قبول داشته باشین که در نقد خونی باید علایق و تعصبات رو کنار بذاریم اینجوری میتونین اگه دیدگاهتون درست بود از سوی سایرین بهتر پذیرفته بشه چون اگه قبلش جانبداری کرده باشین دیدگاه درست هم رد میشه! (۱۷/شهریور/۹۲ ۰:۱۵)ehsanagiyan نوشته است: راستی من یادم نمیاد شما توی اون تاپیک بوده باشید و تا جایی که یادممی اد هم در اونجا ما بحثی از حسن صباح نکردیم! حث شاهنامه بود!بله درسته من در اون تاپیک نبودم در تاپیک نقد تابناک با هم صحبت کردیم در مورد حسن صباح ، حتما یادتونه تاپیک بسته شد بحث نصفه موند و البته سوالات همچنان در پ.خ ادامه داره ![]() (۱۷/شهریور/۹۲ ۰:۱۵)ehsanagiyan نوشته است: در مورد جادوگگری هم پیش از این گفتم در تمام کتاب های فانتزی از این عنصر جادو استفاده شده ولی این موضوع دلیل بر این نمی شه که کتاب شیطانیه.اینکه جادو جاذبه داستان های فانتزیه کاملا درسته این حتی در افسانه های ملل که نوعی از داستان های فانتزی دیده میشه و دلیل نمیشه که کتابی رو به صرف همراه بودن با جادو شیطانی دانست ، من قبول دارم هر کتابی که منتشر میشه و ازش استقبال میشه موج و مدی رو همراه خودش میاره اما این موج ها گذرا هستند مگه اهداف متعالی مثل ضد جنگ بودن رو داشته باشه یا اینکه فرقه ای باشه مثل کتاب های در مدح فاشیست و نئو نازیست ها (۱۷/شهریور/۹۲ ۰:۱۵)ehsanagiyan نوشته است: مهمترین علت جذابیت هری پاتر چی بود؟این جذابیتی که شما گفتین با چه مشخصه ای معرفی میشد؟ مدرسه جادو! هرکسی دیدگاه ونظری در این مورد داره من جذابیت رو در شجاعت در برخورد با سختی ها میدیدم انسان ضعیفی مثل هری پاتر ( در مقایسه با ولدمورت ) هم می تونه در مقابل دشمن خودش بایسته! شما قسمت شیطانی هری پاتر رو قسمت ولدمورت میدونین درسته؟ جناب متی کجاشو شیطانی میدونه؟ نماد شیطان کیه؟ لطفا پاسخ سوالات من رو هم بدید جناب متی! ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,075 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,720 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|