|
سامی یوسف
|
|
۲۲:۲۳, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۶)درست پسند نوشته است: دو کاربر با نام «هامون» داریم انگار! اولش اشتباه گرفتم! (۱۷/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۶)درست پسند نوشته است: اون بازیگری که بخاطر پول میلیونها نفر رو به فساد میکشونه اول باید نفس پلیدش رو زیر پا بذاره، تا بعد بتونه بخاطر هدفی نیکو از اون پول صرف کنه.این شد حرف حساب منم اینو قبول دارم اما به سبک خودم ، جایی اگه بازیگری فیلمی بازی کنه که توش توهینه کارشو تقبیح میکنم! (۱۷/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۶)درست پسند نوشته است: نه، قرار نیست با یه گناه کل شخصیت کسی زیرسؤال بره. هرکسی هم که این کار رو میکنه اشتباه میکنه.ببین من شرایط زندگی این آدم رو هم در نظر میگریم وقتی تو کشورشون صوفی گری از گذشته بوده و الان هم مثلا علویانی هستند که می تونین خودتون روش های عبادتشون رو ببینین ، خب همین چیزهاست که این فرد این کار رو صحیح فرض میکنه! من هم گفتم صحیحش اینه که رعایت کنن! که نمی کنن. (۱۷/شهریور/۹۲ ۲۰:۰۶)درست پسند نوشته است: حرفی که این بالا گفتم اینجا مشخصه:ببین این ها چون معروف هستند مردم بیشتر توجه میکنن وقتی عکس شخصی یه بازیگر یا هر کس دیگه ای بیرون میاد بیشتر مورد توجه قرار میگیره بیشتر شییر میشه بیشتر نظر داده میشه بیشتر پخش میشه بیشتر ![]() همین میشه که علنی میشه و الا شما هی عکس منو سرچ کن اگه دیدی! ![]() ![]() کلا من حرف شما رو قبول دارم چون خودمم موافق این کارش نبودم! من میگم این آقا میاد شعری خوب میخونه شنونده بی جنبه اس که میاد قر میده و ضمنا بی بی سی مرض داره که میاد صحنه دست دادنش رو هم تو مصاحبه اش میذاره... ببین چقدر با این کارهاش باعث شده همه خواننده ها رو آدم های مورد دار فرض کنن شما بحث من و جناب تلمیخا رو ببین که همین رسانه چه حالت تدافعی ایجاد کرده من میگم حالا این آدم هرکی که هست انسانه و اشتباه میکنه و شرایط زندگیشو هم در نظر بگیرین، فکر میکنم در ابتدای تاپیک یه مقدار در توضیح نظرتون تند رفتین الان من هم قبول دارم نباید کاری کنه که ملت با اسم رسول الله برقصه هم شما نظرتون اینه که نباید انگ ظاهرا مسلمون رو به راحتی در هر موردی به کار برد! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرفداران یوسف: چرا «سامی یوسف» در «اسرائیل» کنسرت برگزار کرد | vahrakan | 3 | 2,484 |
۹/مرداد/۹۴ ۰:۵۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| آلبوم جدید سامی یوسف // songs of the way | فدايي ولايت | 8 | 2,828 |
۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۲۱ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|