کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 48 رای - 4.27 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی
۰:۵۳, ۳۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۵۴ توسط mahdyshr.)
شماره ارسال: #441

(۳۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۰۴)mohammad1369 نوشته است:  دکنر به دلایلی خاصی دیگر سخنرانی دانشگاهی قبول نمیکند مگر موردهای بسیار نادر ، جلسات کلبه کرامت هم پس برگزاری با فاصله چهار ماهه ( جهت تدوین ) منتشر می شوند ، از حدود دو ماه پیش هم ما را ممنوع کردند که نباید کوچکترین مطلبی از داخل جلسات کلبه به بیرون ببرید مگر همان فایل هایی که منتشر می شود

اگر دیدید سایت یا وبلاگی اقدام به انتشار مطالب جلسات کرد ، بدانید دکتر از قبل گفته راضی نیست و حق الناس به گردن دارند ، جلوی همه ما دست روی قرآن گذاشتند و گفتند که راضی نیستند ...

سه تا مطلب فرموید گفتم نظرم رو بگم که شما هم منعکس کنید به استاد و دست اندر کاران اگر بهشون دسترسی دارید .

1.چرا سخنرانی داشنگاهی قبول نمی کند ؟ مشکلی هست ؟ مثل بیماری جسمی یا ....

2.ببخشید مگر می خواهند چه کار کنند هر جلسه 4 ماه طول می کشد برای تدوین. در دنیای اطلاعات اگر می خواهند پیروز باشند باید سریع و به روز باشند نه اینکه در بهترین شرایط 4 ماه عقب باشند. در ضمن بهشون بفرمایید ایران فقط تهران و تهران فقط اون افرادی توان رفتن به کلاس های ایشون رو دارند نیست. اگر تهران بودم و خونمون هم بقل دست کلاس های ایشون بود هم نمی توانستم بروم چون اون ساعت سر کارم و کارم هم جوری نیست که بتونم تعطیلش کنم یا مرخصی بگیرم ....

3. مگر این نیست که زکات علم نشر آن است. یک مثال می زنم : " چون ممکن است یک سری افراد چاقو وارد کشور کنند و با اون چاقو بزنند یکی را بکشند ما بگوییم وارد و خرید و فروش چاقو در کشور ممنوع است ."
این که نشد عزیز من . چون یک سری افراد ممکن است از حرف های استاد برداشت هایی کنند وبرداشت های غلط بکنند و داستان سرایی کندند و... ما کلا پخش همه حرفامون را بایکوت کنیم .... اخه این چه منطقی هست ؟

(مدیران هم خواهش می کنم این پست را پاک نکنند تا حداقل به نتیجه برسد ممنون)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
RE: دانلود سخنرانی های دکتر حسن عباسی - mahdyshr - ۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۵۳
دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۰۲
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Havbb 110 - ۲۶/فروردین/۹۱, ۲۳:۱۸
RE: دو کلیپ زیبا از حسن عباسی - Amirsaeed - ۲۷/فروردین/۹۱, ۱۸:۰۸